skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Stucadoorsbedrijf Orhan, als u uw muren professioneel wenst te sausen

Wilt u uw muren snel en professioneel laten sausen? Zet Stucadoorsbedrijf Orhan in voor een prachtig eindresultaat. Wij houden ons al sinds begin 2000 bezig met het sausen van muren van zowel woningen als panden. Door de jaren heen hebben wij dan ook veel ervaring opgebouwd. Bij ons bent u tevens aan het juiste adres voor al uw schilderwerk, stucwerk en spachtelputz. Wij bieden diensten aan zowel particulieren als bedrijven. Ook als aannemer bent u bij Orhan op de juiste plek. Wenst u werkzaamheden omtrent uw binnenmuren, buitenmuren of plafonds? Dan zijn wij uw betrouwbare partner. Wij zijn allround inzetbaar. Door ons kunt u uw spachtelputz, stucwerk of schilderwerk laten verrichten. Tevens kunnen wij latex spuiten. Wij verzorgen de complete wandafwerking en plafondafwerking van panden en woningen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u ons direct inzetten om uw muren te sausen? Neem dan contact op voor een afspraak.

Waarom een schilder inzetten?

Waarom kunt u het beste een schilder inzetten om uw muren te sausen? Dit kunt u toch ook gemakkelijk netjes zelf doen? Dit is niet helemaal waar. Een schildersbedrijf beschikt namelijk over de beste materialen om uw muren van een zo egaal en strak mogelijk resultaat te voorzien. Dit betekent ook dat u vervolgens netjes over uw muren met behang of een andere structuur kunt verven. Verf kan namelijk snel ophopen, maar een ware vakman voorkomt dit, waardoor u straks een perfecte gladde muur heeft. Ook kan het zijn dat uw huis gevuld is met lastige hoeken en randen waar u zelf niet goed bij kunt. Zelfs met een kleine kwast moet u dan zeer precies te werk gaan, wat veelal pas lukt wanneer u over jarenlange ervaring beschikt. Een schilder kan zonder moeite elke hoek beschilderen. Door een professional in te huren, zoals een schilder van Orhan, bent u verzekerd van een prachtig eindresultaat.

Sausen muren en plafonds

Wat heeft Orhan u te bieden?

Naast dat wij uw muren kunnen sausen, hebben wij nog vele andere diensten die wij u kunnen aanbieden. Bent u benieuwd wat deze diensten precies zijn? Wij zetten ze hieronder voor u op een rijtje:

 • Stucwerk: egaal stucwerk zonder fouten is dé ideale basis voor sterke muren, waar u desgewenst eenvoudig overheen kunt schilderen. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, vochtregulerend en brandvertragend. Het verhoogt tevens de waarde van uw huis of bedrijfspand enorm!
 • Schilderwerk: Stucadoorsbedrijf Orhan levert een totaalconcept. Wij verzorgen dus niet enkel het stucwerk, maar ook al uw schilderwerk. Uiteraard wordt alles met dezelfde kwaliteit en vakkundigheid uitgevoerd.
 • Spuitwerk: onze stukadoors voeren spuitwerk (ook wel spackwerk) uit met een Airless spuitmachine. Deze manier van latex spuiten is heel netjes, snel en effectief en levert een perfect strak eindresultaat. Ideaal dus voor uw muren of plafond.
 • Sierpleister: alleen echte vakmannen kunnen sierpleister egaal en strak op muren aanbrengen. Sierpleister wordt veelal gekozen als afwerking voor muren, zodat deze er mooi uit komen te zien. Er zijn diverse varianten waaruit u kunt kiezen. Denk aan sierpleister met een grove structuur of fijnkorrelig spachtelputz. Welke sierpleister kiest u?

Kwaliteit hoog in het vaandel

Ons stukadoorsbedrijf heeft de juiste vaardigheden in huis om uw muren professioneel te sausen. Dit garanderen wij u doordat wij over vele jaren ervaring beschikken. Al onze medewerkers zijn ervaren specialisten. Voordat wij met uw muren aan de slag gaan, zullen wij deze eerst nauwkeurig controleren. Uw muren zullen wij vervolgens met precisie sausen. Bent u tevreden met onze werkzaamheden? Pas dan zijn wij ook tevreden. 100% klanttevredenheid, daar gaan wij voor. Wij staan niet voor niets bekend om het feit dat wij de beste kwaliteit leveren!

Uw muren laten sausen? Maak nu een afspraak

Wenst u de muren van uw woning of pand professioneel onder handen te nemen door ons stukadoorsbedrijf? Of heeft u interesse in een van onze andere diensten? Maak dan vandaag nog een afspraak met ons stukadoorsbedrijf via 06-24899177. Wij komen dan spoedig bij u langs om uw muren te sausen op een snelle en professionele wijze!

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top