skip to Main Content

3 unieke voordelen van stucwerk

Voordelen van stucwerk

Er zijn veel manieren om uw kale muren aan te klede. Denk aan behangen, schilderen, betegelen, maar natuurlijk ook stucwerk. Stuc is een cementachtig smeersel waarmee uw muren kunnen worden geëgaliseerd. Stucen heeft bovendien een aantal eigenschappen en voordelen die de andere vormen van muurbekleding niet hebben. In dit blog laten wij u kennis maken met de 3 unieke voordelen ten opzichte van andere muurafwerking. Lees snel verder!

1. Geschikt voor oneffen oppervlakken

Zitten er (grote) oneffenheden of zelfs echte hoogteverschillen in de muur die u onder handen wilt nemen? Dan is stucen simpelweg de enige oplossing. Een ervaren stukadoor kan uw oneffen muur vakkundig weer egaal maken. Vervolgens kunt u deze naar uw eigen smaak (laten) afwerken. Een klein werkje erin, echte structuur of vermengd met een kleur? Ook verven, behangen en betegelen zijn dan weer opties. Dit zou onmogelijk zijn op een oneffen muur.

2. Basis voor andere wandbekleding

Tegels, verf of behang? Een gladde vlakke muur als ondergrond geeft het mooiste resultaat. Even snel aan laten smeren door een stukadoor, en u heeft een ideale basis om de muurbekleding van uw voorkeur aan (laten) brengen.

3. Waarde van uw huis gaat omhoog

Wat een huis waard is wordt voornamelijk bepaald door wat iemand ervoor wil betalen. Veel mensen hebben moeite om de potentie van een huis te zien. Of zij worden juist overweldigd door de mogelijkheden. Zij zullen dus een lager bod of geen bod plaatsen als er zaken aan uw huis zijn die hen tegenstaan. Behang heeft een grote impact op een ruimte. Vaak is het niet ieders smaak. Kopers zien dan alleen het werk van het verwijderen van het behang. Met glad gestucte muren heeft u dat probleem niet. Zo hoeft men het alleen nog te schilderen of hebben de perfecte ondergrond om zelf te gaan behangen of betegelen. Daarnaast maken vakkundig glad gestucte muren altijd indruk. Hier geniet ook de bewoner zelf van!

Stucadoorsbedrijf Orhan: voor vakkundig stucwerk

Stucadoorsbedrijf Orhan levert vakwerk en komt altijd afspraken na! Stucwerk als afwerking of als basis voor een andere muurafwerking? Wij draaien onze hand er niet voor om. Neem vrijblijvend contact op dan voorzien wij u graag van een gratis offerte! Wij zijn telefonisch bereikbaar op het volgende nummer: 06-24899177. Ook kunt u het contactformulier op deze website invullen of een e-mailen naar info@orhanstucadoors.nl.

    Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!    Back To Top