skip to Main Content

Uitsluitend kwaliteit en vakwerk

Flexibel en servicegericht

Bijna 20 jaar ervaring

Erkend leerbedrijf

Concurerende prijzen

Stukadoorsbedrijf Orhan, voor snel stucwerk in De Bilt of Bilthoven

Wilt u in De Bilt of Bilthoven schilderwerk, stucwerk en spachtelputz laten aanbrengen? Bel Stukadoorsbedrijf Orhan voor uw snelle stukadoor. Ons stukadoorsbedrijf is al sinds 2000 actief in zowel De Bilt als in Bilthoven. Wij leveren niet enkel in deze plaatsen diensten, maar zelfs door heel Nederland leveren wij professioneel stucwerk. Zowel particulieren als bedrijven en aannemers zijn bij ons aan het juiste adres wanneer er werkzaamheden aan binnenmuren, buitenmuren of plafonds verricht moeten worden. Onze stukadoor levert enkel het beste resultaat af. Ons bedrijf is allround inzetbaar en levert dan ook verschillende diensten. U kunt hierbij denken aan diensten zoals muren sausen, spachtelputz, stucwerk, schilderwerk of latex spuiten. Wij zijn gespecialiseerd in de complete plafondafwerking en wandafwerking van woningen en panden. Wenst u meer te weten over onze diensten? Of wilt u direct een stukadoor inzetten voor uw klus? Lees dan verder of neem contact met ons op, zodat onze stukadoor snel bij u in De Bilt of Bilthoven langs kan komen.

Neem contact op met ons stukadoorsbedrijf en kies voor
het stucwerk van onze stukadoor

Werkzaamheden van de stukadoor

De stukadoor draagt er zorg voor dat zowel uw binnen- als buitenmuren van een beschermlaag worden voorzien. Deze laag is het ‘stucwerk’. Hier kunt u vrij gemakkelijk overheen schilderen. Ook kunt u stucwerk aanbrengen als verfraaiing voor uw muren, wanneer u ervoor kiest deze als sierpleister aan te brengen. Kiest u een stukadoor, dan is het zeer van belang een stukadoor te kiezen die over genoeg ervaring beschikt om uw klus tot het gewenste resultaat te brengen. Kies daarom voor een ware vakman en schakel deze in uw woning in De Bilt of Bilthoven in. De stukadoor van Orhan zorgt voor een strak en egaal eindresultaat!

Schilderwerk, spuitwerk, stucwerk en pleisterwerk

U kunt vanuit De Bilt en Bilthoven contact met ons opnemen voor diverse diensten. Zo biedt onze stukadoor u:

  • Stucwerk: egaal stucwerk zonder fouten is dé perfecte basis voor sterke muren, waar u desgewenst eenvoudig overheen kunt schilderen. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, vochtregulerend en brandvertragend. Het verhoogt tevens de waarde van uw huis of bedrijfspand in De Bilt of Bilthoven.
  • Schilderwerk: stukadoorsbedrijf Orhan levert een totaalconcept. Wij verzorgen dus niet enkel het stucwerk, maar ook al uw schilderwerk. Uiteraard wordt alles met dezelfde kwaliteit en vakkundigheid uitgevoerd.
  • Spuitwerk: onze stukadoors voeren spuitwerk (ook wel spackwerk) uit met een Airless spuitmachine. Deze manier van latex spuiten is heel netjes, snel en effectief en levert een perfect strak eindresultaat. Ideaal dus voor uw muren of plafond.
  • Sierpleister: alleen echte vakmannen kunnen sierpleister egaal en strak op muren aanbrengen. Sierpleister wordt veelal gekozen als afwerking voor muren, zodat deze er prachtig uit komen te zien. Er zijn diverse varianten waaruit u kunt kiezen. Denk aan sierpleister met een grove structuur of fijnkorrelig spachtelputz. Waar gaat u voor?

Stukadoorsbedrijf De Bilt en Bilthoven

Stucwerk door uw stukadoor in De Bilt of Bilthoven

Stukadoorsbedrijf met de meest persoonlijke service

De stukadoors van Orhan beschikken over de kennis en kunde om elke klus tot een succes te maken. Door de jarenlange ervaring waar ons stukadoorsbedrijf over beschikt, kunnen wij u dit garanderen. Voorafgaand aan uw klus, zullen wij eerst uw muren van mooi sierpleisterwerk voorzien. Door deze egaal aan te brengen, heeft u geen kans meer op foutjes en oneffenheden. Uw stucwerk wordt tot in de precisie uitgevoerd. Wanneer u tevreden bent met het eindresultaat, zijn wij ook tevreden. Wij zijn niet voor niets het bedrijf dat de meest persoonlijke service en kwalitatief goede producten levert.

Maak een afspraak met onze stukadoor in De Bilt of Bilthoven!

Wilt u een ervaren stukadoor inzetten voor uw schilderwerk of stucwerk in de Bilt of Bilthoven? Zet dan vandaag nog onze stukadoor in voor al uw stucwerk, spachtelputz of schilderwerk. Neem meteen contact met ons op voor een afspraak via 06-24899177. Onze stukadoor komt dan zo snel mogelijk naar uw woning in De Bilt of Bilthoven om uw muren en plafonds van het mooiste schilder- of stucwerk te voorzien!

    Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!


    Back To Top