skip to Main Content
  • Vrijblijvende offerte in 1 dag
  • Binnen een week aan de slag
  • Kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • 5 jaar garantie op ons werk
  • 24/7 bereikbaar

Kwaliteit spuitwerk

Stucadoorsbedrijf Ohran is er ook voor al uw spuitwerk, ook wel spackwerk genoemd. Met spackwerk voorzien wij uw muur of plafond van een pleisterlaag die wordt aangebracht met een spuitmachine. Om ervoor te zorgen dat de ondergrond geen gaatjes of oneffenheden bevat wordt er eerst een meslaag aangebracht. Nadat de ondergrond volledig egaal is gemaakt wordt de afkorrellaag aangebracht. De afkorrellaag is ter afwerking en kan, afhankelijk van uw wensen, opgespoten worden met een fijne korrel voor een strakke muur of met een grove korrel voor een robuustere muur.

Airless (latex) spuiten

Door middel van airless latex spuiten kunnen wij zorgen voor een zeer strak resultaat, waarbij de ondergrond hetzelfde blijft. De latex brengen wij aan op wanden en plafonds met behulp van een professionele airless spuitmachine. Het spuiten met deze spuitmachine gaat aanmerkelijk sneller dan wanneer we dit zouden doen met behulp van het gebruik van een traditionele roller. Doordat ons stukadoorsbedrijf gebruik maakt van een airless spuitmachine kunnen we dus enorme tijdwinst behalen, waardoor wij aanzienlijk kunnen besparen op de kosten.

Latex Spuitwerk Stucadoorsbedrijf Orhan

Beter en sneller dan traditionele manieren

Met een goede voorbereiding en professionele uitvoering kunnen wij ervoor zorgen dat het eindresultaat nog strakker is dan bij traditioneel rollen. De kwaliteit van het airless latex spuiten hangt dus samen met de kwaliteit van de ondergrond. Zo kunnen wij het beste resultaat opleveren als de muren goed zijn gestuct, geschuurd en geplamuurd. Doordat wij alle kwaliteit en ervaring hiervoor in huis hebben, kunnen wij een zeer fraai eindresultaat realiseren.

Neem contact op voor professioneel spuitwerk

Airless latex spuiten kan dus erg snel toegepast worden. Wilt u snel een prachtig resultaat? Neem dan contact op met Stucadoorsbedrijf Orhan voor professioneel spuitwerk. Voor meer informatie en een offerte op maat kunt u bellen naar 06-24899177, e-mailen naar info@orhanstucadoors.nl of onderstaand contactformulier invullen. Onze specialisten staan graag voor u klaar!

    Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!    Back To Top