skip to Main Content

Uitsluitend kwaliteit en vakwerk

Flexibel en servicegericht

Bijna 20 jaar ervaring

Erkend leerbedrijf

Concurerende prijzen

Schildersbedrijf nodig? Bel direct onze vakkundige schilder in Utrecht

Zoekt u een schildersbedrijf in Utrecht die uw schilderwerk snel en met precisie verricht? Bel dan vandaag nog naar Stukadoorsbedrijf Orhan voor een vakkundige schilder! Wij leveren al sinds begin 2000 snel doch secuur schilderwerk in Utrecht en omstreken. In de loop der jaren hebben wij al veel ervaring opgedaan. Zo verrichten wij ook stucwerk en spachtelputz. Ons schilderwerk bieden wij aan zowel particulieren als bedrijven aan. Ook aannemers zijn bij ons aan het juiste adres. Wilt u uw binnenmuren, buitenmuren of plafonds voorzien van schilderwerk, dan is onze schilder uw ervaren vakman. Wij zijn allround inzetbaar. Zo kunnen wij uw muren sausen, uw spachtelputz, stucwerk of schilderwerk verrichten, maar ook latex spuiten. Wij verzorgen de complete plafondafwerking en wandafwerking van woningen en panden. Bent u benieuwd wat wij u kunnen bieden? Of wilt u direct ons schildersbedrijf in uw woning in Utrecht inzetten? Maak dan een afspraak.

Neem contact op met ons schildersbedrijf en kies voor
het schilderwerk van onze schilder

Zowel binnen- als buiten schilderwerk

De vakmensen van Stucadoorsbedrijf Orhan zijn actief in heel Utrecht en omstreken.
Spreekt ons werk u aan? Laat ons dan ook uw woning of bedrijfspand voorzien van het mooiste schilderwerk. Welk project heeft u voor ons in gedachten? Wij voeren het volgende schilderwerk in Utrecht graag voor u uit:

  • Wanden en plafonds schilderen
  • Houtwerk en deuren schilderen
  • Buitenkozijnen schilderen
  • Gevels schilderen
  • Gevels reinigen

Kortom, voor alle schilderwerkzaamheden in Utrecht en omstreken bent u bij ons aan het juiste adres.

Schildersbedrijf Utrecht

Werkwijze van ons schildersbedrijf

Kiest u ervoor onze schilder in uw woning in Utrecht in te schakelen, dan gaat deze gegarandeerd vakkundig in uw woning te werk. Allereerst wordt een egale beschermlaag op uw muren aangebracht, wat ook wel stucwerk wordt genoemd. Hier wordt vervolgens schilderwerk over aangebracht. Wanneer u van plan bent een schilder in te zetten, is het verstandig alleen te kiezen voor een schilder die over de juiste vaardigheden beschikt om te zorgen voor een mooi resultaat. Maak daarom de keuze voor een professioneel schildersbedrijf in Utrecht en kies voor een Orhan schilder. Onze schilder zorgt voor een prachtig en egaal eindresultaat.

Wat bieden wij als schildersbedrijf nog meer?

Wij hebben u in Utrecht niet alleen schilderwerk te bieden. Nee, wij bieden u als schildersbedrijf nog veel meer! Wat wij u zoal te bieden hebben? Hieronder hebben wij onze diensten op een rijtje gezet:

  • Stucwerk: egaal stucwerk zonder fouten is dé ideale basis voor sterke muren, waar u desgewenst eenvoudig overheen kunt schilderen. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, vochtregulerend en brandvertragend. Het verhoogt tevens de waarde van uw huis of bedrijfspand in Utrecht.
  • Schilderwerk: stukadoorsbedrijf Orhan levert een totaalconcept. Wij verzorgen dus niet enkel het stucwerk, maar ook al uw schilderwerk. Uiteraard wordt alles met dezelfde kwaliteit en vakkundigheid uitgevoerd.
  • Spuitwerk: onze stukadoors voeren spuitwerk (ook wel spackwerk) uit met een Airless spuitmachine. Deze manier van latex spuiten is heel netjes, snel en effectief en levert een perfect strak eindresultaat. Ideaal dus voor uw muren of plafond.
  • Sierpleister: alleen echte vakmannen kunnen sierpleister egaal en strak op muren aanbrengen. Sierpleister wordt veelal gekozen als afwerking voor muren, zodat deze er mooi uit komen te zien. Er zijn diverse varianten waaruit u kunt kiezen. Denk aan sierpleister met een grove structuur of fijnkorrelig spachtelputz. Welke sierpleister kiest u?

Schilderwerk van de beste kwaliteit

Onze ervaren schilder beschikt over de juiste kennis en kunde om uw schilderwerk tot een mooi eindresultaat te brengen. Wij beschikken als schildersbedrijf over vele jaren ervaring, waardoor wij u dit dan ook kunnen garanderen. Wij hebben alleen ervaren schilders in dienst. Voordat wij uw schilderwerk in Utrecht onder handen nemen, brengt onze schilder eerst een laag sierpleisterwerk op uw muren aan. Dit gebeurt op een zo egaal mogelijke wijze. Dit maakt tevens de kans op fouten en oneffenheden kleiner. Wij voeren uw schilderwerk dan ook met de grootste precisie uit. Bent u tevreden? Dan zijn wij ook tevreden. Wij staan niet voor niets bekend om het feit dat wij schilderwerk van de beste kwaliteit leveren.

Schakel onze schilder in Utrecht in!

Wilt u ook onze vakkundige schilder inzetten voor al uw schilderwerk in Utrecht of omgeving? Of wenst u stucwerk of spachtelputz? Maak dan een afspraak met onze schilder en neem contact op met ons schildersbedrijf via 06-24899177. Onze schilder komt dan snel bij u in Utrecht langs om uw woning of pand te voorzien van prachtig schilderwerk.

Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!


Back To Top