skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Onze stukadoor levert topkwaliteit

Zoekt u een goede stukadoor in Nieuwegein of omgeving? Maar dan ook écht een hele goede? Schakel dan Stucadoorsbedrijf Orhan in! Ons stukadoorsbedrijf heeft jarenlange ervaring op het gebied van alles wat met stucen te maken heeft. Wij beschikken over uitstekend gekwalificeerde stukadoors en maken in Nieuwegein en omstreken gebruik van de beste materialen. Zo bent u bij onze stukadoor altijd verzekerd van een schitterend eindresultaat. Bovendien mag u bij ons mag altijd referenties opvragen en kunt u het werk van onze stukadoor in Nieuwegein bekijken in ons fotoalbum op deze website. Voor de zekerheid geven we u in Nieuwegein altijd vijf jaar garantie cadeau.

De mogelijkheden van onze stukadoor op een rijtje

Zoals een gerenommeerd stukadoorsbedrijf betaamt zijn wij als ervaren stukadoor in Nieuwegein in staat al uw stuc wensen te realiseren. Van superglad pleisterwerk tot een sierpleister met een grove structuur. Zowel binnen als buiten. Kijkt u eens mee naar een overzicht van de diensten die wij u als stukadoor in Nieuwegein kunnen aanbieden:

 • Raapwerk; dit zorgt ervoor dat scheve wanden of plafonds weer kaarsrecht worden.
 • Pleisterwerk; hiermee geven we betonnen wanden en plafonds een egaal karakter.
 • Sierpleister; met het aanbrengen van sierpleister krijgt uw wand of plafond een aantrekkelijke structuur.
 • Spackwerk, een machinale vorm van stuken, dus een snel en relatief goedkoop.
 • Schuurwerk; zanderige cirkelvormen op uw plafond waarmee uw interieur extra allure krijgt.
 • Ornamenten en sierlijsten; het plaatsen van uiteenlopende soorten ornamenten en sierlijsten.
 • Verwijdering; het verwijderen van bestaand stucwerk.

Stukadoor Nieuwegein

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Vakkundig stucwerk en klantvriendelijke stukadoors in Nieuwegein

Het team van ons stukadoorsbedrijf bestaat uit gedreven professionele stukadoors die elke klus weer met groot enthousiasme aanpakken. Kernkwaliteiten als vakmanschap en klantvriendelijkheid hebben Stucadoorsbedrijf Orhan een uitstekende reputatie opgeleverd in Nieuwegein en omstreken. Tegelijkertijd zijn we ons ervan bewust dat onze stukadoor zo goed is als onze laatste klus. Wij willen ons dan ook elke keer weer opnieuw bewijzen. Uw tevredenheid is onze missie. Het is aan u om hier in Nieuwegein van te profiteren!

Neem contact op met onze stukadoor voor het beste stucwerk

Wilt u uw woning of pand in Nieuwegein ook die extra glans van uitmuntend stucwerk geven? Aarzel dan niet langer en kom met ons stukadoorsbedrijf in contact via 06-24899177 of het contactformulier. Wij staan te popelen om u kennis te laten maken met alle mogelijkheden van ons stukadoorsbedrijf. Uiteraard stellen wij graag voor u een vrijblijvende offerte op. Gun uzelf ook de topkwaliteit die onze stukadoor in Nieuwegein biedt!

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top