skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Uw ervaren stukadoor in Geldermalsen

Sinds 2000 is Stucadoorsbedrijf Orhan werkzaam in en nabij Geldermalsen als een ware professional als het gaat om stukadoorswerkzaamheden. Particulieren, aannemers en bouwbedrijven in Geldermalsen zijn zeer welkom om contact op te nemen met onze stukadoor. Wij leveren allround werkzaamheden in Geldermalsen, zowel buitens- als binnenshuis. Bijvoorbeeld sausen, stucwerk en spachtelputz aanbrengen, schilderwerk en latex spuiten. Complete wandafwerking en plafondafwerking is daarbij de specialisatie van ons stukadoorsbedrijf.

Wat doet een stukadoor zoal?

Een stukadoor voorziet binnen- en buitenmuren van een beschermlaag. Die beschermlaag wordt ‘stucwerk’ genoemd. Stucwerk kan als ondergrond fungeren waar u overheen schildert, maar het kan ook een verfraaiing van uw muur zijn. In dat geval kiest u voor sierpleister. Wat altijd belangrijk is bij stucwerk: het moet egaal en strak worden aangebracht. Laat daarom niet zomaar iemand uw muren in Geldermalsen stucen, maar kies altijd voor een vakman zoals een stukadoor van Orhan.

Spuitwerk, stucwerk, pleisterwerk en schilderwerk

Schakel onze stukadoor vanuit Geldermalsen in voor de volgende werkzaamheden:

 • Spuitwerk: ons spuitwerk, ook wel spackwerk genoemd, wordt uitgevoerd met een Airless spuitmachine. Met deze spuitmachine kunnen we latex netjes en zorgvuldig spuiten op wanden en plafonds. Deze methode werkt snel, effectief en geeft een strak eindresultaat.
 • Stucwerk: mooi en egaal stucwerk op uw muren of plafonds vormt een geweldige basis voor stevige en sterke muren. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, brandvertragend en vochtregulerend. Tevens verhoogt het uw woning of bedrijfspand in Geldermalsen in waarde.
 • Schilderwerk: onze klanten kunnen altijd rekenen op een totaalconcept als ze in zee gaan met ons stukadoorsbedrijf. Wilt u dat we naast stucwerk ook schilderwerk verrichten? Wij zetten meteen de beste vakmensen in!
 • Sierpleister: alleen professionele vakmannen kunnen sierpleister strak en egaal op muren aanbrengen. Sierpleister is een veel gekozen afwerking voor muren om deze te verfraaien. U kunt kiezen uit diverse varianten zoals een grove structuur of fijnkorrelig spachtelputz.

Stukadoorsbedrijf Geldermalsen

Stucwerk door uw stukadoor Geldermalsen

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Stukadoorsbedrijf met ervaring, service en persoonlijke aanpak

Bij elke klus in Geldermalsen en omstreken leveren wij de beste kwaliteit. We zijn hiertoe in staat omdat we veel kennis van en ervaring hebben in ons vak. Om foutjes en oneffenheden te voorkomen, besteden we bij iedere klus veel aandacht aan prachtig sierpleisterwerk. Dezelfde aandacht en kundigheid passen we toe bij het stucwerk. Als u tevreden bent over onze werkzaamheden, zijn wij dat ook. Zo proberen wij u de beste service te verlenen.

Zo neemt u vanuit Geldermalsen contact op met onze stukadoor

Wilt u onze stukadoor in Geldermalsen inschakelen, omdat u graag kwalitatief stucwerk, spuitwerk of pleisterwerk wilt laten uitvoeren? Of wil u ons benaderen om latex te spuiten of te sausen? Wat uw wensen ook zijn, ons stukadoorsbedrijf staat voor u klaar met een passende service en excellent vakmanschap. Bel 06-24899177. voor een vrijblijvende offerte van onze stukadoor.

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top