skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Stucadoorsbedrijf Orhan, voor het snelste stucwerk in Linschoten

Wilt u schilderwerk, stucwerk en spachtelputz laten aanbrengen in Linschoten? Bel dan Stucadoorsbedrijf Orhan voor de snelste service! Sinds 2000 zijn wij al als bedrijf actief in Linschoten en omgeving. Door de jaren heen hebben wij al veel professioneel stucwerk mogen leveren. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij ons terecht, maar ook voor aannemers staan wij klaar. Wanneer u specifiek werkzaamheden wenst aan uw binnenmuren, buitenmuren of plafonds, kan onze stukadoor u het mooiste resultaat leveren. Wij zijn als bedrijf allround inzetbaar, wat betekent dat wij diverse diensten leveren. Denk hierbij aan muren sausen, spachtelputz, stucwerk, schilderwerk of latex spuiten. Ons specialisme omvat het verzorgen van een complete plafondafwerking of wandafwerking. Wilt u graag meer informatie? Of wenst u direct onze stukadoor in Linschoten in te zetten? Lees dan verder voor meer informatie of neem direct contact met ons op!

Werkzaamheden van de stukadoor

Een stukadoor voorziet uw binnen- en buitenmuren van een beschermlaag. Deze laag staat ook wel bekend als ‘stucwerk’. U kunt vrij gemakkelijk over deze ondergrond heen schilderen. Ook kan het stucwerk als verfraaiing voor uw muren dienen indien u deze als sierpleister aanbrengt. Wanneer u een stukadoor kiest, is het zeer belangrijk een stukadoor te kiezen die over de juiste ervaring beschikt om uw werkzaamheden op de gewenste manier uit te voeren. Maak daarom de keuze voor een echte vakman en zet deze in uw woning in Linschoten in. Met een stukadoor van Orhan bent u verzekerd van een geweldig eindresultaat!

Schilderwerk, spuitwerk, stucwerk en pleisterwerk

Vanuit Linschoten kunt u voor diverse diensten contact met ons opnemen. Zo biedt onze stukadoor onder andere:

 • Stucwerk: egaal stucwerk zonder fouten is dé perfecte basis voor sterke muren, waar u desgewenst eenvoudig overheen kunt schilderen. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, vochtregulerend en brandvertragend. Het verhoogt tevens de waarde van uw huis of bedrijfspand in Linschoten.
 • Schilderwerk: Stucadoorsbedrijf Orhan levert een totaalconcept. Wij verzorgen dus niet enkel het stucwerk, maar ook al uw schilderwerk. Uiteraard wordt alles met dezelfde kwaliteit en vakkundigheid uitgevoerd.
 • Spuitwerk: onze stukadoors voeren spuitwerk (ook wel spackwerk) uit met een Airless spuitmachine. Deze manier van latex spuiten is heel netjes, snel en effectief en levert een perfect strak eindresultaat. Ideaal dus voor uw muren of plafond.
 • Sierpleister: alleen echte vakmannen kunnen sierpleister egaal en strak op muren aanbrengen. Sierpleister wordt veelal gekozen als afwerking voor muren, zodat deze er prachtig uit komen te zien. Er zijn diverse varianten waaruit u kunt kiezen. Denk aan sierpleister met een grove structuur of fijnkorrelig spachtelputz. Waar kiest u voor?

Stukadoorsbedrijf Linschoten

Stucwerk Linschoten

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Stukadoorsbedrijf met een persoonlijke benadering

De stukadoor van Orhan is erin gespecialiseerd om bij elke klus kwaliteit te leveren. Door de jarenlange ervaring waar wij over beschikken, kunnen wij u dit garanderen. Voorafgaand aan uw klus, wordt eerst de nodige aandacht aan uw sierpleisterwerk besteed. Door deze egaal aan te brengen, zullen foutjes en oneffenheden niet gauw ontstaan. Uw stucwerk voeren wij vervolgens met precisie uit. Bent u tevreden met het eindresultaat, dan zijn wij ook tevreden. Niet voor niets staan wij voor een persoonlijke benadering en kwalitatief goede service.

Maak een afspraak voor uw stucwerk in Linschoten!

Wenst u uw schilderwerk of stucwerk door een ware specialist te laten uitvoeren in uw woning in Linschoten? Schakel dan vandaag nog de stukadoor van Orhan in voor stucwerk, spachtelputz of schilderwerk. Neem direct contact op voor een afspraak via 06-24899177. Wij sturen dan zo snel mogelijk een stukadoor naar u in Linschoten om uw muren en plafonds van prachtig schilder- of stucwerk te voorzien!

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top