skip to Main Content

De voordelen van spackspuiten

Spuitwerk op uw muren

Wanneer u uw muren en plafond wilt afwerken, zijn er diverse technieken die gebruikt kunnen worden. Welke techniek u kiest is afhankelijk van uw woning en van het gewenste resultaat. Wilt u een persoonlijk advies ontvangen? Neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder. Bij Stucadoorsbedrijf Orhan kunt u ook terecht voor spackspuiten. In dit artikel vertellen we u meer over deze techniek en over de voordelen ervan.

Hoe werkt Airless spuiten?

Spackspuiten is een veelgekozen oplossing voor uw muren en plafond. Bij deze techniek voorzien wij uw muren en plafond van een pleisterlaag. Om te beginnen zorgen we ervoor dat de ondergrond geen gaatjes of oneffenheden bevat. Dit doen we door een meslaag aan te brengen. Hierna spuiten we een tweede laag. Hierbij kunt u kiezen voor een fijne korrel of een grove korrel. Bij deze techniek maken we gebruik van een Airless spuitmachine. De verf wordt door deze machine onder hoge druk en zonder toevoeging van lucht uit een spuitstuk geperst. Dit leidt tot een mooi egaal oppervlak.

De voordelen van spuitwerk

Wanneer u kiest voor spackspuiten als techniek om uw muren en plafond te voorzien van pleisterwerk, dan brengt dit verschillende voordelen met zich mee. Zoals:

  • Spackspuiten is een techniek die relatief snel uitgevoerd kan worden. Het is sneller dan rollen en veel sneller dan kwasten. Hierdoor bespaart u, en besparen wij, tijd.
  • Doordat wij sneller kunnen werken is de prijs/kwaliteitsverhouding erg gunstig. Het is een relatief goedkope oplossing.
  • Het resultaat van spackspuiten is altijd erg strak en egaal.
  • De verf hoeft minder te worden verdund, waardoor er met één laag al een goede dekking ontstaat. Het is dus een efficiënte techniek.
  • Ook hoeken en oppervlakken met profiel kunnen goed worden bereikt.
  • Bij spackspuiten wordt er geen perslucht gebruikt, waardoor de verf minder hard op muren en het plafond terecht komt. Hierdoor is er minder verneveling en dus minder verloren verf.

Interesse in Airless spuitwerk?

Wilt u meer weten over Airless spuitwerk of heeft u interesse in onze diensten? Neem dan vooral contact met ons op. Dit kan door te bellen naar 06-24899177, door een mail te sturen naar info@orhanstucadoors.nl of door een bericht achter te laten via het contactformulier hier op de website. Voor al uw stucwerk en spackspuiten kunt u terecht bij Stucadoorsbedrijf Orhan.

    Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!    Back To Top