skip to Main Content

Uitsluitend kwaliteit en vakwerk

Flexibel en servicegericht

Bijna 20 jaar ervaring

Erkend leerbedrijf

Concurerende prijzen

Voor het allerbeste stucwerk

Bent u als particulier of bedrijf op zoek naar een stukadoor waar u op kunt bouwen? Kies dan voor Stucadoorsbedrijf Orhan! U kunt ons inhuren voor allerhande stucwerk op het gebied van nieuwbouw, renovatie en onderhoud. Wij zorgen als stukadoor al meer dan vijftien jaar voor tevreden klanten in Midden-Nederland en daarbuiten. Gun uzelf ook het allerbeste vakwerk en kies voor stukadoor Orhan!

Kies voor de ervaring van stukadoor Orhan!

Stuken is zo’n typische klus die u het beste aan een erkende professional kunt overlaten. Goed stucwerk is namelijk behoorlijk arbeidsintensief en vergt de nodige expertise. Gelukkig heeft stukadoor Orhan alle benodigde kennis in huis om uw klus snel en op perfecte wijze te klaren! Net als de allerbeste materialen en gereedschappen uiteraard. Bovendien is stukadoor Orhan wars van routinewerk. Iedere klus, groot of klein, pakken wij met hernieuwd enthousiasme aan. Wij gaan pas weg als u helemaal tevreden bent!

stukadoor4

Een overzicht van uw voordelen

U wilt natuurlijk niet zomaar de eerste de beste stukadoor inhuren. We bieden u daarom graag een overzicht van wat u kunt verwachten als u ons het vertrouwen gunt:

 • Wij zijn actief in onderhoud, renovatie en nieuwbouw
 • Wij opereren voor de particuliere en zakelijke markt
 • Wij regelen zowel al uw binnen- als buitenwerk
 • Ruime ervaring met raap- en pleisterwerk (het egaal maken van wanden)
 • Ruime ervaring met decoratief stucwerk, waaronder sierpleisters, sierlijsten en schuurwerk
 • Een prima prijs-kwaliteitverhouding
 • De beste materialen, dus altijd een duurzaam resultaat
 • Officieel erkende kwaliteit door de branchevereniging voor stukadoors
 • Vijf jaar garantie op ons stucwerk

Schakel ons snel in!

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs voor een inventarisatie van uw situatie en bijbehorende mogelijkheden. Wij stellen vervolgens ook met plezier een gedetailleerde offerte voor u op. U kunt stukadoor Orhan bereiken door te bellen met 06-24899177. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier op deze site. Stukadoor Orhan staat te popelen om ook bij u vakwerk af te leveren!

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!


  Back To Top