skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Schildersbedrijf in Zeist nodig? Kies voor onze vakkundige schilder

Bent u op zoek naar een schildersbedrijf voor het leveren van vakkundig schilderwerk in Zeist? Dan bent u bij onze schilder aan het juiste adres. Wij leveren als ervaren schildersbedrijf namelijk allerlei soorten schilderwerkzaamheden in Zeist en omstreken. Zo bieden wij een totaalconcept in het afwerken van particuliere en zakelijke opdrachten. Wij zijn gespecialiseerd in schilderwerk voor zowel binnen als buiten. Heeft u ook behoefte aan een bewezen en betaalbare professional die uw schilderwerk voor u realiseert? Kies dan de diensten van ons als schildersbedrijf. Neem contact op met onze schilder via 06-24899177 voor het beste schilderwerk.

Zowel binnen- als buiten schilderwerk

De vakmensen van uw schildersbedrijf zijn actief als schilder in heel Zeist en omstreken.

Spreekt het werk van onze schilder u aan? Laat ons dan ook uw woning of bedrijfspand voorzien van het mooiste schilderwerk. Welk project heeft u voor ons in gedachten? Wij voeren het volgende schilderwerk in Zeist graag voor u uit:

 • Wanden en plafonds schilderen
 • Houtwerk en deuren schilderen
 • Buitenkozijnen schilderen
 • Gevels schilderen
 • Gevels reinigen

Kortom, voor alle schilderwerkzaamheden in Zeist en omstreken bent u bij ons als schildersbedrijf aan het juiste adres.

Schildersbedrijf Zeist

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Waarom kiezen voor ons werk als schildersbedrijf

Wij vertellen u graag waarom u met het kiezen voor de diensten van ons als schildersbedrijf een verstandige keus maakt. Zo hebben wij als schilder al vele jaren ervaring in het vak. In al deze jaren hebben wij een mooi niveau van kwaliteit en continuïteit weten te bereiken. U weet dus zeker dat uw klus in goede orde voltooid wordt. Echter, dat wij al zoveel jaren actief zijn, betekent niet dat wij elke schilder opdracht in Zeist als routineklus zien. Wij leveren als schildersbedrijf graag maatwerk. Van de beste kwaliteit. Ook het schilderwerk dat u ons overhandigt, realiseren wij precies zoals u voor ogen heeft. Weet u niet precies waar u in uw situatie het beste voor kunt kiezen? Qua kleur of verfsoort bijvoorbeeld? Laat ons u dan vrijblijvend adviseren door onze ervaren schilder. Dat hoort gewoon bij onze service.

Interesse in het schilderwerk van onze schilder bij u in Zeist?

Heeft u een klus klaarliggen voor onze schilder? Neem dan vandaag nog contact op met Stucadoorsbedrijf Orhan. Wij zijn als schildersbedrijf telefonisch te bereiken via 06-24899177. Mailt u liever? Stuur dan uw vraag of verzoek naar info@orhanstucadoors.nl. Kiest u graag voor een flexibel, betrouwbaar en erkend bedrijf? Dan zijn wij als schildersbedrijf uw ideale partner. Wanneer mag onze schilder uw schilderwerk in Zeist oppakken?

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top