skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Schildersbedrijf nodig? Bel direct onze vakkundige schilder in Utrecht

Zoekt u een schildersbedrijf in Utrecht die uw schilderwerk snel en met precisie verricht? Bel dan vandaag nog naar Stucadoorsbedrijf Orhan voor een vakkundige schilder! Wij leveren al sinds begin 2000 snel doch secuur schilderwerk in Utrecht en omstreken. In de loop der jaren hebben wij al veel ervaring opgedaan. Zo verrichten wij ook stucwerk en spachtelputz. Ons schilderwerk bieden wij aan zowel particulieren als bedrijven aan. Ook aannemers zijn bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw binnenmuren, buitenmuren of plafonds voorzien van schilderwerk, dan is onze schilder uw ervaren vakman. Wij zijn allround inzetbaar. Zo kunnen wij uw muren sausen, uw spachtelputz, stucwerk of schilderwerk verrichten, maar ook latex spuiten. Wij verzorgen de complete plafondafwerking en wandafwerking van woningen en panden. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Of wilt u direct ons schildersbedrijf in uw woning in Utrecht inzetten? Maak dan een afspraak.

Zowel binnen- als buiten schilderwerk

De vakmensen van Stucadoorsbedrijf Orhan zijn actief in heel Utrecht en omstreken.
Spreekt ons werk u aan? Laat ons dan ook uw woning of bedrijfspand voorzien van het mooiste schilderwerk. Welk project heeft u voor ons in gedachten? Wij voeren het volgende schilderwerk in Utrecht graag voor u uit:

 • Wanden en plafonds schilderen
 • Houtwerk en deuren schilderen
 • Buitenkozijnen schilderen
 • Gevels schilderen
 • Gevels reinigen

Kortom, voor alle schilderwerkzaamheden in Utrecht en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres.

Schildersbedrijf Utrecht

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Werkwijze van ons schildersbedrijf

Kiest u ervoor onze schilder in uw woning in Utrecht in te schakelen, dan gaat deze gegarandeerd vakkundig in uw woning te werk. Allereerst wordt een egale beschermlaag op uw muren aangebracht, wat ook wel stucwerk wordt genoemd. Hier wordt vervolgens schilderwerk over aangebracht. Wanneer u van plan bent een schilder in te zetten, is het verstandig alleen te kiezen voor een schilder die over de juiste vaardigheden beschikt om te zorgen voor een mooi resultaat. Maak daarom de keuze voor een professioneel schildersbedrijf in Utrecht en kies voor een Orhan schilder. Onze schilder zorgt voor een prachtig en egaal eindresultaat.

Wat bieden wij als schildersbedrijf nog meer?

Wij hebben u in Utrecht niet alleen schilderwerk te bieden. Nee, wij bieden u als schildersbedrijf nog veel meer! Wat wij u zoal te bieden hebben? Hieronder hebben wij onze diensten op een rijtje gezet:

 • Stucwerk: egaal stucwerk zonder fouten is dé ideale basis voor sterke muren, waar u desgewenst eenvoudig overheen kunt schilderen. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, vochtregulerend en brandvertragend. Het verhoogt tevens de waarde van uw huis of bedrijfspand in Utrecht.
 • Schilderwerk: Stucadoorsbedrijf Orhan levert een totaalconcept. Wij verzorgen dus niet enkel het stucwerk, maar ook al uw schilderwerk. Uiteraard wordt alles met dezelfde kwaliteit en vakkundigheid uitgevoerd.
 • Spuitwerk: onze stukadoors voeren spuitwerk (ook wel spackwerk) uit met een Airless spuitmachine. Deze manier van latex spuiten is heel netjes, snel en effectief en levert een perfect strak eindresultaat. Ideaal dus voor uw muren of plafond.
 • Sierpleister: alleen echte vakmannen kunnen sierpleister egaal en strak op muren aanbrengen. Sierpleister wordt veelal gekozen als afwerking voor muren, zodat deze er mooi uit komen te zien. Er zijn diverse varianten waaruit u kunt kiezen. Denk aan sierpleister met een grove structuur of fijnkorrelig spachtelputz. Welke sierpleister kiest u?

Schilderwerk van de beste kwaliteit

Onze ervaren schilder beschikt over de juiste kennis en kunde om uw schilderwerk tot een mooi eindresultaat te brengen. Wij beschikken als schildersbedrijf over vele jaren ervaring, waardoor wij u dit dan ook kunnen garanderen. Wij hebben alleen ervaren schilders in dienst. Voordat wij uw schilderwerk in Utrecht onder handen nemen, brengt onze schilder eerst een laag sierpleisterwerk op uw muren aan. Dit gebeurt op een zo egaal mogelijke wijze. Dit maakt tevens de kans op fouten en oneffenheden kleiner. Wij voeren uw schilderwerk dan ook met de grootste precisie uit. Bent u tevreden? Dan zijn wij ook tevreden. Wij staan niet voor niets bekend om het feit dat wij schilderwerk van de beste kwaliteit leveren.

Schakel onze schilder in Utrecht in!

Wilt u ook onze vakkundige schilder inzetten voor al uw schilderwerk in Utrecht of omgeving? Of wenst u stucwerk of spachtelputz? Maak dan een afspraak met onze schilder en neem contact op met ons schildersbedrijf via 06-24899177. Onze schilder komt dan snel bij u in Utrecht langs om uw woning of pand te voorzien van prachtig schilderwerk.

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top