skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Stucadoorsbedrijf Orhan, voor snel schilder- en stucwerk in Lopik

Zoekt u een stukadoorsbedrijf in Lopik voor uw schilderwerk, stucwerk en spachtelputz? Bel Stucadoorsbedrijf Orhan voor uw snelle service. Wij zijn al sinds 2000 actief als bedrijf in Lopik en omgeving en leveren professioneel stucwerk. Voor zowel particulieren als bedrijven staan wij klaar, maar ook aannemers zijn bij ons aan het juiste adres. Indien u werkzaamheden omtrent uw plafonds, buitenmuren en binnenmuren wenst, kan onze vakkundige stukadoor een mooi eindresultaat leveren. Doordat wij als bedrijf allround inzetbaar zijn, verzorgen wij diverse diensten. U kunt hierbij denken aan muren sausen, spachtelputz, stucwerk, schilderwerk of latex spuiten. Wij zijn gespecialiseerd in de verzorging van een complete wandafwerking en plafondafwerking. Behoeft u meer informatie? Of wilt u direct onze stukadoor in Lopik inzetten? Lees dan snel verder of neem meteen contact op met onze stukadoor.

Wat doet onze stukadoor precies?

Onze stukadoor zorgt ervoor dat zowel de binnen- als de buitenmuren van een beschermlaag worden voorzien. Deze laag wordt ook wel ‘stucwerk’ genoemd. U kunt gemakkelijk over deze ondergrond heen schilderen. Daarbij kan het stucwerk als verfraaiing van uw muren dienen wanneer u deze als sierpleister aanbrengt. Indien u de keuze maakt voor een stukadoor, is het van groot belang dat u voor een stukadoor kiest die over de juiste ervaring beschikt om uw werkzaamheden tot in precisie uit te voeren. Kies daarom voor een echte vakman en nodig deze bij u in Lopik uit. Met onze stukadoor krijgt u gegarandeerd een topresultaat!

Schilderwerk, spuitwerk, stucwerk en pleisterwerk

U kunt vanuit Lopik contact met ons opnemen voor verschillende diensten. Onder andere voor:

 • Stucwerk: egaal stucwerk zonder fouten is dé perfecte basis voor sterke muren, waar u desgewenst eenvoudig overheen kunt schilderen. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, vochtregulerend en brandvertragend. Het verhoogt tevens de waarde van uw huis of bedrijfspand in Lopik.
 • Schilderwerk: Stucadoorsbedrijf Orhan levert een totaalconcept. Wij verzorgen dus niet enkel het stucwerk, maar ook al uw schilderwerk. Uiteraard wordt alles met dezelfde kwaliteit en vakkundigheid uitgevoerd.
 • Spuitwerk: onze stukadoors voeren spuitwerk (ook wel spackwerk) uit met een Airless spuitmachine. Deze manier van latex spuiten is heel netjes, snel en effectief en levert een perfect strak eindresultaat. Perfect dus voor uw muren of plafond.
 • Sierpleister: alleen echte vakmannen kunnen sierpleister egaal en strak op muren aanbrengen. Sierpleister wordt veelal gekozen als afwerking voor muren, zodat deze er prachtig uit komen te zien. Er zijn diverse varianten waaruit u een keuze kunt maken. Denk aan sierpleister met een grove structuur of fijnkorrelig spachtelputz. Welke keuze maakt u?

Stukadoorsbedrijf Lopik

Stucwerk Lopik

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Stukadoorsbedrijf met persoonlijke service

Onze stukadoor levert gedurende elke klus de beste kwaliteit af. Door de vele jaren ervaring waar wij over beschikken, kunnen wij u dit ook garanderen. Voordat wij starten met uw klus, besteden wij eerst de nodige aandacht aan het mooiste sierpleisterwerk. Op die manier zullen fouten en oneffenheden niet snel ontstaan. Vervolgens voeren wij uw stucwerk tot in de puntjes uit. Als u tevreden bent met het resultaat, zijn wij dit ook. Wij staan niet voor niets voor een persoonlijke aanpak en kwalitatief hoogwaardige service.

Bel direct voor uw stucwerk in Lopik!

Wilt u uw schilderwerk of stucwerk enkel laten uitvoeren in uw woning in Lopik door een ware specialist? Zet dan snel een stukadoor van Orhan in voor uw stucwerk, spachtelputz of schilderwerk.
Wenst u een professional in te zetten om latex te spuiten of uw muren te sausen? Ook dan zit u bij Orhan goed. Neem vandaag nog contact met ons op via 06-24899177. Indien gewenst sturen wij snel een stukadoor naar Lopik om uw muren en plafonds te voorzien van het mooiste schilderwerk of stucwerk!

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top