skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Ons stukadoorsbedrijf levert stucwerk van hoge kwaliteit

Als u een stukadoor in Maarssen inschakelt, wilt u er zeker van zijn dat u direct de juiste professional in dienst neemt. Dan weet u zeker dat het stucen in één keer goed en professioneel gebeurt. Een stukadoorsbedrijf voor wie betrouwbaarheid en kwaliteit minstens net zo belangrijk zijn als efficiëntie en klantvriendelijkheid. Wij zijn ervan overtuigd dat Stucadoorsbedrijf Orhan de stukadoor is die aan deze eisen kan voldoen. Ons stukadoorsbedrijf is allround inzetbaar en verzorgt dan ook diverse diensten. Denk hierbij aan muren sausen, spachtelputz, stucwerk, schilderwerk of latex spuiten. Ons specialisme omvat het verzorgen van een complete wandafwerking en plafondafwerking. Wilt u ons stukadoorsbedrijf direct bij u in Maarssen uitnodigen? Of behoeft u meer informatie van onze stukadoor? Lees dan snel verder of neem direct contact op met onze stukadoor.

Een bijzondere sierpleister in Maarssen?

Vanaf het prille begin in 2000 heeft Stucadoorsbedrijf Orhan een reputatie van kwaliteit in veelzijdigheid opgebouwd in Maarssen en omstreken. Graag bieden we u een kort overzicht van alle mogelijkheden die Stucadoorsbedrijf Orhan u in Maarssen kan bieden. Goed stucwerk begint uiteraard bij een egale ondergrond. Als uw wanden of plafonds nog scheef staan,herstelt onze stukadoor dat netjes met raapwerk of pleisterwerk. Zodra dat is gebeurd wordt het voor u pas echt interessant. De keuze is volledig aan u: gaat u voor een gladde rechttoe-rechtaan-oplossing in het wit? Of bent u meer van een sierpleister met grove structuur in een spannend kleurtje? Of wilt u iets echt speciaals in Maarssen realiseren? Denk u dan eens aan sierstijlelementen aan uw wand of schuurwerk aan uw plafond. Dit laatste is een vorm van traditioneel stucwerk waarbij zanderige golven ontstaan. Deze geven uw interieur een zeer bijzondere uitstraling! Welke wensen u ook in uw hoofd heeft, Stucadoorsbedrijf Orhan is altijd in staat om u in Maarssen een passende oplossing aan te bieden!

Stukadoor Maarssen

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Onze stukadoor levert het beste eindresultaat

Het enthousiaste en vakkundige team van Stucadoorsbedrijf Orhan richt zich niet alleen op het realiseren van een prachtig eindresultaat. Wij hechten net zoveel waarde aan de manier waarop dat resultaat tot stand komt. Dit betekent in ons geval onder meer:

 • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Klantvriendelijkheid
 • Flexibiliteit

Kies voor ons stukadoorsbedrijf in Maarssen

De boodschap zal duidelijk zijn: wij zijn er heilig van overtuigd dat Stucadoorsbedrijf Orhan de betrouwbare en vakkundige stukadoor is die u in Maarssen zoekt. Neem daarom direct contact met ons op. Dit kan telefonisch via 06-24899177, maar ook via het contactformulier op deze site. Onze stukadoor kijkt ernaar uit om de samenwerking met u aan te gaan in Maarssen!

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top