skip to Main Content

Wat te doen met een beschadigde muur?

Beschadigde muur? Schakel een stukadoor in

Heeft u beschadigde muren en bent u benieuwd of u een stukadoor nodig heeft? Een stukadoor kan veel voor u betekenen. Wij maken onder andere uw buiten stucwerk weer mooi, zorgen ervoor dat uw pleisterwerk er goed strak op zit en daarnaast doen wij nog veel meer voor u. In dit blog leest u welke diensten Stucadoorsbedrijf Orhan allemaal voor u uitvoert.

De diensten van Stucadoorsbedrijf Orhan

Een stukadoor kan u bij verschillende aspecten in het huis helpen. Bent u uw huis bijvoorbeeld aan het renoveren en heeft u oneffen muren geconstateerd? Dan kunt u zich aan deze oneffen muren gaan ergeren. Een stukadoor zorgt ervoor dat uw muren weer mooi glad worden. U kunt Stucadoorsbedrijf Orhan inhuren voor onder andere:

 • Buiten stucwerk
 • Raapwerk
 • Pleisterwerk
 • Sierpleister
 • Spack spuiten
 • Schuurwerk
 • Decoratief stucwerk

Muren glad maken

Wanneer u een ouder huis heeft gekocht, is de kans aanwezig dat u niet direct tevreden bent met de muren. Sommige muren kunnen al wat ouder zijn en beschadigingen hebben. In dit geval is het belangrijk om te achterhalen wat de beschadiging precies veroorzaakt heeft. In veel gevallen kan Stucadoorsbedrijf Orhan uw muren weer mooi glad maken.

Keurig stucwerk is belangrijk

Keurig stucwerk zorgt ervoor dat het gehele pand er weer netjes en verzorgd uitziet. Dit is niet alleen belangrijk voor het woonplezier, maar het werkt ook nog eens waardeverhogend. Scheuren kunnen op verschillende manieren ontstaan. Een van de redenen voor scheuren, is wanneer het pand gestuct is door een onervaren persoon. Hierdoor is de kans op beschadigingen een stuk groter. Ook vocht kan voor scheuren en schimmel zorgen. Vocht kan stucwerk laten afbladderen.

Manieren om beschadigingen te voorkomen

Stucadoorsbedrijf Orhan kan deze beschadigingen aan de muren voor u verwijderen. Wij geven u een paar tips zodat u de beschadigingen kunt voorkomen:

 • Onderneem direct actie wanneer oneffenheden ontstaan
 • Ventileer uw pand goed
 • Laat uw pand stucen door een ervaren professional

Stuccen zelf doen

Veel mensen denken dat ze makkelijk zelf het stucwerk kunnen herstellen, toch valt dit vaak tegen. Een van de redenen hiervoor is dat u niet over het juiste materiaal beschikt om de beschadigingen weg te werken. Ook weten professionals precies wat zij bij een bepaalde beschadiging moeten doen. Kans op terugkerende schade is dan nihil. Stucadoorsbedrijf Orhan zorgt voor vakkundig resultaat.

Meer weten of u een stukadoor nodig heeft?

Wij hopen u zo beter geïnformeerd te hebben over de diensten van Stucadoorsbedrijf Orhan, ook hopen wij dat u snapt dat het op tijd inschakelen van een professionele stucadoor belangrijk is voor de status van uw woning. Heeft u een stucadoor nodig? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit is geheel vrijblijvend en wij adviseren u graag over de mogelijkheden van onze diensten. Bel ons vrijblijvend op 06-24899177, stuur een e-mail naar info@orhanstucadoors.nl of laat een bericht achter op het contactformulier. We zorgen voor een snelle reactie.

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top