skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Ervaren stukadoorsbedrijf in Amersfoort

Heeft u een vakbekwame stukadoor in Amersfoort nodig? Neem dan snel contact op met Stukadoorsbedrijf Orhan in Amersfoort voor zowel binnen- als buitenshuis stuccen. Wij zijn hét stukadoorsbedrijf met vele jaren ervaring en vakkundige stukadoors die elke woning of elk bedrijfspand nauwkeurig afwerken met strak stucwerk. Dat doen wij zowel binnen als buiten. Stukadoorsbedrijf Orhan staat in Amersfoort voor flexibiliteit, uitstekende service en garantie op ons werk. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak. Ook kunt u ons bellen voor advies voor uw stucwerk in Amersfoort.

Topkwaliteit stucwerk

Als stukadoor in Amersfoort zijn wij gespecialiseerd in complete wand- en plafondafwerking. Ook kunnen wij de voorbewerking verzorgen van uw wanden voor het uiteindelijke schilderwerk in uw woning of kantoor. Het inschakelen van Stukadoorsbedrijf Orhan in Amersfoort levert u onder meer het volgende op:

 • Goed verzorgd stucwerk verhoogt de waarde van uw woning of kantoorpand
 • Goed stucwerk is dé ideale basis voor uw sauswerk en behangen
 • Stucwerk is vochtregulerend
 • Stucwerk werkt brandvertragend

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Stukadoor Amersfoort

Sierpleister aanbrengen door onze stukadoor

Vakkundig aangebrachte sierpleister op uw plafond is een ware lust voor het oog. Dit zeer specialistische vakmanschap kunt u met een gerust hart overlaten aan onze stukadoors die stuk voor stuk hun vakdiploma op zak hebben. Welke sierpleister wilt u door ons laten aanbrengen? Kiest u voor spachtelputz, granol of rustiekputz? Uiteraard kunnen wij als stukadoor in Amersfoort ook de buitengevel van uw pand voorzien van pleisterwerk. Zo weet u zeker dat uw pand optimaal beschermd is tegen allerlei weersinvloeden en staat uw pand er weer voor vele jaren keurig netjes bij.

Spuitwerk door onze stukadoor in Amersfoort

Als stukadoorsbedrijf zijn we ook bijzonder kundig in spuitwerk. Dit noemt men ook wel spackwerk. Met deze bijzondere manier van stuccen geven we uw woning of bedrijfspand in Amersfoort een pleisterlaag, een meslaag en een afkorrellaag. Met dit laatstgenoemde stucwerk op uw muren of plafond is geen verdere afwerking meer nodig in de vorm van schilderen, sauzen of behangen. Het mooie stucwerk is dan ook wat u uiteindelijk zult zien. U kunt bij de afkorrellaag kiezen voor een grove korrel of een fijne korrel.

Ook schilderwerk door onze stukadoors

Wij zijn ook zeer goed thuis in het leveren van vakkundig schilderwerk in Amersfoort. Onze stukadoors en schilders verzorgen met veel plezier zowel schilderwerk binnen als buiten. Welk schilderwerkzaamheden kunnen wij u leveren?

 • Wanden en plafonds
 • Houtwerk en deuren
 • Buitenkozijnen
 • Gevels schilderen
 • Gevels reinigen

spuitwerk in amersfoort

Direct contact met Stucadoorsbedrijf Orhan

Stucadoorsbedrijf Orhan is de vakkundige stukadoor voor Amersfoort en omgeving. Wilt u meer weten over onze beschikbaarheid of heeft u advies nodig over stucwerk in Amersfoort? Wij zijn van alle markten thuis en werken met gediplomeerde stukadoors en schilders. Neem vandaag nog contact op met ons op via telefoonnummer 06-24899177, of stuur een mail naar
info@orhanstucadoors.nl. Uiteraard kunt u ook het contactformulier op de website invullen.

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top