skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Stucadoorsbedrijf Orhan, uw stukadoor in Maartensdijk snel ter plaatse

Zoekt u snel een stukadoor in Maartensdijk voor uw schilderwerk, stucwerk en spachtelputz? Bel dan direct naar Stucadoorsbedrijf Orhan. Waarom? Omdat wij al sinds 2000 actief zijn in Maartensdijk en omgeving en in de loop der jaren veel ervaring hebben opgebouwd. Aan zowel particulieren als bedrijven en ondernemers leveren wij professioneel stucwerk. Wanneer u werkzaamheden omtrent uw binnenmuren, buitenmuren of plafonds behoeft, bent u bij onze stukadoor dan ook aan het juiste adres. Ons bedrijf levert diverse diensten en is daarmee allround inzetbaar. Wij kunnen bijvoorbeeld uw muren sausen en zijn gespecialiseerd in spachtelputz, stucwerk, schilderwerk of latex spuiten. Wij zijn zodoende deskundig in de verzorging van een complete plafondafwerking en wandafwerking. Wenst u meer te weten over onze diensten? Of wilt u direct een stukadoor inschakelen voor uw werkzaamheden? Lees dan verder of neem contact met ons op en zet onze stukadoor in Maartensdijk in!

Werkwijze van onze stukadoor

De stukadoor is er een meester in om uw binnen- en buitenmuren van een egale beschermlaag te voorzien, wat ook wel stucwerk wordt genoemd. Over deze laag kunt u gemakkelijk schilderwerk aanbrengen. Ook wordt vaak voor stucwerk gekozen als verfraaiing van muren. Wanneer u stucwerk als sierpleister laat aanbrengen, krijgt uw muur een fris en egaal aanzicht. Maakt u de keuze voor een stukadoor, dan is het zeer aan te raden een stukadoor te kiezen die over de ervaring beschikt om een goed eindresultaat te leveren. Kies daarom voor een echte vakman en schakel deze in voor uw werkzaamheden in Maartensdijk. Kiest u voor een stukadoor van Orhan, dan bent u gegarandeerd van een egaal en strak eindresultaat!

Schilderwerk, spuitwerk, stucwerk en goed pleisterwerk

U kunt bij ons vanuit Maartensdijk terecht voor diverse diensten. U kunt onze stukadoor inzetten voor uw:

 • Stucwerk: egaal stucwerk zonder fouten is dé ideale basis voor sterke muren, waar u desgewenst eenvoudig overheen kunt schilderen. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, vochtregulerend en brandvertragend. Het verhoogt tevens de waarde van uw huis of bedrijfspand in Maartensdijk.
 • Schilderwerk: Stucadoorsbedrijf Orhan levert een totaalconcept. Wij verzorgen dus niet enkel het stucwerk, maar ook al uw schilderwerk. Uiteraard wordt alles met dezelfde kwaliteit en vakkundigheid uitgevoerd.
 • Spuitwerk: onze stukadoors voeren spuitwerk (ook wel spackwerk) uit met een Airless spuitmachine. Deze manier van latex spuiten is heel netjes, snel en effectief en levert een perfect strak eindresultaat. Ideaal voor uw muren of plafond.
 • Sierpleister: alleen echte vakmannen kunnen sierpleister egaal en strak op muren aanbrengen. Sierpleister wordt veelal gekozen als afwerking voor muren, zodat deze er mooi uit komen te zien. Er zijn diverse varianten waaruit u kunt kiezen. Denk aan sierpleister met een grove structuur of fijnkorrelig spachtelputz. Welke keuze maakt u?

Stukadoorsbedrijf Maartensdijk

Stucwerk Maartensdijk

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Stukadoorsbedrijf met enkel uitstekende service

De stukadoor van Orhan heeft de nodige kennis en kunde in huis om elke klus met succes af te ronden. Dit kunnen wij u garanderen, doordat ons stukadoorsbedrijf over jarenlange ervaring beschikt. Enkel de beste stukadoors hebben wij in dienst. Voorafgaand aan de werkzaamheden, worden uw muren eerst van sierpleisterwerk voorzien. Doordat de stukadoor deze zo egaal mogelijk aanbrengt, verkleint de kans op foutjes en oneffenheden. Uw stucwerk wordt dan ook met grote precisie uitgevoerd. Alleen wanneer u tevreden bent, zijn wij ook tevreden. Wij staan niet voor niets bekend om onze uitstekende service!

Maak een afspraak met onze stukadoor in Maartensdijk!

Maakt u ook de keuze voor een ervaren stukadoor voor uw werkzaamheden in Maartensdijk? Voor al uw stucwerk, spachtelputz of schilderwerk bent u bij onze stukadoor aan het juiste adres. Neem vandaag nog contact op met ons stukadoorsbedrijf voor een afspraak via 06-24899177. Onze stukadoor is dan snel ter plaatse in Maartensdijk om uw schilderwerk en stucwerk te verzorgen!

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top