skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Stucadoorsbedrijf Orhan, uw schilderwerk in Montfoort snel geregeld

Zoekt u een schildersbedrijf in Montfoort die uw schilderwerk snel voor elkaar heeft? Zet direct een schilder van Stucadoorsbedrijf Orhan in. Wij leveren snel doch secuur schilderwerk. Sinds 2000 verrichten wij al schilderwerk in Montfoort en omgeving. Over de jaren heen hebben wij dan ook veel ervaring opgedaan. Wist u dat wij tevens gespecialiseerd zijn in stucwerk en spachtelputz? Ons schilderwerk bieden wij aan zowel particulieren als aan bedrijven en ondernemers aan. Indien u uw binnenmuren, buitenmuren of plafonds wenst te voorzien van schilderwerk, is onze schilder uw bewezen vakman in Montfoort. Wij zijn als bedrijf allround inzetbaar. Wij kunnen uw muren sausen of uw spachtelputz, stucwerk of schilderwerk verrichten, maar ook latex spuiten. Ons specialisme omvat het verzorgen van zowel een complete plafondafwerking als wandafwerking. Wenst u te weten wat wij u te bieden hebben? Of wilt u direct onze schilder in Montfoort inschakelen? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Zowel binnen- als buiten schilderwerk

De vakmensen van Stucadoorsbedrijf Orhan zijn actief in heel Montfoort en omstreken.
Spreekt ons werk u aan? Laat ons dan ook uw woning of bedrijfspand voorzien van het mooiste schilderwerk. Welk project heeft u voor ons in gedachten? Wij voeren het volgende schilderwerk in Montfoort graag voor u uit:

 • Wanden en plafonds schilderen
 • Houtwerk en deuren schilderen
 • Buitenkozijnen schilderen
 • Gevels schilderen
 • Gevels reinigen

Kortom, voor alle schilderwerkzaamheden in Montfoort en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres.

schilderwerk woonkamer

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Werkwijze van onze schilder

Indien u onze schilder in Montfoort inschakelt, gaat deze vakkundig in uw woning te werk. Allereerst worden uw muren van een egale beschermlaag voorzien. Dit is het stucwerk. Hier wordt vervolgens de laag schilderwerk overheen gebracht. Indien u de keuze maakt voor een schilder, is het verstandig enkel te kiezen voor een schilder die de juiste vaardigheden in huis heeft om een mooi resultaat te leveren. Maak daarom de keuze voor een specialistisch schildersbedrijf in Montfoort en zet een schilder van Orhan in. Met onze schilder bent u verzekerd van een geweldig eindresultaat!

Wat biedt ons schildersbedrijf?

Bij onze schilder kunt u in Montfoort niet enkel voor uw schilderwerk terecht. We bieden namelijk nog vele andere diensten. Bent u benieuwd wat wij u zoal te bieden hebben? Wij hebben onze diensten hieronder voor u op een rijtje gezet:

 • Stucwerk: egaal stucwerk zonder fouten is dé ideale basis voor sterke muren, waar u desgewenst eenvoudig overheen kunt schilderen. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, vochtregulerend en brandvertragend. Het verhoogt tevens de waarde van uw huis of bedrijfspand in Montfoort.
 • Schilderwerk: Stucadoorsbedrijf Orhan levert een totaalconcept. Wij verzorgen dus niet enkel het stucwerk, maar ook al uw schilderwerk. Uiteraard wordt alles met dezelfde kwaliteit en vakkundigheid uitgevoerd.
 • Spuitwerk: onze stukadoors voeren spuitwerk (ook wel spackwerk) uit met een Airless spuitmachine. Deze manier van latex spuiten is heel netjes, snel en effectief en levert een perfect strak eindresultaat. Ideaal dus voor uw muren of plafond.
 • Sierpleister: alleen echte vakmannen kunnen sierpleister egaal en strak op muren aanbrengen. Sierpleister wordt veelal gekozen als afwerking voor muren, zodat deze er mooi uit komen te zien. Er zijn diverse varianten waaruit u kunt kiezen. Denk aan sierpleister met een grove structuur of fijnkorrelig spachtelputz. Welke sierpleister kiest u?

Schilderwerk met de grootste precisie

De schilder van Orhan beschikt over de juiste kennis en vaardigheden om uw schilderwerk met succes te vervaardigen. Wij garanderen u dit door de ruime ervaring waarover ons schildersbedrijf beschikt. Enkel de beste schilders hebben wij in dienst. Voordat wij aan uw schilderwerk in Montfoort beginnen, voorzien wij uw muren eerst van sierpleisterwerk. Deze brengen wij egaal op uw muren aan, zodat de kans op fouten en oneffenheden kleiner wordt. Wij voeren uw schilderwerk dan ook tot in de precisie uit. Bent u tevreden met het resultaat? Dan zijn wij ook tevreden. Niet voor niets staan wij bekend om het feit dat de wensen van onze klanten bovenaan staan.

Maak een afspraak en zet onze schilder in Montfoort in!

Wilt u ook een vakkundige schilder inzetten voor al uw schilderwerk in Montfoort? Of wenst u stucwerk of spachtelputz op uw muren of plafonds? Dan is onze schilder u graag van dienst. Maak vandaag nog een afspraak met ons schildersbedrijf via 06-24899177. Dan komt onze schilder snel uw schilderwerk in Montfoort onder handen nemen!

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top