skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Stucwerk, iets voor u?

Het stucwerk aan de buitenkant van uw huis is onderhevig aan wisselende weersomstandigheden. Dit maakt dat uw gevel veel te verduren krijgt. Wellicht merkt u dat de buitenkant van uw woning of bedrijfspand inmiddels de nodige schade is gaan vertonen. Goed uitgevoerd stucwerk kan uw woning of bedrijfspand dan een enorme opkikker geven. Of wellicht bent u net verhuisd naar een nieuwe woning en moeten het plafond en de binnenwanden nog netjes afgewerkt worden. Het zou natuurlijk ook zomaar kunnen dat uw simpelweg bent uitgekeken op uw bestaande wanden en plafonds. Om wat voor situatie het ook gaat, u kunt Stucadoorsbedrijf Orhan inhuren voor alle soorten stucwerk. Wij staan in heel Nederland garant voor uitstekend afgewerkt vakwerk!

Uw veelzijdige stukadoor

De basis van goed stucwerk is uiteraard een egale ondergrond. Die realiseren wij met veel vakkundigheid met pleisterwerk of raapwerk. Raapwerk en pleisterwerk kunnen vervolgens natuurlijk afgewerkt worden met verf en behang. Een interessant alternatief is echter een afwerking met een mooie sierpleister. Denkt u bijvoorbeeld eens aan granol, spachelputz of rustiekputz. Ook sierpleister realiseert Stucadoorsbedrijf Orhan probleemloos voor u in verschillende structuren. Van een fijne tot grove korrel en in alle mogelijke kleuren. En natuurlijk altijd met oog voor een perfecte afwerking. Ten slotte bent u bij ons ook voor bijvoorbeeld schuurwerk en sierlijsten aan het juiste adres. Heeft u al een keuze gemaakt?

Altijd een goede keuze

Als u stucwerk wilt laten uitvoeren is de kans groot dat u vooral een verhoging van uw woongenoot op het oog heeft. U wilt simpelweg zorgeloos kunnen genieten van uw prachtige wanden en plafonds. Dit begrijpen wij maar al te goed. Er zijn echter meer goede redenen om uw stucwerkzaamheden door Stucadoorsbedrijf Orhan uit te laten voeren. Stucwerk dat door ons wordt verzorgd:

 • Werkt waardeverhogend voor uw woning of bedrijfspand
 • Vormt de perfecte basis voor sauswerk en behang
 • Werkt vochtregulerend
 • Zorgt voor een betere verdeling van het licht over de ruimte
 • Is brandvertragend

Uw stucwerk uitstekend verzorgd

U zult inmiddels wel doorhebben dat u voor kennis van zaken op het gebied van stucwerk bij de stukadoors van Orhan moet zijn. Wilt u direct een afspraak maken voor een eerste kennismaking? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden samen met u te inventariseren. Wij stellen dan ook gelijk een geheel vrijblijvende offerte voor u op. Wij zijn te bereiken via 06-24899177 of het contactformulier op deze site. Wij nemen met veel kunde en enthousiasme al uw stucwerk uit handen!

Met raapwerk maakt de stukadoor scheve muren en plafonds weer recht door bepaalde delen dikker of juist dunner af te werken. Raapwerk kan ook worden gebruikt op rondingen, voor togen en andere ronde profielen.

Met pleisterwerk maakt de stucadoor bestaande betonnen wanden en plafonds met een dunne laag stucwerk vlak en strak.

Sierpleister is de laag die wordt aangebracht op een gepleisterde of geraapte wand, plafond of buitengevel. De meest bekende sierpleister is Spachtelputz.

Met spackwerk  of spuitwerk geeft de stukadoor een wand of plafond een mooie, egale structuur die met de spackspuit wordt aangebracht.

Schuurwerk heeft een lichtkorrelige structuur en wordt afgewerkt door slagen, ook wel vlammen genoemd. Dat geeft schuurwerk een warme en chique uitstraling.

Decoratief stucwerk in de vorm van wandlijsten, plafondlijsten en ornamenten zijn vaak de finishing touch van een gestuukte wand of plafond. Sierlijstelementen en ornamenten zijn in allerlei stijlen beschikbaar.

Een stucstop is een profiel om het stucwerk strak maar ook stevig te beëindigen. De stucadoor zorgt met een stucstop dat de rand van het stucwerk tegen een stootje kan. Er zijn stucstops voor diverse diktes pleisterwerk

Met buiten stucwerk kan de stukadoor de buitenmuren van een woning of gebouw een heel andere uitstraling geven, of het bestaande buiten stucwerk restaureren. Naast het buiten stucwerk neemt Stucadoorsbedrijf Orhan ook het verwijderen van bestaand stucwerk voor zijn rekening.

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top