skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Professionele en betrouwbare stukadoor in Gouda

Als u op zoek bent naar een ervaren stukadoor in Gouda en omstreken, bent u bij ons aan het juiste adres. Stucadoorsbedrijf Orhan, vlakbij Gouda, bestaat sinds 2000 en heeft in die tussentijd een hele goede naam opgebouwd. Onze stukadoors kunnen ingeschakeld worden door particulieren in Gouda, maar ook aannemers en bouwbedrijven kunnen contact opnemen. Ons stukadoorsbedrijf is allround; we verrichten in Gouda en omgeving diverse werkzaamheden binnen- en buitenshuis. Denk aan stucwerk, sausen, latex spuiten, spachtelputz aanbrengen en schilderwerk. Wij zijn als stukadoorsbedrijf extra gespecialiseerd in complete wandafwerking en plafondafwerking.

Wat doet een stukadoor van Stucadoorsbedrijf Orhan?

Wat doet een stukadoor eigenlijk? Een stukadoor brengt op binnenmuren of buitenmuren een beschermlaag aan. Naast dat deze laag dient als bescherming, kan deze ook als verfraaiing van de muur fungeren. De laag die wordt aangebracht heet ‘stucwerk’. Zonder stucwerk zien muren er niet mooi uit en zijn ze kwetsbaar. Wat erg van belang is wanneer u een stukadoor in Gouda wilt benaderen, is dat het stukadoorsbedrijf de allerbeste kwaliteit levert. U kijkt immers dag en nacht naar uw muren.

Stucwerk, pleisterwerk, schilderwerk en spuitwerk

U kunt onze stukadoor in Gouda inschakelen voor de volgende werkzaamheden:

 • Stucwerk: binnenmuren, buitenmuren en plafonds, onze stukadoors voorzien het professioneel en zorgvuldig van mooi stucwerk. Ons stucwerk vormt een egale ondergrond. Het is daarom erg geschikt om overheen te schilderen of te behangen. Het stucwerk is vochtregulerend, brandvertragend en verhoogd de waarde van uw bedrijfspand of huis in Gouda.
 • Sierpleister: om sierpleister foutloos aan te brengen, is het goed dit uit te laten voeren door een vakman zoals onze stukadoors. Sierpleister is een veel voorkomende afwerking van wanden en plafonds. U kunt kiezen uit diverse varianten zoals fijnkorrelig spachtelputz of sierpleister met een grove structuur.
 • Spuitwerk: spuitwerk wordt ook wel spackwerk genoemd. Wij voeren dit uit met een Airless spuitmachine. Hiermee kunnen we netjes latex spuiten op plafonds en wanden. De meerwaarde van latex spuiten is een strak eindresultaat. Daarnaast werkt het effectiever en sneller.
 • Schilderwerk: wij leveren onze klanten graag een totaalconcept. Om die reden verrichten we niet alleen stucwerk, maar ook kwalitatief schilderwerk voor binnen en buiten.

Stukadoorsbedrijf Gouda inschakelen

Stukadoor Gouda, voor al uw stucwerk

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Een stukadoorsbedrijf met ervaring, kennis en service

Stucadoorsbedrijf Orhan vindt kwaliteit leveren erg belangrijk. De beste kwaliteit kunnen wij leveren dankzij onze kennis, zorgvuldigheid en ervaring. Bij iedere klus besteden we veel aandacht aan prachtig sierpleisterwerk zonder enige foutjes of oneffenheden. Ons stucwerk wordt ook met grote zorg en kunde aangebracht. Onze stukadoor is pas content, als u tevreden bent. Dat hoort bij onze persoonlijke aanpak en service. Bovendien zijn ook de prijzen voor ons stucwerk in Gouda en omgeving zeer concurrerend. Zo hanteren wij een aantrekkelijk tarief per m2 stucwerk bij u op locatie. Onze stukadoor vertelt u graag meer over onze actuele stukadoors prijzen.

Schakel direct onze stukadoor in Gouda in voor al uw stucwerk

Neem contact op met ons stukadoorsbedrijf vanuit Gouda. Onze stukadoors staan voor u klaar om uw muren te voorzien van prachtig en kwalitatief stucwerk, spachtelputz, schilderwerk of sierpleister. We komen ook bij u langs om te sausen of latex te spuiten. Interesse? Bel naar 06-24899177 voor het inschakelen van onze stukadoor in Gouden en omstreken.

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top