skip to Main Content

Uitsluitend kwaliteit en vakwerk

Flexibel en servicegericht

Bijna 20 jaar ervaring

Erkend leerbedrijf

Concurerende prijzen

Betrouwbaar en professioneel stukadoorsbedrijf bij Houten

Stukadoorsbedrijf Orhan nabij Houten is al sinds 2000 actief en heeft ondertussen een geweldig goede naam opgebouwd. De stukadoors van Orhan kunnen inschakelt worden door particulieren in Houten, maar ook bouwbedrijven en aannemers kunnen beroep op ons doen. Wij zijn een allround stukadoorsbedrijf en zetten ons in voor diverse werkzaamheden zoals stucwerk, latex spuiten, sausen, spachtelputz en schilderwerk in Houten en omgeving. Onze specialisatie is complete plafondafwerking en wandafwerking.

Neem contact op met ons stukadoorsbedrijf en kies voor
het stucwerk van onze stukadoor

Wat doet een Orhan stukadoor?

Wat doet een stukadoor eigenlijk precies? Over het algemeen brengt een stukadoor een soort van beschermlaag aan over de muur. Deze laag kan ook fungeren als verfraaiing van de muur. De laag wordt ‘stucwerk’ genoemd. Muren zonder stucwerk zien er niet mooi uit en gaan een stuk minder lang mee. Wat erg belangrijk is, wanneer u in Houten een stukadoor wilt inschakelen, is dat deze goede kwaliteit levert.

Pleisterwerk, stucwerk, spuitwerk en schilderwerk

U kunt vanuit Houten ons stukadoorbedrijf benaderen voor de volgende diensten:

  • Sierpleister: om sierpleister mooi aan te brengen heeft u echt een professional nodig en dat zijn onze stukadoors. Sierpleister is één van de meest voorkomende afwerkingen van plafonds en wanden. Het is in diverse varianten aan te brengen zoals sierpleister met een grove structuur waarin groeven zijn verwerkt of fijnkorrelig spachtelputz.
  • Stucwerk: buitenmuren, binnenmuren en plafonds, onze stukadoors voorzien het graag van mooi en kwalitatief stucwerk. Ons stucwerk heeft een goede egale ondergrond en vormt een stevige en perfecte basis voor als u muren wilt sausen of behangen. Tevens werkt het vochtregulerend, is het brandvertragend en verhoogt het de waarde van uw woning of bedrijfspand in Houten.
  • Spuitwerk: ons spuitwerk, ook wel spackwerk, wordt uitgevoerd met een Airless spuitmachine. Hiermee kunnen we zorgvuldig latex spuiten op wanden en plafonds. Voordeel van latex spuiten is dat het eindresultaat strak is. Daarbij werkt het sneller en effectiever.
  • Schilderwerk: wij leveren graag een totaalconcept aan bedrijven en particulieren en daarom verrichten we naast stucwerk ook professioneel schilderwerk. Zowel binnen als buiten.

Stukadoorsbedrijf Houten

Stucwerk Houten

Stukadoorsbedrijf met kennis, ervaring en service

Stukadoorsbedrijf Orhan hecht veel waarde aan kwaliteit. De hoogste kwaliteit bereiken wij door onze zorgvuldigheid, kennis en ervaring. Zo besteden wij veel aandacht aan het aanbrengen van een excellente sierpleister zonder schoonheidsfoutjes. Ook ons stucwerk wordt altijd strak en gelijkmatig op uw muren aangebracht. Wij zijn pas tevreden als u tevreden bent. Dat hoort bij onze service en persoonlijk aanpak.

Neem contact op met ons stukadoorsbedrijf vanuit Houten

Neem vanuit Houten contact op met ons stukadoorsbedrijf. Onze stukadoors komen graag bij u langs voor stucwerk, sierpleister, schilderwerk of om latex te spuiten, te sausen en uw muren te voorzien van spachtelputz. Bel: 06-24899177.

    Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!


    Back To Top