skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Vakkundig schildersbedrijf in de regio Culemborg?

Op zoek naar een schildersbedrijf inde buurt van Culemborg? Kies voor een schilder van ons bedrijf. Onze schilders zorgen ervoor dat al het schilderwerk met precisie wordt aangebracht? Voor vakkundig schilderwerk kunt u direct bellen naar de schilder van ons als schildersbedrijf. Ons bedrijf verzorgt al sinds begin 2000 schilderwerk in Culemborg en omgeving. Over de jaren heen hebben wij dan ook veel ervaring opgebouwd. Wij bieden schilderwerk aan zowel particulieren als bedrijven en ondernemers. Heeft u werkzaamheden omtrent uw binnenmuren, buitenmuren of plafonds, dan heeft u in onze schilder een ervaren vakman gevonden. Ons bedrijf is allround inzetbaar en levert dan ook verschillende diensten. Zo kunnen wij als schildersbedrijf uw muren sausen of uw spachtelputz, stucwerk, schilderwerk of latex spuiten uit handen nemen. Onze specialisatie omvat het verzorgen van een complete wandafwerking en plafondafwerking. Wenst u meer te weten over onze diensten? Of wilt u direct ons schildersbedrijf in Culemborg inzetten? Neem dan direct contact met onze schilder op!

Zowel binnen- als buiten schilderwerk

De vakmensen van Stucadoorsbedrijf Orhan zijn actief in heel Culemborg en omstreken.
Spreekt ons werk u aan? Laat ons dan ook uw woning of bedrijfspand voorzien van het mooiste schilderwerk. Welk project heeft u voor ons in gedachten? Wij voeren het volgende schilderwerk in Culemborg graag voor u uit:

 • Wanden en plafonds schilderen
 • Houtwerk en deuren schilderen
 • Buitenkozijnen schilderen
 • Gevels schilderen
 • Gevels reinigen

Kortom, voor alle schilderwerkzaamheden in Culemborg en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres.

Schildersbedrijf Culemborg

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Zo gaat onze schilder te werk

Onze schilder gaat in Culemborg snel doch zeer vakkundig te werk. Zo kan het zijn dat uw muren eerst van een egale beschermlaag worden voorzien, wat ook wel bekend staat als stucwerk. Over deze laag wordt vervolgens schilderwerk aangebracht. Wanneer u een schilder kiest, raden wij het zeer aan een schilder te kiezen die over de ervaring beschikt om het gewenste resultaat te leveren. Maak daarom de keuze voor een gedegen schildersbedrijf in Culemborg en zet deze voor uw werkzaamheden in. Met een schilder van Orhan bent u hoe dan ook verzekerd van een prachtig eindresultaat!

Ons totaalaanbod diensten van ons als schildersbedrijf

Bij onze schilder in Culemborg kunt u niet enkel terecht voor uw schilderwerk. U kunt onze vakman inzetten voor diverse diensten, waaronder:

 • Stucwerk: egaal stucwerk zonder fouten is dé ideale basis voor sterke muren, waar u desgewenst eenvoudig overheen kunt schilderen. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, vochtregulerend en brandvertragend. Het verhoogt tevens de waarde van uw huis of bedrijfspand in Culemborg.
 • Schilderwerk: Stucadoorsbedrijf Orhan levert een totaalconcept. Wij verzorgen dus niet enkel het stucwerk, maar ook al uw schilderwerk. Uiteraard wordt alles met dezelfde kwaliteit en vakkundigheid uitgevoerd.
 • Spuitwerk: onze stukadoors voeren spuitwerk (ook wel spackwerk) uit met een Airless spuitmachine. Deze manier van latex spuiten is heel netjes, snel en effectief en levert een perfect strak eindresultaat. Ideaal dus voor uw muren of plafond.
 • Sierpleister: alleen echte vakmannen kunnen sierpleister egaal en strak op muren aanbrengen. Sierpleister wordt veelal gekozen als afwerking voor muren, zodat deze er mooi uit komen te zien. Er zijn diverse varianten waaruit u kunt kiezen. Denk aan sierpleister met een grove structuur of fijnkorrelig spachtelputz. Welke sierpleister kiest u?

Enkel uitstekende service door ons schildersbedrijf

De schilder van Orhan beschikt over de juiste kennis en kunde om alle schilderwerken met succes af te ronden. Dit kunnen wij u garanderen, doordat ons schildersbedrijf jarenlange ervaring heeft. Wij nemen enkel de beste schilders aan. Voordat wij uw woning in Culemborg van schilderwerk voorzien, brengen wij eerst sierpleisterwerk op uw muren aan. Doordat deze zo egaal mogelijk wordt aangebracht, verkleint de kans op fouten en oneffenheden. Wij voeren uw schilderwerk dan ook met grote precisie uit. Enkel wanneer u tevreden bent over ons schilderwerk, zijn wij dat ook. Niet voor niets staan wij bekend om onze hoogwaardige kwaliteit service!

Zet ons schildersbedrijf in Culemborg in!

Wilt u ook onze vakkundige schilder in Culemborg inzetten voor uw schilderwerk? Of behoeft u stucwerk of spachtelputz? Dan bent u bij onze schilder aan het juiste adres. Neem direct contact op met ons schildersbedrijf via 06-24899177. Onze schilder is dan snel ter plaatse om uw schilderwerk in Culemborg te vervaardigen!

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top