skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Schildersbedrijf in Woerden of omgeving? Kies voor onze schilder

Zoekt u een schildersbedrijf in Woerden voor vakkundig schilderwerk? Goed nieuws. Onze schilder kunt u inschakelen voor allerlei soorten schilderwerk in Woerden en omstreken. Wij leveren als schildersbedrijf een totaalconcept in het afwerken van uw wanden en plafonds voor zowel particuliere als zakelijke opdrachten. Onze schilders zijn gespecialiseerd in schilderwerk voor zowel binnen als buiten. Heeft u ook behoefte aan een bewezen en betaalbare schilder in de buurt van Woerden die het schilderwerk voor u realiseert? Kies dan voor  onze diensten als schildersbedrijf. Neem contact met ons op via 06-24899177 voor het beste schilderwerk.

Zowel binnen- als buiten schilderwerk

De vakmensen van ons als schildersbedrijf zijn actief in heel Woerden en omstreken op het gebied van binnen- en buiten schilderwerk. Spreekt ons werk u aan? Laat ons dan ook uw woning of bedrijfspand voorzien van het mooiste schilderwerk. Welk project heeft u voor ons in gedachten? Onze schilder voert het volgende schilderwerk in Woerden graag voor u uit:

 • Wanden en plafonds schilderen
 • Houtwerk en deuren schilderen
 • Buitenkozijnen schilderen
 • Gevels schilderen
 • Gevels reinigen

Kortom, voor alle schilderwerkzaamheden in Woerden en omstreken bent u bij ons als schildersbedrijf aan het juiste adres.

Schildersbedrijf Woerden

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Waarom kiezen voor ons als schildersbedrijf?

Wij vertellen u graag waarom u met het kiezen voor Stucadoorsbedrijf Orhan een verstandige keuze maakt als u op zoek bent naar een schildersbedrijf. Wij hebben wij als schilder al vele jaren ervaring in het vak. In al deze jaren hebben wij een mooi niveau van kwaliteit en continuïteit weten te bereiken. U weet dus zeker dat uw klus in goede orde voltooid wordt. Echter, dat wij al zoveel jaren actief zijn, betekent niet dat wij elke schilder opdracht in Woerden als routineklus zien. Wij leveren graag maatwerk. Van de beste kwaliteit. Ook het schilderwerk dat u ons overhandigt, realiseren wij precies zoals u voor ogen heeft. Weet u niet precies waar u in uw situatie het beste voor kunt kiezen? Qua kleur of verfsoort bijvoorbeeld? Laat ons u dan vrijblijvend adviseren. Dat hoort gewoon bij onze service die wij als schildersbedrijf bieden.

Interesse in het schilderwerk in Woerden van ons schildersbedrijf?

Heeft u een klus klaarliggen voor onze vakmensen? Neem dan vandaag nog contact op met Stucadoorsbedrijf Orhan, uw schildersbedrijf in Woerden en omstreken. Wij zijn telefonisch te bereiken via 06-24899177. Mailt u liever? Stuur dan uw vraag of verzoek naar info@orhanstucadoors.nl. Kiest u graag voor een flexibel, betrouwbaar en erkend bedrijf? Dan zijn wij als schildersbedrijf uw ideale partner. Wanneer mag onzer schilder het schilderwerk in Woerden bij u oppakken?

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top