skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Uw stukadoorsbedrijf in Odijk

Bent u voor uw woning in Odijk op zoek naar een ervaren en professionele stukadoor die hoge kwaliteit stucwerk aflevert? Neem dan vandaag nog contact op met ons stukadoorsbedrijf. We voorzien uw woning in Odijk van verschillende soorten stucwerk. Zo kunnen wij professioneel stucen en verzorgen wij desgewenst ook voor de gewenste kleur op uw wanden met eersteklas schilderwerk. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte op maat.

Wat we als stukadoor voor u doen

Als stukadoor met vele jaren ervaring leveren we altijd hoogwaardig stucwerk af voor uw wanden en plafonds in Odijk. U schakelt ons stukadoorsbedrijf in voor stucwerk, sierpleister, spuitwerk, latex spuiten, spachtelputz, sauzen en schilderwerk. Door middel van stucwerk en andere wandafwerkingen zorgt u ervoor dat uw huis ook echt uw thuis wordt. Met onze dienstverlening krijgt u namelijk altijd de wandafwerking en de kleur die u hebben wilt voor uw woning in Odijk. Bij ons stukadoorsbedrijf krijgt u dit altijd in de hoogst mogelijke kwaliteit.

Stukadoor Odijk

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Uw woning in Odijk sfeervol en beschermd

Stucwerk voor uw woning in Odijk zorgt op de eerste plaats voor sfeer. Vooral nadat we het van een eventuele kleur naar wens hebben voorzien. Daarnaast zorgen we er als stukadoorsbedrijf ook voor dat uw woning met stucwerk extra goed beschermd is. Met hoogwaardig stucwerk zorgen we er als stukadoor voor dat vocht en schimmelvorming geen kans krijgen om tot het interieur van uw woning door te dringen en daar voor problemen te zorgen. Stucwerk is namelijk vochtregulerend, waardoor het voor een gezonde balans tussen droog en nat zorgt. Daarnaast maken we als stukadoor uw woning ook minder vatbaar voor brand vanwege de brandvertragende werking van stucwerk.

Voordelen van ons stukadoorsbedrijf

Kies voor uw woning in Odijk voor ons als uw ervaren stukadoor en u rekent op hoogwaardig stucwerk waarmee u uw woning van de gewenste afwerking en sfeer voorziet. En daarnaast beschermt u uw woning er dus ook nog eens mee. Met ons stukadoorsbedrijf rekent u op de volgende voordelen:

 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Vrijblijvende offerte binnen 1 dag
 • Meer dan 2 decennia aan ervaring
 • Binnen een week aan de slag
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Neem contact op met ons stukadoorsbedrijf bij Odijk

Wilt u voor uw woning in Odijk een ervaren stukadoor inschakelen? Eentje die is gespecialiseerd in stucwerk, sierpleister, spuitwerk, latex spuiten, spachtelputz, sauzen en schilderwerk? Neem dan contact op met Stucadoorsbedrijf Orhan. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit voor een scherpe prijs. U bereikt ons telefonisch op 06-24 89 91 77 en 06-24 79 06 54. U kunt ons ook mailen op info@orhanstucadoors.nl. Of een berichtje achterlaten op ons contactformulier. U ontvangt dan binnen 1 dag een gratis en geheel vrijblijvende offerte van ons.

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top