skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Stucadoorsbedrijf Orhan, kwalitatief schildersbedrijf in Maarssen

Zoekt u een schilder in Maarssen die snel doch vakkundig schilderwerk levert? Neem dan vandaag nog contact op met Stucadoorsbedrijf Orhan. Wij zijn de meest betrouwbare partner voor al uw schilderwerk. Waarom? Sinds 2000 verzorgen wij al schilderwerk in Maarssen en omgeving. Hierin hebben wij over de jaren veel ervaring opgedaan. Daarbij omvat ons specialisme tevens het leveren van stucwerk en spachtelputz. Wij bieden schilderwerk aan zowel particulieren als bedrijven en ondernemers aan. Wilt u uw binnenmuren, buitenmuren of plafonds voorzien van schilderwerk? Dan is onze schilder de juiste vakman voor uw woning in Maarssen. Ons bedrijf is allround inzetbaar en wij leveren verschillende diensten. Zo kunnen wij uw muren sausen of uw spachtelputz, stucwerk of schilderwerk verrichten, maar ook latex spuiten. Wij zijn voornamelijk gespecialiseerd in het verzorgen van zowel een complete plafondafwerking als wandafwerking. Bent u benieuwd naar onze diensten? Of wilt u direct ons schildersbedrijf in Maarssen inschakelen? Neem dan contact op!

Zowel binnen- als buiten schilderwerk

De vakmensen van Stucadoorsbedrijf Orhan zijn actief in heel Maarssen en omstreken.
Spreekt ons werk u aan? Laat ons dan ook uw woning of bedrijfspand voorzien van het mooiste schilderwerk. Welk project heeft u voor ons in gedachten? Wij voeren het volgende schilderwerk in Maarssen graag voor u uit:

 • Wanden en plafonds schilderen
 • Houtwerk en deuren schilderen
 • Buitenkozijnen schilderen
 • Gevels schilderen
 • Gevels reinigen

Kortom, voor alle schilderwerkzaamheden in Maarssen en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres.

Schilderwerk Maarssen

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Hoe werkt onze schilder?

Onze schilder gaat zeer vakkundig te werk in uw woning in Maarssen. Uw muren worden eerst voorzien van een egale beschermlaag. Dit noemt men ook wel stucwerk. Hier komt vervolgens de laag schilderwerk overheen. Maakt u de keuze voor een schilder, dan raden wij u aan enkel een schilder te kiezen die de juiste vaardigheden heeft voor het succesvol afronden van uw schilderwerk. Zet daarom een specialistisch schildersbedrijf in Maarssen in voor al uw schilderwerk. Kiest u voor een schilder van Orhan, dan is een prachtig eindresultaat gegarandeerd!

Welke diensten biedt onze schilder?

U kunt bij ons schildersbedrijf in Maarssen niet enkel voor uw schilderwerk terecht. Wij hebben namelijk ook nog andere diensten te bieden. Bent u benieuwd welke diensten dit zijn? Hieronder zetten wij ze voor u op een rijtje:

 • Stucwerk: egaal stucwerk zonder fouten is dé ideale basis voor sterke muren, waar u desgewenst eenvoudig overheen kunt schilderen. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, vochtregulerend en brandvertragend. Het verhoogt tevens de waarde van uw huis of bedrijfspand in Maarssen.
 • Schilderwerk: Stucadoorsbedrijf Orhan levert een totaalconcept. Wij verzorgen dus niet enkel het stucwerk, maar ook al uw schilderwerk. Uiteraard wordt alles met dezelfde kwaliteit en vakkundigheid uitgevoerd.
 • Spuitwerk: onze stukadoors voeren spuitwerk (ook wel spackwerk) uit met een Airless spuitmachine. Deze manier van latex spuiten is heel netjes, snel en effectief en levert een perfect strak eindresultaat. Ideaal dus voor uw muren of plafond.
 • Sierpleister: alleen echte vakmannen kunnen sierpleister egaal en strak op muren aanbrengen. Sierpleister wordt veelal gekozen als afwerking voor muren, zodat deze er mooi uit komen te zien. Er zijn diverse varianten waaruit u kunt kiezen. Denk aan sierpleister met een grove structuur of fijnkorrelig spachtelputz. Welke sierpleister kiest u?

Kwaliteit hoog in het vaandel

Een Orhan schilder beschikt over de juiste kennis en kunde om uw schilderwerk succesvol af te ronden. Dit kunnen wij u dan ook garanderen door de vele jaren ervaring waarover ons schildersbedrijf beschikt. Alleen de beste schilders voeren onze diensten uit. Voorafgaand aan uw schilderwerk in Maarssen, worden uw muren eerst van sierpleisterwerk voorzien. Deze worden egaal op uw muren aangebracht, wat de kans op fouten en oneffenheden kleiner maakt. Uw schilderwerk voeren wij tot in de puntjes uit. Bent u tevreden over ons schilderwerk? Mooi! Dan zijn wij namelijk ook tevreden. Wij staan niet voor niets bekend om het feit dat wij kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan.

Maak een afspraak voor uw schilder in Maarssen!

Wenst u ook een vakkundige schilder in te zetten voor uw schilderwerk in Maarssen? Of wilt u stucwerk of spachtelputz laten toepassen door een ware vakman? Onze schilder helpt u graag verder. Neem vandaag nog contact op voor uw schilderwerk via 06-24899177. Dan komt onze schilder snel bij u langs om uw schilderwerk in Maarssen naar wens uit te voeren.

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top