skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Kies voor ons stukadoorsbedrijf bij Bunnik

Zoekt u voor uw woning in Bunnik een ervaren en vakkundige stukadoor die uitstekende kwaliteit stucwerk verzorgt? Dan bent u bij Stucadoorsbedrijf Orhan aan het juiste adres. We voorzien uw woning in Bunnik van diverse soorten stucwerk. Zo kunnen wij professioneel stucen en verzorgen wij ook de voorbewerking van uw muren voor eventueel schilderwerk. Neem gerust contact met ons stukadoorsbedrijf op voor extra informatie of voor een vrijblijvende offerte op maat.

Taken van onze stukadoor

Als bijzonder ervaren stukadoor zorgen we altijd voor hoogwaardig stucwerk voor uw wanden en plafonds in Bunnik. U kiest voor ons stukadoorsbedrijf voor stucwerk, sierpleister, spuitwerk, latex spuiten, spachtelputz, sauzen en schilderwerk. Door middel van stucwerk en andere wandafwerkingen maakt u uw huis ook echt tot uw thuis. Onze professionals bezorgen u namelijk altijd de wandafwerking en de kleur die u wilt hebben voor uw woning in Bunnik. U bent met ons stukadoorsbedrijf altijd verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit voor een scherpe prijs.

Stukadoor

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Sfeer en bescherming voor uw woning in Bunnik

Door middel van stucwerk zorgen we er in eerste instantie voor dat uw woning fijn en sfeervol wordt. Al helemaal nadat we het van een mogelijke kleur naar wens hebben voorzien. Daarnaast zorgen we er als stukadoorsbedrijf ook voor dat uw woning met stucwerk extra goed beschermd is. Met goede kwaliteit stucwerk zorgen we er als stukadoor voor dat vocht en schimmel de kans niet krijgen om tot het interieur van uw woning door te dringen en voor ellende te zorgen. Stucwerk is namelijk vochtregulerend, waardoor het voor een goede balans tussen droog en nat zorgt. Daarnaast maken we als stukadoor uw woning ook minder vatbaar voor brand door de brandvertragende werking van stucwerk.

Voordelen van ons stukadoorsbedrijf

Ga voor uw woning in Bunnik voor ons als uw professionele stukadoor en ben verzekerd van hoogwaardig stucwerk waarmee uw woning van de juiste afwerking en sfeer wordt voorzien. Daarnaast beschermt u uw woning er ook nog eens mee. Met ons stukadoorsbedrijf bent u verzekerd van het volgende:

 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 dag
 • Meer dan 2 decennia aan ervaring
 • Binnen een week aan de slag
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Neem contact op met ons stukadoorsbedrijf nabij Bunnik

Wilt u voor uw woning in Bunnik een professionele stukadoor met vele jaren aan ervaring inschakelen? Een stukadoor die is gespecialiseerd in stucwerk, sierpleister, spuitwerk, latex spuiten, spachtelputz, sauzen en schilderwerk? Neem dan contact op met Stucadoorsbedrijf Orhan. U rekent bij ons op kwaliteit voor een scherpe prijs. U bereikt ons telefonisch op 06-24 89 91 77 en 06-24 79 06 54. U kunt ons natuurlijk ook mailen op info@orhanstucadoors.nl of een berichtje achterlaten op ons contactformulier. U ontvangt dan binnen 1 dag een gratis en geheel vrijblijvende offerte van ons stukadoorsbedrijf.

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top