skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Stucadoorsbedrijf Orhan, uw spachtelputz snel en professioneel aangebracht

Wilt u spachtelputz op uw muren of plafond laten aanbrengen? En dit op een snelle doch professionele wijze? Bel Stucadoorsbedrijf Orhan! Wij brengen al sinds begin 2000 spachtelputz aan in zowel woningen als panden. Hierdoor hebben wij in de loop der jaren veel ervaring op kunnen doen. Bij ons bent u tevens aan het juiste adres voor uw stucwerk en schilderwerk. Wij bieden diensten aan zowel particulieren als bedrijven, maar ook aan aannemers. Wilt u werkzaamheden aan uw binnenmuren, buitenmuren of plafonds laten verrichten? Dan zijn wij uw ervaren partner. Tevens is ons bedrijf allround inzetbaar als het gaat om een complete wandafwerking en plafondafwerking van woningen en panden. Wenst u meer te weten over onze diensten? Lees dan snel verder of maak direct een afspraak, zodat wij snel uw spachtelputz kunnen aanbrengen.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw huis? Neem contact met ons op.

Waarom spachtelputz aan laten brengen?

Wilt u ook een sierpleister laten aanbrengen, maar bent u er nog niet over uit welke sierpleister het meest bij uw wensen aansluit? Veelal wordt er gekozen voor spachtelputz. Dit omvat een kunstharsgebonden wandafwerking die een korrelstructuur op uw wand of plafond achterlaat. Deze structuur ontstaat door de steenkorrels die in de spachtelputz verwerkt zijn. Hoe fijn of grof de korrel bij het stucen van uw muur is kunt u zelf bepalen. Doorgaans varieert de korrelgrootte van 0,5 tot 4 mm. Velen zien dit dan ook als de perfecte afwerking voor hun woning. Spachtelputz biedt namelijk vele voordelen. Zo is het stoot- en boenvast, in elke gewenste kleur aan te brengen, kleurvast en geschikt voor zowel binnen- als buitenmuren. Indien u een stukadoor van Orhan kiest voor uw werkzaamheden, bent u tevens verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Wat biedt Stucadoorsbedrijf Orhan u?

Stucadoorsbedrijf Orhan heeft u vele diensten te bieden. Welke diensten dit zijn? Hieronder hebben wij ons aanbod voor u op een rijtje gezet:

 • Stucwerk: egaal stucwerk zonder fouten is dé ideale basis voor sterke muren, waar u desgewenst eenvoudig overheen kunt schilderen. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, vochtregulerend en brandvertragend. Het verhoogt tevens de waarde van uw huis of bedrijfspand enorm!
 • Schilderwerk: Stucadoorsbedrijf Orhan levert een totaalconcept. Wij verzorgen dus niet enkel het stucwerk, maar ook al uw schilderwerk. Uiteraard wordt alles met dezelfde kwaliteit en vakkundigheid uitgevoerd.
 • Spuitwerk: onze stukadoors voeren spuitwerk (ook wel spackwerk) uit met een Airless spuitmachine. Deze manier van latex spuiten is heel netjes, snel en effectief en levert een perfect strak eindresultaat. Ideaal voor uw muren of plafond.
 • Sierpleister: alleen echte vakmensen kunnen sierpleister egaal en strak op muren aanbrengen. Sierpleister wordt veelal gekozen als afwerking voor muren, zodat deze er mooi uit komen te zien. Er zijn diverse varianten waaruit u kunt kiezen. Denk aan sierpleister met een grove structuur of fijnkorrelig spachtelputz. Welke sierpleister kiest u?

Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg!

Onze stukadoor heeft de juiste kennis en kunde in huis voor uw werkzaamheden. Wij kunnen u dit garanderen door de vele jaren ervaring waar wij over beschikken. Daarbij zijn al onze medewerkers ervaren professionals. Voorafgaand aan de werkzaamheden zullen wij uw muren eerst nauwkeurig controleren. Vervolgens gaan wij voor u aan de slag. Bent u tevreden met het werk dat wij geleverd hebben? Pas dan zijn wij ook tevreden. Wij staan er niet voor niets om bekend dat kwaliteit en klanttevredenheid bij ons hoog in het vaandel staan!

Maak een afspraak voor uw spachtelputz

Wilt u ook uw muren en plafonds onder handen laten nemen door onze professionele stukadoor? Of wenst u ons voor andere werkzaamheden in te zetten? Neem dan vandaag nog contact op met ons stukadoorsbedrijf via 06-24899177. Wij komen dan snel bij u langs om uw spachtelputz op professionele wijze aan te brengen!

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top