skip to Main Content

Uitsluitend kwaliteit en vakwerk

Flexibel en servicegericht

Bijna 20 jaar ervaring

Erkend leerbedrijf

Concurerende prijzen

Stucadoorsbedrijf Orhan, voor uw schilderwerk in IJsselstein

Zoekt u de beste schilder in IJsselstein die uw schilderwerken snel en met precisie aanbrengt? Bel dan nu naar Stucadoorsbedrijf Orhan. Voor al uw schilderwerk zijn wij de meest betrouwbare partner. De reden? Wij verzorgen al sinds begin 2000 schilderwerk in IJsstelstein en omgeving, waardoor wij over de jaren veel ervaring op hebben kunnen doen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in professioneel stucwerk en spachtelputz. Ons schilderwerk bieden wij aan zowel particulieren als bedrijven aan. Tevens zijn ondernemers bij ons op de juiste plek. Wenst u schilderwerk aan uw binnenmuren, buitenmuren of plafonds? Dan is onze schilder uw vakman in IJsselstein. Wij zijn een allround inzetbaar bedrijf en wij leveren dan ook diverse diensten. Wij kunnen onder andere uw muren sausen of uw spachtelputz, stucwerk, schilderwerk verrichten, maar ook latex spuiten. Onze specialisatie betreft het verzorgen van zowel een complete wandafwerking als plafondafwerking.
Wilt u meer weten over onze diensten? Of wenst u direct onze schilder in IJsselstein in te zetten? Neem dan contact met ons op!

Neem contact op met ons schildersbedrijf en kies voor
het schilderwerk van onze schilder

Zowel binnen- als buiten schilderwerk

De vakmensen van Stucadoorsbedrijf Orhan zijn actief in heel IJsselstein en omstreken.
Spreekt ons werk u aan? Laat ons dan ook uw woning of bedrijfspand voorzien van het mooiste schilderwerk. Welk project heeft u voor ons in gedachten? Wij voeren het volgende schilderwerk in IJsselstein graag voor u uit:

 • Wanden en plafonds schilderen
 • Houtwerk en deuren schilderen
 • Buitenkozijnen schilderen
 • Gevels schilderen
 • Gevels reinigen

Kortom, voor alle schilderwerkzaamheden in IJsselstein en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres.

Schilderwerk IJsselstein

Hoe gaat onze schilder te werk?

Zet u onze schilder in IJsselstein in, dan gaat deze zeer vakkundig te werk. Eerst worden uw muren voorzien van een egale beschermlaag. Deze laag noemt men ook wel ‘stucwerk’. Over deze laag brengt onze schilder vervolgens het schilderwerk aan. Indien u de keuze maakt voor een schilder, raden wij u aan een schilder te kiezen die over de juiste ervaring beschikt om uw schilderwerk succesvol af te ronden. Kies daarom een specialistisch schildersbedrijf in IJsselstein en zet deze in voor uw klus. Met een schilder van Orhan kunt u rekenen op een prachtig en egaal resultaat!

Aanbod diensten

U kunt bij onze schilder in IJsselstein niet enkel voor schilderwerk terecht. Onze vakman kan u in nog vele andere diensten voorzien. Welke diensten dit zijn? Deze hebben wij hieronder voor u op een rijtje gezet:

 • Stucwerk: egaal stucwerk zonder fouten is dé ideale basis voor sterke muren, waar u desgewenst eenvoudig overheen kunt schilderen. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, vochtregulerend en brandvertragend. Het verhoogt tevens de waarde van uw huis of bedrijfspand in IJsselstein.
 • Schilderwerk: Stucadoorsbedrijf Orhan levert een totaalconcept. Wij verzorgen dus niet enkel het stucwerk, maar ook al uw schilderwerk. Uiteraard wordt alles met dezelfde kwaliteit en vakkundigheid uitgevoerd.
 • Spuitwerk: onze stukadoors voeren spuitwerk (ook wel spackwerk) uit met een Airless spuitmachine. Deze manier van latex spuiten is heel netjes, snel en effectief en levert een perfect strak eindresultaat. Ideaal dus voor uw muren of plafond.
 • Sierpleister: alleen echte vakmannen kunnen sierpleister egaal en strak op muren aanbrengen. Sierpleister wordt veelal gekozen als afwerking voor muren, zodat deze er mooi uit komen te zien. Er zijn diverse varianten waaruit u kunt kiezen. Denk aan sierpleister met een grove structuur of fijnkorrelig spachtelputz. Welke sierpleister kiest u?

Kwaliteit staat bovenaan

Onze schilder heeft de juiste kennis en vaardigheden in huis om al uw schilderwerk met succes uit te voeren. Wij garanderen u dit door de ruime ervaring die ons schildersbedrijf bezit. Enkel de beste schilders hebben wij in dienst. Voordat wij beginnen met schilderwerk in IJsselstein, voorzien wij uw muren eerst van sierpleisterwerk. Deze brengen wij egaal op uw muren aan, wat de kans op fouten en oneffenheden verkleint. Uw schilderwerk wordt tot in de precisie uitgevoerd. Alleen wanneer u tevreden bent over ons schilderwerk, zijn wij ook tevreden. Wij staan niet voor niets bekend om het feit dat wij uitstekende kwaliteit leveren.

Schakel onze schilder in IJsselstein in!

Wilt u ook een van onze vakkundige schilders inzetten voor uw schilderwerk in IJsselstein? Of wenst u stucwerk of spachtelputz toe te laten passen? Onze schilder is u graag van dienst. Neem direct contact op voor uw schilderwerk via 06-24899177. Onze schilder is dan snel ter plaatse om uw schilderwerk in Ijsselstein te vervaardigen!

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!


  Back To Top