skip to Main Content

Wat is een Airless verfspuit?

Spuitwerk met een Airless verfspuit

Wilt u uw muren of plafonds afwerken met spuitwerk? Dat is mogelijk bij Orhan Stucadoors. Met spuitwerk, ook wel spackwerk genoemd, worden uw muren of plafonds voorzien van een pleisterlaag. Deze pleisterlaag wordt met een spuitmachine aangebracht. Spuitwerk kan met verschillende verfspuiten gedaan worden, bijvoorbeeld met een Airless verfspuit. Een Airless verfspuit werkt net iets anders dan een standaard verfspuit. Wilt u weten hoe? En wat Airless spuiten precies inhoudt? Lees dan snel verder, want Orhan Stucadoors vertelt u er graag wat meer over.

Hoe werkt een Airless verfspuit?

Laat u spuitwerk met een Airless verfspuit aanbrengen? Dan wordt de verf onder hoge druk, namelijk 150 tot 200 bar, en zonder luchtmantel door de spuitopening van de verfspuit geperst. Doordat de verf door een nauwe spuitopening wordt geperst, wordt de verf verneveld. Dit maakt het mogelijk om zeer nauwkeurig verf te spuiten. Door een Airless verfspuit te gebruiken, kunnen wij de verf dus altijd netjes op uw muren of plafonds aanbrengen.

De snelheid van Airless spuiten

Als u kiest voor Airless spuiten, dan brengen wij de verf met behulp van een professionele Airless verfspuit aan op uw muren en plafonds. Het voordeel van deze spuitmachine is dat het aanbrengen van de verf aanzienlijk sneller gaat dan wanneer u dit laat doen met een traditionele roller. Dat betekent dat u sneller van een nieuwe kleur verf op uw muren en/of plafonds kunt genieten. Maar de snelheid waarmee Airless spuitwerk wordt aangebracht, heeft nog een voordeel. Doordat wij een enorme tijdwinst kunnen behalen met een Airless verfspuit, is dit ook goedkoper. En dat is natuurlijk fijn.

Een strak resultaat

Houdt u van een strakke afwerking? Laat uw spuitwerk dan verrichten met een Airless verfspuit. Een Airless verfspuit zorgt ongetwijfeld voor een perfect eindresultaat. Zeker als u Orhan Stucadoors voor uw spuitwerk inschakelt. Wij hebben alle kwaliteit en ervaring in huis om uw plafond en muren fraai en professioneel af te werken. Wilt u ons inschakelen voor spuitwerk? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Neem contact op voor meer informatie

Airless spuiten is dus dé manier om snel een prachtig resultaat te realiseren. En Orhan Stucadoors kan dat voor u doen. Wilt u dat wij met onze professionele Airless verfspuit bij u aan de slag gaan? Bel naar 06-24899177, stuur ons een mail via info@orhanstucadoors.nl of laat een bericht voor ons achter via het contactformulier. Heeft u vragen? Of wilt u graag meer informatie over Airless spuiten? Neem ook dan gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag!

    Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!    Back To Top