skip to Main Content

Uitsluitend kwaliteit en vakwerk

Flexibel en servicegericht

Bijna 20 jaar ervaring

Erkend leerbedrijf

Concurerende prijzen

Stukadoorsbedrijf Orhan, uw snelle en vakkundige schilder in Gorinchem

Zoekt u een vakkundig stukadoorsbedrijf in Gorinchem? Kies voor Stukadoorsbedrijf Orhan voor snel schilderwerk, stucwerk en spachtelputz. Al sinds 2000 zijn wij in Gorinchem en omgeving actief om onze klanten te voorzien van het meest professionele stucwerk. Zowel aannemers als bedrijven en particulieren, zijn bij ons aan het juiste adres voor werkzaamheden rondom plafonds, binnenmuren en buitenmuren. Wij zijn allround inzetbaar en verzorgen meerdere diensten. Hierbij kunt u denken aan muren sausen, spachtelputz, stucwerk, schilderwerk of latex spuiten. Wij zijn gespecialiseerd in complete wandafwerking en plafondafwerking. Wilt u ons direct inzetten in Gorinchem? Neem dan contact met ons op of lees verder voor meer informatie.

Neem contact op met ons stukadoorsbedrijf en kies voor
het stucwerk van onze stukadoor

Wat zijn de werkzaamheden van de stukadoor?

De stukadoor draagt zorg voor de beschermlaag van zowel binnen- als buitenmuren. Deze laag wordt ook wel ‘stucwerk’ genoemd. Dit stucwerk fungeert als ondergrond, waar u met gemak overheen kunt schilderen. Ook kan stucwerk een verfraaiing van uw muren zijn, wanneer deze als sierpleister wordt aangebracht. Wanneer u een stukadoor inschakelt, is het altijd van belang een stukadoor te kiezen die zijn werkzaamheden met precisie uitvoert. Kies daarom in Gorinchem voor een echte vakman, zoals een stukadoor van Orhan, zodat u straks geniet van een prachtig eindresultaat.

Schilderwerk, spuitwerk, stucwerk en pleisterwerk

U kunt vanuit Gorinchem contact met ons opnemen voor:

  • Stucwerk: egaal stucwerk zonder foutjes is dé perfecte basis voor sterke muren, waar u desgewenst eenvoudig overheen kunt schilderen. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, vochtregulerend en brandvertragend. Het verhoogt ook de waarde van uw huis of bedrijfspand in Gorinchem.
  • Schilderwerk: stukadoorsbedrijf Orhan levert een totaalconcept. Wij verzorgen dus niet alleen het stucwerk, maar ook al uw schilderwerk. Uiteraard wordt alles met dezelfde kwaliteit en vakkundigheid uitgevoerd.
  • Spuitwerk: onze stukadoors voeren spuitwerk (ook wel spackwerk) uit met een Airless spuitmachine. Deze manier van latex spuiten is heel netjes, snel en effectief en levert een geweldig strak eindresultaat. Perfect dus voor uw muren of plafond.
  • Sierpleister: alleen ware vakmannen kunnen sierpleister egaal en strak op muren aanbrengen. Sierpleister wordt veelal gekozen als afwerking voor muren, zodat deze er prachtig uit komen te zien. Er zijn diverse varianten waaruit u een keuze kunt maken. Denk aan sierpleister met een grove structuur of fijnkorrelig spachtelputz.

Stukadoorsbedrijf Gorinchem

Stucwerk Gorinchem

Stukadoorsbedrijf met een persoonlijke benadering

Onze stukadoor levert bij iedere klus hoogwaardige kwaliteit af. Dit garanderen wij u, doordat wij beschikken over vele jaren ervaring. Om te zorgen dat er niet snel foutjes en oneffenheden ontstaan, wordt er voorafgaand aan elke klus volop aandacht besteed aan mooi sierpleisterwerk. Tevens voeren wij uw stucwerk tot in precisie uit. Bent u tevreden, dan zijn wij ook tevreden. Zo weten wij onze service kwalitatief hoog en persoonlijk te houden.

Neem direct contact op voor uw stucwerk in Gorinchem!

Wilt u uw stucwerk enkel door de beste stukadoor laten uitvoeren in Gorinchem? Zet dan direct onze stukadoor in voor uw stucwerk, spachtelputz of schilderwerk. Wenst u latex te laten spuiten of een professional in te huren om te sausen? Ook daarvoor kunt u ons inschakelen. Zet ons direct in via 06-24899177. Wij sturen dan zo spoedig mogelijk een stukadoor naar u in Gorinchem om uw schilderwerk of stucwerk tot in de puntjes te verzorgen!

    Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!


    Back To Top