skip to Main Content

Muren schilderen? Kies voor deze kleurtrends uit 2021!

Dit zijn de kleurtrends van 2021

Wilt u het nieuwe jaar ook lekker fris beginnen? Laat dan de muren in uw woning schilderen door Stucadoorsbedrijf Orhan! Vooral nu het ernaar uitziet dat we voorlopig veel tijd binnen gaan besteden, is het natuurlijk prettig om uw woning er mooi uit te laten zien. Maar voor welke kleur kiest u dan? Dit zijn de kleurtrends van 2021!

Marineblauw

De trendkleur van het moment is toch echt wel marineblauw. Die gaan we het komende jaar in heel veel interieurs terugzien. En dat niet alleen op het gebied van accessoires. Ook de muur mag marineblauw geverfd worden! Deze blauwtinten lijken wellicht wat aan de donkere kant, maar stralen gecombineerd met de juiste kleuren juist warmte uit. Combineer het bijvoorbeeld met mosterdgeel of lichtbruin. Een accentmuur van marineblauw ziet er dan juist ontzettend stijlvol uit. We raden wel af om marineblauw te combineren met hard wit. Dit zorgt namelijk voor een erg groot contrast, wat de gezelligheid van de kleur wegneemt.

Grijs als basis

Een flink aantal jaren was grijs in elke woning te vinden, totdat het plots weer helemaal verdween als trend. Maar wat we in 2021 gaan zien is dat grijs weer helemaal terug is van weggeweest. Het is, zeker in moderne interieurs, weer een ontzettend populaire tint. Zowel licht als donkergrijs passen goed in het interieur van 2021. Om uw woonkamer toch knus te houden, raden we aan om het grijs te combineren met warm hout in het meubilair, en lampen met een warme lichtkleur.

Terracotta

Als we voorlopig nog niet kunnen reizen, moeten we de warme landen maar in ons eigen huis halen! Dat is ook in de kleurtrends te zien, want terracotta is weer helemaal terug. We hebben het dan over de mooie, warmrode kleur. Het kan mooi gecombineerd worden met gebroken wit, maar ook met een combinatie van blauwgrijze tonen en terracotta kunt u een mooie geheel maken. Wilt u de kleurtrends van marineblauw en terracotta combineren? Kies dan voor een lichte terracotta.

Muren schilderen door Stucadoorsbedrijf Orhan

Komen de trendkleuren van het nieuwe jaar al in uw woning voor? Of is er op het moment nog werk aan de winkel? Stucadoorsbedrijf Orhan komt u graag helpen met de klus. Onze schilders voorzien uw muren van de mooiste trendkleuren van het moment! Dit doen we altijd snel, vakkundig en efficiënt. Wilt u uw muren door ons laten schilderen? Neem dan contact op via het formulier hier op de site, bel 06-24899177 of stuur een mail naar info@orhanstucadoors.nl. Wij helpen u graag verder.

    Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!    Back To Top