skip to Main Content

Uitsluitend kwaliteit en vakwerk

Flexibel en servicegericht

Bijna 20 jaar ervaring

Erkend leerbedrijf

Concurerende prijzen

Betrouwbaar en professioneel stukadoorsbedrijf bij Houten

Stukadoorsbedrijf Orhan nabij Groenekan is al sinds 2000 actief en heeft ondertussen een geweldig goede naam opgebouwd. De stukadoors van Orhan kunnen inschakelt worden door particulieren in Groenekan, maar ook bouwbedrijven en aannemers kunnen beroep op ons doen. Wij zijn een allround stukadoorsbedrijf en zetten ons in voor diverse werkzaamheden zoals stucwerk, latex spuiten, sausen, spachtelputz en schilderwerk in Groenekan en omgeving. Onze specialisatie is complete plafondafwerking en wandafwerking.

Neem contact op met ons stukadoorsbedrijf en kies voor
het stucwerk van onze stukadoor

Wat doet de stukadoor?

Een stukadoor voorziet uw binnen- en buitenmuren van een beschermlaag, wat ook wel ‘stucwerk’ wordt genoemd. Over deze laag kunt u gemakkelijk schilderen. Tevens wordt stucwerk vaak aangebracht als verfraaiing van muren. Dit is het geval wanneer het stucwerk als sierpleister wordt aangebracht. Wanneer u de keuze maakt voor een stukadoor, is het zeer belangrijk een stukadoor te kiezen die de juiste ervaring in huis heeft om een mooi eindresultaat te leveren. Maak daarom de keuze voor een echte vakman en schakel deze in uw woning in Groenekan in. Een stukadoor van Orhan garandeert u een strak, egaal en prachtig eindresultaat!

Schilderwerk, spuitwerk, stucwerk en sierpleister

Vanuit Groenekan kunt u bij ons terecht voor verschillende diensten. Zo kunt u bij onze stukadoor terecht voor:

  • Stucwerk: egaal stucwerk zonder fouten is dé perfecte basis voor sterke muren, waar u desgewenst eenvoudig overheen kunt schilderen. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, vochtregulerend en brandvertragend. Het verhoogt tevens de waarde van uw huis of bedrijfspand in Groenekan.
  • Schilderwerk: stukadoorsbedrijf Orhan levert een totaalconcept. Wij verzorgen dus niet enkel het stucwerk, maar ook al uw schilderwerk. Uiteraard wordt alles met dezelfde kwaliteit en vakkundigheid uitgevoerd.
  • Spuitwerk: onze stukadoors voeren spuitwerk (ook wel spackwerk) uit met een Airless spuitmachine. Deze manier van latex spuiten is heel netjes, snel en effectief en levert een perfect strak eindresultaat. Ideaal voor uw muren of plafond.
  • Sierpleister: alleen echte vakmannen kunnen sierpleister egaal en strak op muren aanbrengen. Sierpleister wordt veelal gekozen als afwerking voor muren, zodat deze er prachtig uit komen te zien. Er zijn diverse varianten waaruit u kunt kiezen. Denk aan sierpleister met een grove structuur of fijnkorrelig spachtelputz. Wat kiest u?

Stukadoorsbedrijf Groenekan

Stucwerk Groenekan

Stukadoorsbedrijf met een persoonlijke benadering

De stukadoor van Orhan beschikt over de benodigde ervaring om elke klus tot een goed resultaat te brengen. Doordat wij als stukadoorsbedrijf al over jarenlange ervaring beschikken, kunnen wij u dit garanderen. Voordat wij uw klus oppakken, zullen wij eerst de muren van het juiste sierpleisterwerk voorzien. Wanneer onze stukadoor deze egaal aanbrengt, verdwijnt de kans op fouten en oneffenheden. Zo voeren wij uw stucwerk met precisie uit. Enkel wanneer u tevreden bent, zijn wij ook tevreden. Niet voor niets hanteren wij een persoonlijke benadering en staan wij bekend om onze uitmuntende service.

Zet onze stukadoors snel in Groenekan in!

Wenst u een ervaren stukadoor in Groenekan in te zetten voor al uw schilderwerk of stucwerk? Voor uw stucwerk, spachtelputz of schilderwerk bent u bij Stucadoorsbedrijf Orhan aan het juiste adres! Neem direct contact op met onze stukadoor voor een afspraak via 06-24899177. Onze stukadoor komt dan bij u langs in Groenekan om uw muren en plafonds van gedegen schilder- of stucwerk te voorzien!

    Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!


    Back To Top