skip to Main Content
  • Vrijblijvende offerte in 1 dag
  • Binnen een week aan de slag
  • Kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • 5 jaar garantie op ons werk
  • 24/7 bereikbaar

Uw stukadoor in de regio Amsterdam

Als u op zoek bent naar een uitstekende stukadoor in Amsterdam of de omgeving, dan kunt u Stucadoorsbedrijf Orhan inschakelen. Ons stukadoorsbedrijf beschikt over goed opgeleide stukadoors met jarenlange ervaring met stucen en schilderen de regio Amsterdam. Hierbij gebruiken wij als stukadoor en schilder alleen de beste materialen. Dit garandeert altijd een schitterend resultaat en daarom bieden wij vijf jaar garantie op ons werk aan. Onze stukadoors zijn in staat om in de regio Amsterdam alle soorten stucwerk te realiseren, zowel binnen als buiten. Hierbij kunt u denken aan stucwerkzaamheden zoals raapwerk, pleisterwerk, sierpleister, spackwerk, schuurwerk, ornamenten en sierlijsten.

Professioneel spuitwerk

Stucadoorsbedrijf Orhan is als stukadoorsbedrijf gespecialiseerd in spuitwerk, oftewel spackwerk. Door middel van een spuitmachine brengen wij een pleisterlaag aan op uw muur of plafond. Om te zorgen dat de ondergrond glad en vlak is, brengen we eerst een meslaag aan. Vervolgens wordt de afkorrellaag aangebracht voor de afwerking, waarbij u kunt kiezen tussen een fijne of grove korrel, afhankelijk van uw wensen.

professioneel spuitwerk stukadoor Amsterdam

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Een fraai resultaat met latex spuiten

Airless spuiten met latex zorgt voor een strak resultaat zonder dat de ondergrond verandert. Ons stukadoorsbedrijf gebruikt hiervoor in Amsterdam en omgeving professionele airless spuitmachines, wat veel sneller gaat dan traditioneel rollen en dus kosten bespaart. Met de juiste voorbereiding en uitvoering kunnen wij zelfs een strakker resultaat opleveren dan bij traditioneel rollen. Daarom is het belangrijk dat de ondergrond goed gestuct, geschuurd en geplamuurd is. Wij hebben de kwaliteit en ervaring in huis om een fraai eindresultaat te realiseren.

Uitstekende reputatie in Amsterdam en omstreken

Ons team van stukadoors bestaat uit gedreven professionals die vakmanschap en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel hebben staan. Wij zijn trots op onze uitstekende reputatie in Amsterdam en omgeving en doen ons uiterste best om onze klanten tevreden te stellen.

Contact met uw stukadoor in Amsterdam

Als u ons als stukadoor wilt inschakelen, kunt u contact met ons stukadoorsbedrijf opnemen via ons telefoonnummer of het contactformulier op onze website. Wij stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Kies voor topkwaliteit en gun uzelf het beste stucwerk van onze stukadoor bij u in Amsterdam!

    Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!    Back To Top