skip to Main Content
  • Vrijblijvende offerte in 1 dag
  • Binnen een week aan de slag
  • Kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • 5 jaar garantie op ons werk
  • 24/7 bereikbaar

Ons stukadoorsbedrijf is maatgevend in stucwerk

Heeft u stucwerk in de planning staan? En bent u op zoek het beste stukadoorsbedrijf om uw klus aan uit te besteden? Zoek dan niet verder dan Stucadoorsbedrijf Orhan! Wij pakken alle projecten op het gebied van stucwerk met groot enthousiasme van u aan! Of het nu gaat om het aanbrengen van een enkele sierlijst een of een volledige make-over van al uw wanden of plafonds, u kunt bij ons stukadoorsbedrijf altijd op vakwerk rekenen. Wij hebben al jarenlange ervaring met stukadoorswerkzaamheden in de nieuwbouw. Maar ook renovatie- en onderhoudswerkzaamheden kunt u met een gerust hart aan ons overlaten.

Onmiskenbare liefde voor het vak

Stuken is onze passie. U kunt ons ‘s nachts bij wijze van spreken wakker maken voor sierpleisters, stucstops en schuurwerk. Een tikkeltje idioot? Wellicht. Maar wij zien het liever als liefde voor het vak. Deze passie voor stucwerk ziet u terug in alle projecten die ons stukadoorsbedrijf sinds 2000 opgeleverd heeft. En dat zijn er inmiddels een heleboel. En altijd met tevreden klanten. En voor we het vergeten: wij zijn ook nog lid van de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven. Hiermee biedt ons stukadoorsbedrijf altijd gegarandeerde kwaliteit. En vijf jaar garantie. Voor de zekerheid.

Stukadoorsbedrijf

Ons stukadoorsbedrijf biedt altijd een oplossing opmaat

Zoals een goed stukadoorsbedrijf betaamt houden wij met alle belangrijke zaken rekening. Zo bieden we altijd een oplossing op maat. Het begint al met het fundament. Is uw wand of plafond bijvoorbeeld nog niet waterpas? Wij herstellen dat op perfecte wijze met pleisterwerk of raapwerk. Ook het type wand dat gestukt moet worden is van belang. Gaat het om binnen- of buitenwerk? In een natte of droge ruimte? Bovendien draait stucwerk niet alleen om functionaliteit. Het oog wil ook wat. Gaat u voor een geheel gladde afwerking in het wit? Of past een grove korrel met een spannend kleurtje beter bij uw persoonlijke smaak? De keuze is aan u. Bij ons stukadoorsbedrijf kunt ook altijd rekenen op eerlijk en professioneel advies, gebaseerd op jarenlange ervaring. Binnen het kader van uw wensen en budget zorgen wij altijd voor optimale klanttevredenheid.

Uw offerte voor stucwerk binnen handbereik!

Stucadoorsbedrijf Orhan heeft alle kennis in huis die nodig is om ook bij u perfect stucwerk af te leveren. Doe uzelf daarom een groot plezier en laat uw klus uitvoeren door de erkende stukadoors van Stucadoorsbedrijf Orhan! Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan via 06-24899177 of het contactformulier op deze site. Voor al uw stucwerkzaamheden is Stucadoorsbedrijf Orhan de beste keuze!

    Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!    Back To Top