skip to Main Content

Uitsluitend kwaliteit en vakwerk

Flexibel en servicegericht

Bijna 20 jaar ervaring

Erkend leerbedrijf

Concurerende prijzen

Onze stukadoor levert topkwaliteit

Zoekt u een goede stukadoor in de omgeving van Nieuwegein? Maar dan ook écht een hele goede? Schakel dan stukadoorsbedrijf Orhan in! Met ruime ervaring op het gebied van alles wat met stuken te maken heeft, uitstekend gekwalificeerd personeel en het gebruik van de beste materialen bent u altijd verzekerd van een schitterend eindresultaat in Nieuwegein. Bovendien mag u bij ons mag altijd referenties opvragen. En voor de zekerheid geven we u in Nieuwegein altijd vijf jaar garantie cadeau. Zo zijn wij. Kijkt u eens mee naar onze specialismen.

De mogelijkheden van ons stukadoorsbedrijf op een rijtje

Zoals een gerenommeerd stukadoorsbedrijf betaamt zijn wij in staat al uw stucwensen in Nieuwegein te realiseren. Van superglad pleisterwerk tot een sierpleister met een grove structuur. Zowel binnen als buiten. Kijkt u eens mee naar een overzicht van de diensten die wij u als stukadoor in Nieuwegein kunnen aanbieden:

Neem contact op met ons stukadoorsbedrijf en kies voor
het stucwerk van onze stukadoor

  • Raapwerk. Dit zorgt ervoor dat scheve wanden of plafonds weer kaarsrecht worden
  • Pleisterwerk. Hiermee geven we betonnen wanden en plafonds een egaal karakter
  • Met het aanbrengen van sierpleister krijgt uw wand of plafond een aantrekkelijke structuur
  • Spackwerk, een machinale vorm van stuken, dus een snel en relatief goedkoop
  • Schuurwerk: zanderige cirkelvormen op uw plafond waarmee uw interieur extra allure krijgt
  • Het plaatsen van uiteenlopende soorten ornamenten en sierlijsten
  • Het verwijderen van bestaand stucwerk

Stukadoor Nieuwegein

Vakkundig stucwerk en klantvriendelijke stukadoors in Nieuwegein

Het team van stukadoorsbedrijf Orhan bestaat uit gedreven professionele stukadoors die elke klus weer met groot enthousiasme aanpakken. Kernkwaliteiten als vakmanschap en klantvriendelijkheid hebben stukadoorsbedrijf Orhan een uitstekende reputatie opgeleverd in Nieuwegein en omstreken. Tegelijkertijd zijn we ons ervan bewust dat wij zo goed zijn als onze laatste klus. Wij willen ons dan ook elke keer weer opnieuw bewijzen. Uw tevredenheid is onze missie. Het is aan u om hier in Nieuwegein van te profiteren!

Neem contact op met stukadoorsbedrijf Orhan voor het beste stucwerk

Wilt u uw woning of pand in Nieuwegein ook die extra glans van uitmuntend stucwerk geven? Aarzel dan niet langer en kom met ons in contact via 06-24899177 of het contactformulier. Wij staan te popelen om u kennis te laten maken met alle mogelijkheden. Uiteraard stellen wij graag voor u een vrijblijvende offerte op. Gun uzelf ook u in Nieuwegein de topkwaliteit van stukadoorsbedrijf Orhan!

Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!


Back To Top