skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Stucadoorsbedrijf Orhan, Airless spuiten voor een scherpe prijs

Wilt u latex laten spuiten? Stucadoorsbedrijf Orhan kan snel en voordelig Airless spuiten in uw woning of pand. Sinds 2000 verrichten wij werkzaamheden rondom latex spuiten. In de loop der jaren hebben wij dan ook veel ervaring opgedaan. Bij ons kunt u tevens terecht voor al uw schilderwerk, stucwerk en spachtelputz. Wij kunnen bij zowel particulieren als bedrijven airless spuiten. Ook ondernemers zijn bij ons op de juiste plek. Wilt u latex laten spuiten op uw binnenmuren, buitenmuren of plafonds? Dan zijn wij uw betrouwbare partner. Ons stukadoorsbedrijf is allround inzetbaar. Bij ons kunt u terecht wanneer u uw muren wilt laten sausen, uw spachtelputz, stucwerk of schilderwerk wenst te laten verrichten, maar ook latex wenst te spuiten. Wij verzorgen de complete plafondafwerking en wandafwerking van woningen en panden. Wilt u weten hoe wij te werk gaan en wat wij u zoal kunnen bieden? Of wilt u ons meteen inzetten om Airless te spuiten? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw huis? Neem contact met ons op.

Toepassing van latex

Bij het latex spuiten leveren wij strak en egaal werk af. De latex brengen wij aan door middel van een professionele airless spuitmachine. Dit gaat vele malen sneller dan het welbekende rollen van latex. Dit betekent dat u veel tijd bespaart en deze optie prijstechnisch zeker interessant is. Latex wordt veelal gespoten in een witte tint. Accentuerende kleuren kunnen tevens worden toegepast. Airless spuiten is verder veel strakker en egaler. Vooral op mooi glad stucwerk is het eindresultaat werkelijk prachtig.

Latex spuiten wordt dan ook het meest toegepast op pleisterwerk. Indien u ervoor kiest latex te rollen, zult u zien dat er altijd een lichte structuur zal ontstaan door de roller op het gladde stucwerk. Kiest u ervoor airless te laten spuiten op een gladde ondergrond, dan is dit de best mogelijke afwerking die u kunt kiezen. Laat u dit door Stucadoorsbedrijf Orhan doen, dan bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat!

latex spuiten en airless spuiten

Wat biedt Orhan u nog meer?

Naast airless spuiten, kunnen wij nog veel meer voor u betekenen. Bent u benieuwd wat wij u nog meer te bieden hebben? Onze diensten hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet:

 • Stucwerk: egaal stucwerk zonder fouten is dé ideale basis voor sterke muren, waar u desgewenst eenvoudig overheen kunt schilderen. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, vochtregulerend en brandvertragend. Het verhoogt tevens de waarde van uw huis of bedrijfspand enorm!
 • Schilderwerk: Stucadoorsbedrijf Orhan levert een totaalconcept. Wij verzorgen dus niet enkel het stucwerk, maar ook al uw schilderwerk. Uiteraard wordt alles met dezelfde kwaliteit en vakkundigheid uitgevoerd.
 • Spuitwerk: onze stukadoors voeren spuitwerk (ook wel spackwerk) uit met een Airless spuitmachine. Deze manier van latex spuiten is heel netjes, snel en effectief en levert een perfect strak eindresultaat. Ideaal dus voor uw muren of plafond.
 • Sierpleister: alleen echte vakmannen kunnen sierpleister egaal en strak op muren aanbrengen. Sierpleister wordt veelal gekozen als afwerking voor muren, zodat deze er mooi uit komen te zien. Er zijn diverse varianten waaruit u kunt kiezen. Denk aan sierpleister met een grove structuur of fijnkorrelig spachtelputz. Welke sierpleister kiest u?

Spuitwerk van hoogwaardige kwaliteit

Ons stukadoorsbedrijf beschikt over de juiste vaardigheden om uw spuitwerk tot een uitmuntend resultaat te brengen. Wij kunnen u dit garanderen door de vele jaren ervaring waarover wij beschikken. Al onze medewerkers zijn ervaren vakmannen. Voorafgaand aan uw spuitwerk, controleren wij de ondergrond zeer nauwkeurig. Uw stucwerk wordt geschuurd en eventuele beschadigingen zullen worden geplamuurd. Uw spuitwerk wordt door ons met precisie uitgevoerd. Bent u tevreden met ons spuitwerk? Pas dan zijn wij ook tevreden. Wij staan niet voor niets bekend om het feit dat wij bij airless spuiten enkel hoogwaardige kwaliteit leveren.

Latex spuiten? Maak een afspraak!

Wilt u ons stukadoorsbedrijf inzetten om airless te spuiten in uw woning of pand? Of wenst u ons in te zetten voor uw schilderwerk, stucwerk of spachtelputz? Maak dan snel een afspraak met ons stukadoorsbedrijf en bel ons via 06-24899177. Wij komen dan spoedig bij u langs om op een snelle en vakkundige wijze latex te spuiten!

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top