skip to Main Content

Uitsluitend kwaliteit en vakwerk

Flexibel en servicegericht

Bijna 20 jaar ervaring

Erkend leerbedrijf

Concurerende prijzen

Stukadoorsbedrijf nabij Geldermalsen met veel kennis en professionaliteit

Sinds 2000 is stukadoorsbedrijf Orhan werkzaam in en nabij Geldermalsen als een ware professional als het gaat om stukadoorswerkzaamheden. Particulieren, aannemers en bouwbedrijven in Geldermalsen zijn zeer welkom om ons te contacteren. Wij leveren allround werkzaamheden in Geldermalsen, zowel buitens- als binnenshuis. Bijvoorbeeld sausen, stucwerk en spachtelputz aanbrengen, schilderwerk en latex spuiten. Complete wandafwerking en plafondafwerking is onze specialisatie.

Neem contact op met ons stukadoorsbedrijf en kies voor
het stucwerk van onze stukadoor

Wat doet een stukadoor zoal?

Een stukadoor voorziet binnen- en buitenmuren van een beschermlaag. Die beschermlaag wordt ‘stucwerk’ genoemd. Stucwerk kan als ondergrond fungeren waar u overheen schildert, maar het kan ook een verfraaiing van uw muur zijn. In dat geval kiest u voor sierpleister. Wat altijd belangrijk is bij stucwerk: het moet egaal en strak worden aangebracht. Laat daarom niet zomaar iemand uw muren in Geldermalsen stucen, maar kies altijd voor een vakman zoals een stukadoor van Orhan.

Spuitwerk, stucwerk, pleisterwerk en schilderwerk

Schakel ons vanuit Geldermalsen in voor de volgende werkzaamheden:

  • Spuitwerk: ons spuitwerk, ook wel spackwerk genoemd, wordt uitgevoerd met een Airless spuitmachine. Met deze spuitmachine kunnen we latex netjes en zorgvuldig spuiten op wanden en plafonds. Deze methode werkt snel, effectief en geeft een strak eindresultaat.
  • Stucwerk: mooi en egaal stucwerk op uw muren of plafonds vormt een geweldige basis voor stevige en sterke muren. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, brandvertragend en vochtregulerend. Tevens verhoogt het uw woning of bedrijfspand in Geldermalsen in waarde.
  • Schilderwerk: onze klanten kunnen altijd rekenen op een totaalconcept als ze in zee gaan met ons stukadoorsbedrijf. Wilt u dat we naast stucwerk ook schilderwerk verrichten? Wij zetten meteen de beste vakmensen in!
  • Sierpleister: alleen professionele vakmannen kunnen sierpleister strak en egaal op muren aanbrengen. Sierpleister is een veel gekozen afwerking voor muren om deze te verfraaien. U kunt kiezen uit diverse varianten zoals een grove structuur of fijnkorrelig spachtelputz.

Stukadoorsbedrijf Geldermalsen

Stucwerk Geldermalsen

Stukadoorsbedrijf met ervaring, service en persoonlijke aanpak

Bij elke klus leveren wij de beste kwaliteit. We zijn hiertoe in staat omdat we veel kennis van en ervaring hebben in ons vak. Om foutjes en oneffenheden te voorkomen, besteden we bij iedere klus veel aandacht aan prachtig sierpleisterwerk. Dezelfde aandacht en kundigheid passen we toe bij het stucwerk. Als u tevreden bent over onze werkzaamheden, zijn wij dat ook. Zo proberen wij u de beste service te verlenen.

Zo neemt u vanuit Geldermalsen contact op met onze stukadoors

Wilt u onze stukadoors inschakelen bij u in Geldermalsen, omdat u graag kwalitatief stucwerk, schilderwerk of spachtelputz wilt? Of wil u ons benaderen om latex te spuiten of te sausen? Wat uw wensen ook zijn, wij staan voor u klaar met een passende service en excellent vakmanschap. Bel 06-24899177.

    Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!


    Back To Top