skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

De schilder voor al uw schilderwerk in Nieuwegein en omgeving

Zoekt u met spoed een schildersbedrijf in Nieuwegein of omgeving die uw schilderwerk snel en secuur verricht? Bel dan direct naar onze schilder. Ons bedrijf levert als schildersbedrijf snel en secuur schilderwerk. Wij verrichten al sinds begin 2000 schilderwerk in Nieuwegein en omgeving. Wij hebben in de loop der jaren veel ervaring mogen opdoen. Wist u dat wij ook stucwerk en spachtelputz verrichten? Wij bieden ons schilderwerk aan zowel particulieren als bedrijven en ondernemers aan. Wanneer u erover nadenkt om uw binnenmuren, buitenmuren of plafonds te voorzien van schilderwerk, is onze schilder de vakman waar u zijn moet. Ons bedrijf is allround inzetbaar. Zo kunnen wij uw muren sausen, uw spachtelputz, stucwerk of schilderwerk verrichten, maar ook latex spuiten. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van de complete plafondafwerking en wandafwerking van woningen of panden. Wilt u weten wat wij u te bieden hebben als schilderbedrijf? Of wilt u direct onze schilder in Nieuwegein inzetten? Neem dan contact met ons op en maak een afspraak!

Zowel binnen- als buiten schilderwerk

De vakmensen van Stucadoorsbedrijf Orhan zijn actief in heel Nieuwegein en omstreken.
Spreekt ons werk u aan? Laat ons dan ook uw woning of bedrijfspand voorzien van het mooiste schilderwerk. Welk project heeft u voor ons in gedachten? Wij voeren het volgende schilderwerk in Nieuwegein graag voor u uit:

 • Wanden en plafonds schilderen
 • Houtwerk en deuren schilderen
 • Buitenkozijnen schilderen
 • Gevels schilderen
 • Gevels reinigen

Kortom, voor alle schilderwerkzaamheden in Nieuwegein en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres.

Schildersbedrijf Nieuwegein

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Hoe gaat onze schilder te werk?

Wanneer u ervoor kiest om onze schilder in Nieuwegein in te schakelen, kunt u erop rekenen dat deze vakkundig in uw woning te werk gaat. Als eerste zal de schilder voor een egale beschermlaag op uw muren zorgen. Deze laag noemt men ook wel stucwerk. Vervolgens wordt hier de laag schilderwerk overheen gebracht. Bent u van plan een schilder in te schakelen, dan is het slim enkel in zee te gaan met een schilder die de juiste kennis en kunde in huis heeft om een mooi resultaat te verzorgen. Kies daarom voor een professioneel schildersbedrijf in Nieuwegein en maak de keuze voor een schilder van Orhan. Met onze schilder bent u verzekerd van het beste eindresultaat!

Wat heeft ons schildersbedrijf u te bieden?

U bent bij onze schilder in Nieuwegein niet enkel aan het juiste adres voor al uw schilderwerk. Wij bieden u namelijk nog veel meer. Wat wij u zoal bieden? Hieronder hebben wij onze diensten voor u opgesomd. Wij bieden u:

 • Stucwerk: egaal stucwerk zonder fouten is dé ideale basis voor sterke muren, waar u desgewenst eenvoudig overheen kunt schilderen. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, vochtregulerend en brandvertragend. Het verhoogt tevens de waarde van uw huis of bedrijfspand in Nieuwegein.
 • Schilderwerk: Stucadoorsbedrijf Orhan levert een totaalconcept. Wij verzorgen dus niet enkel het stucwerk, maar ook al uw schilderwerk. Uiteraard wordt alles met dezelfde kwaliteit en vakkundigheid uitgevoerd.
 • Spuitwerk: onze stukadoors voeren spuitwerk (ook wel spackwerk) uit met een Airless spuitmachine. Deze manier van latex spuiten is heel netjes, snel en effectief en levert een perfect strak eindresultaat. Ideaal dus voor uw muren of plafond.
 • Sierpleister: alleen echte vakmannen kunnen sierpleister egaal en strak op muren aanbrengen. Sierpleister wordt veelal gekozen als afwerking voor muren, zodat deze er mooi uit komen te zien. Er zijn diverse varianten waaruit u kunt kiezen. Denk aan sierpleister met een grove structuur of fijnkorrelig spachtelputz. Welke sierpleister kiest u?

Schilderwerk van hoogwaardige kwaliteit

Een Orhan schilder beschikt over de vereiste kennis en vaardigheden om uw schilderwerk tot een succes te maken. Dit kunnen wij u garanderen doordat wij over vele jaren ervaring beschikken en enkel de beste schilders in dienst hebben. Voorafgaand aan uw schilderwerk in Nieuwegein, zorgen wij eerst voor een laag sierpleisterwerk op uw muren. Deze laag brengt onze schilder zo egaal mogelijk op uw muren aan, wat de kans op fouten en oneffenheden kleiner maakt. Uw schilderwerk wordt dan ook met de grootste precisie uitgevoerd. Wanneer u tevreden bent, zijn wij dat ook. Wij staan niet voor niets bekend om het feit dat wij hoogwaardige kwaliteit schilderwerk leveren.

Schakel ons schildersbedrijf in Nieuwegein in!

Wenst u ook een vakkundige schilder in te zetten voor uw schilderwerk in Nieuwegein? Of wilt u stucwerk of spachtelputz op uw muren laten toepassen? Zet dan snel onze schilder in. Maak een afspraak met ons schildersbedrijf en bel ons via 06-24899177. Onze schilder komt dan spoedig naar Nieuwegein om uw woning of pand van het beste schilderwerk te voorzien.

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top