skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Schilder nodig?

Heeft u behoefte aan een gedegen vakman op het gebied van schilderwerk? Goed nieuws. Stucadoorsbedrijf Orhan verzorgt namelijk niet alleen alle soorten stucwerkzaamheden, maar ook alle soorten schilderwerkzaamheden. Wij leveren een totaalconcept in het afwerken van particuliere en zakelijke opdrachten. Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerk voor zowel binnen als buiten. Heeft u ook behoefte aan een bewezen en betaalbare professional die uw klussen voor u realiseert? Kies dan voor Stucadoorsbedrijf Orhan. Neem contact met ons op via 06-24899177 voor het beste schilderwerk.

Zowel binnen- als buiten schilderwerk

De vakmensen van Stucadoorsbedrijf Orhan zijn actief in de ruime omgeving van Utrecht. Wellicht heeft u ons al in bijvoorbeeld Nieuwegein, IJsselstein of Zeist aan het werk gezien. Of u kijkt dagelijks uit op een geslaagd project van ons.
Spreekt ons werk u aan? Laat ons dan ook uw woning of bedrijfspand voorzien van het mooiste schilderwerk. Welk project heeft u voor ons in gedachten? Wij voeren het volgende schilderwerk graag voor u uit:

 • Wanden en plafonds schilderen
 • Houtwerk en deuren schilderen
 • Buitenkozijnen schilderen
 • Gevels schilderen
 • Gevels reinigen

Kortom, voor alle schilderwerkzaamheden bent u bij ons aan het juiste adres.

Waarom kiezen voor Stucadoorsbedrijf Orhan?

Wij vertellen u graag waarom u met het kiezen voor Stucadoorsbedrijf Orhan een verstandige keus maakt. Zo hebben wij al meer dan 15 jaar ervaring in het vak. In al deze jaren hebben wij een mooi niveau van kwaliteit en continuïteit weten te bereiken. U weet dus zeker dat uw klus in goede orde voltooid wordt. Echter, dat wij al zoveel jaren actief zijn, betekent niet dat wij elke opdracht als routineklus zien. Wij leveren graag maatwerk. Van de beste kwaliteit. Ook het schilderwerk dat u ons overhandigt, realiseren wij precies zoals u voor ogen heeft. Weet u niet precies waar u in uw situatie het beste voor kunt kiezen? Qua kleur of verfsoort bijvoorbeeld? Laat ons u dan vrijblijvend adviseren. Dat hoort gewoon bij onze service.

Interesse in ons schilderwerk?

Heeft u een schilderklus liggen voor onze vakmensen? Neem dan vandaag nog contact op met Stucadoorsbedrijf Orhan. Wij zijn actief als schildersbedrijf in onder andere Culemborg, Gouda, HoutenIJsselstein, Maarssen, Montfoort, Nieuwegein, Schoonhoven en de rest van de provincie Utrecht en omgeving telefonisch te bereiken via 06-24899177. Mailt u liever? Stuur dan uw vraag of verzoek naar info@orhanstucadoors.nl. Kiest u graag voor een flexibel, betrouwbaar en erkend bedrijf? Dan is Stucadoorsbedrijf Orhan uw ideale partner. Wanneer mogen wij uw schilderwerk oppakken?

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top