skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Toe aan een staaltje vakmanschap?

Op zoek naar een erkende professional die voor u sierpleister kan aanbrengen? Omdat u na al die jaren zin heeft in iets anders op uw wand? Vanwege beschadiging of gewoon omdat u toe bent aan verandering? Of heeft u net een nieuwbouwwoning bemachtigd en kijkt u nog aan tegen kale betonnen muren? Hoe dan ook, sierpleister is een verstandige keuze. Het is niet zomaar één van de meest voorkomende afwerkingen van wanden en plafonds. Laat ons u ervan overtuigen u voor de netste afwerking van uw sierpleister bij Stucadoorsbedrijf Orhan moet zijn!

Sierpleister door Orhan, altijd een verstandige keuze!

Het aanbrengen van sierpleister is een klus is die niet u zomaar aan de eerste de beste stukadoor over wilt laten. Er komt namelijk veel nauwkeurigheid bij kijken. En een klein slordigheidsfoutje beïnvloedt jarenlang het aangezicht van uw interieur. U wilt er dan ook zeker van zijn dat het stucwerk met veel oog voor detail aangebracht wordt. Deze missie is Stucadoorsbedrijf Orhan op het lijf geschreven. Wij hebben lange ervaring met het aanbrengen van alle soorten sierpleister en zorgen altijd voor zeer tevreden klanten.

In alle kleuren en structuren

Sierpleister is in alle varianten aan te brengen. Kiest u bijvoorbeeld voor een grove structuur met groeven in de vorm van granol? Of spreekt het fijnkorrelige spachelputz u wellicht meer aan? Bent u meer van de gulden middenweg? Een populaire tussenoplossing is beschikbaar in de vorm van rustiekputz. En bent u al bekend met spackwerk? Een snelle en relatief goedkope alternatief waarbij spuitpleister machinaal wordt aangebracht.Net als handmatig stucwerk in uiteenlopende kleuren en structuren mogelijk! Welke keuze u ook maakt, sierpleister stootvast en daarmee een duurzame oplossing voor uw gevel, wanden en plafonds!

Uw voordelen als u kiest voor een sierpleister bij Stucadoorsbedrijf Orhan op een rijtje:

 • Ruime ervaring met onder meer spachtelputz, granol en rustiekputz
 • Wij zijn ook gespcialiseerd in het machinale spackwerk
 • Nieuwbouw, renovatie en onderhoud; binnen en buiten
 • In veel gevallen direct in kleur aangebracht, dat scheelt u schilderwerk!
 • Altijd een zeer nette afwerking en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Contact?

Ons team bestaat uit vakmensen die zich keer op keer willen bewijzen een perfect afgewerkte sierpleister. En met de service en klantvriendelijkheid die u mag verwachten van een erkende stukadoor uiteraard. Wilt u zelf de kwaliteit ervaren? Neem dan met ons contact op via 06-24899177 of het contactformulier. Wij zorgen ervoor dat u de show zult stelen met een prachtige sierpleister!

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top