skip to Main Content

Uitsluitend kwaliteit en vakwerk

Flexibel en servicegericht

Bijna 20 jaar ervaring

Erkend leerbedrijf

Concurerende prijzen

Stukadoorsbedrijf Orhan, voor snel stucwerk in Schoonhoven

Bent u voor uw spachtelputz, sierpleister, spuitwerk en ander stucwerk in Schoonhoven op zoek naar een ervaren stukadoor in Schoonhoven? Bel dan naar Stukadoorsbedrijf Orhan. Sedert 2000 is ons bedrijf in Schoonhoven en omgeving actief in het leveren van professioneel stucwerk. Dit doen wij bij zowel particulieren als bedrijven, maar ook bij aannemers. Wanneer u werkzaamheden omtrent uw plafonds, binnenmuren en buitenmuren wenst, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons bedrijf is allround inzetbaar en verzorgt dan ook diverse diensten. Denk hierbij aan muren sausen, spachtelputz, stucwerk, schilderwerk of latex spuiten. Ons specialisme omvat het verzorgen van een complete wandafwerking en plafondafwerking. Wilt u ons stukadoorsbedrijf direct bij u in Schoonhoven uitnodigen? Of behoeft u meer informatie? Lees dan snel verder of neem direct contact op met onze stukadoor.

Neem contact op met ons stukadoorsbedrijf en kies voor het stucwerk van onze stukadoor

Wat doet de stukadoor?

Een stukadoor draagt er zorg voor dat zowel de binnen- als de buitenmuren van een beschermlaag voorzien zijn. Deze laag noemt men ook wel ‘stucwerk’. Dit fungeert als ondergrond, waar u indien gewenst zo overheen kunt schilderen. Tevens kan het stucwerk van ons stukadoorsbedrijf als verfraaiing van uw muren dienen als deze als sierpleister wordt aangebracht. Schakelt u een stukadoor in, dan is het van belang juist die stukadoor te kiezen die beschikt over de ervaring om de werkzaamheden zorgvuldig uit te voeren. Maak daarom de keuze om een echte vakman van een gerenommeerd stukadoorsbedrijf bij u in Schoonhoven uit te nodigen. Bij Stucadoorsbedrijf Orhan is een geweldig eindresultaat u gegarandeerd.

Schilderwerk, spuitwerk, stucwerk en pleisterwerk

Vanuit Schoonhoven kunt u contact met ons opnemen voor onder andere:

  • Stucwerk: egaal stucwerk zonder foutjes is dé perfecte basis voor sterke muren, waar u desgewenst eenvoudig overheen kunt schilderen. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, vochtregulerend en brandvertragend. Het verhoogt ook de waarde van uw huis of bedrijfspand in Schoonhoven.
  • Schilderwerk: stukadoorsbedrijf Orhan levert een totaalconcept. Wij verzorgen dus niet alleen het stucwerk, maar ook al uw schilderwerk. Uiteraard wordt alles met dezelfde kwaliteit en vakkundigheid uitgevoerd.
  • Spuitwerk: onze stukadoors voeren spuitwerk (ook wel spackwerk) uit met een Airless spuitmachine. Deze manier van latex spuiten is heel netjes, snel en effectief en levert een perfect strak eindresultaat. Perfect dus voor uw muren of plafond.
  • Sierpleister: alleen echte vakmannen kunnen sierpleister egaal en strak op muren aanbrengen. Sierpleister wordt veelal gekozen als afwerking voor muren, zodat deze er prachtig uit komen te zien. Er zijn diverse varianten waaruit u een keuze kunt maken. Denk aan sierpleister met een grove structuur of fijnkorrelig spachtelputz. Waarvoor kiest u?

Stucwerk van uw Stukadoor in Schoonhoven

Stukadoorsbedrijf Schoonhoven

Stukadoorsbedrijf met een persoonlijke aanpak

Onze stukadoor is erin gespecialiseerd om bij elke klus de beste kwaliteit af te leveren. Dit kunnen wij u garanderen door de vele jaren ervaring waarover wij beschikken. Voorafgaand aan uw klus, besteden wij volop aandacht aan het mooiste sierpleisterwerk. Zo ontstaan er niet snel fouten en oneffenheden. Vervolgens wordt uw stucwerk tot in de puntjes uitgevoerd. Wanneer u tevreden bent, zijn wij dit ook. Niet voor niets staan wij voor kwalitatief hoogwaardige service en een persoonlijke aanpak.

Neem snel contact op met ons stukadoorsbedrijf voor uw stucwerk in Schoonhoven!

Wenst u uw stucwerk enkel door de beste stukadoor onder handen te laten nemen in Schoonhoven? Schakel dan de stukadoor van Orhan in voor al uw stucwerk, spachtelputz of schilderwerk. Wilt u een professional inhuren om te sausen of latex te spuiten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. Neem direct contact op met ons stukadoorsbedrijf via 06-24899177. Wij sturen snel een stukadoor bij u langs in Schoonhoven om uw muren en plafonds van prachtig schilderwerk of stucwerk te voorzien!

    Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!


    Back To Top