skip to Main Content

Is stucwerk iets voor u?

Redenen om voor stucwerk te kiezen

Er zijn meerdere redenen te noemen om voor stucwerk te kiezen. Stucwerk geeft de wanden en plafonds van uw woning een strakke, gladde afwerking. Stuc egaliseert. U kan stucwerk toepassen wanneer u van uw ruwe wanden af wilt, wanneer u bent uitgekeken op uw wanden en plafonds of wanneer u bent verhuisd en de wanden en plafonds van uw nieuwe woning nog afgewerkt moeten worden. In iedere situatie kan een ervaren stucadoor van Stucadoorsbedrijf Orhan u van dienst zijn. Wij vertellen u in dit blog graag meer over stucwerk om u te helpen bepalen of stucwerk iets voor u is.

Wanneer past u stucwerk toe?

De mogelijkheden van stucwerk zijn groot. Het is een manier om zowel uw muren, als plafonds af te werken. Dit geldt voor binnen uw woning. Stucwerk is ook buiten uw woning aan te brengen op de gevels. U kan er oneffenheden, gaatjes of scheuren mee wegwerken. Naast dat uw muren en plafonds er weer goed uit komen te zien, verbetert stucwerk de stabiliteit. Dit is bevorderlijk voor de veiligheid van uw woning.

Stucwerk combineren met andere soorten wandafwerking

Stucwerk is te combineren met verschillende soorten wandafwerkingen door het te gebruiken als voorbewerking. Het is mogelijk om over stucwerk heen te verven, sauzen, behangen of sierpleister te plaatsen. Dus mocht u twijfelen over stucwerk? Ook voor andere wandafwerkingen is stucwerk een goede basis door het creëren van gladde, egale en strakke muren.

De voordelen van stucwerk voor uw woning

Door uw wanden en plafonds te voorzien van stucwerk, heeft u hier verder geen omkijken meer naar. U kunt zorgeloos genieten. Ook geeft stucwerk uw woning een moderne uitstraling. Uw muren en plafonds zien er weer uit als nieuw. De voordelen van stucwerk voor uw woning zijn:

  • Stucwerk werkt vochtregulerend
  • Stucwerk is brandvertragend
  • Stucwerk vormt de perfecte basis voor behang en sauswerk
  • Stucwerk zorgt voor een betere verdeling van het licht over de ruimte
  • Stucwerk werkt waardeverhogend voor zowel uw woning, als bedrijfspand

De veelzijdige stukadoor van Stucadoorsbedrijf Orhan

Heeft u al een keuze gemaakt? Stucadoorsbedrijf Orhan voorziet u graag van de beste kwaliteit stucwerk. Wij zijn een allround stukadoorsbedrijf gespecialiseerd in de gehele plafond- en wandafwerking. Wilt u meer informatie om erachter te komen of stucwerk iets voor u is? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 06-24899177 of te mailen naar info@orhanstucadoors.nl.

    Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!    Back To Top