skip to Main Content

Uitsluitend kwaliteit en vakwerk

Flexibel en servicegericht

Bijna 20 jaar ervaring

Erkend leerbedrijf

Concurerende prijzen

Stukadoorsbedrijf bij Wijk bij Duurstede met veel vakkennis en kwaliteit

Sinds 2000 is ons stukadoorsbedrijf werkzaam in Wijk bij Duurstede en omgeving om klanten te voorzien van professioneel en vakkundig stucwerk. Aannemers, bouwbedrijven en particulieren in Wijk bij Duurstede kunnen onze stukadoor benaderen voor het stucen van plafonds, buitenmuren en binnenmuren. Onze werkzaamheden zijn allround, wij verzorgen dus meerdere diensten. Denk aan muren sausen, spachtelputz, stucwerk, schilderwerk of latex spuiten. Complete wandafwerking en plafondafwerking in Wijk bij Duurstede zijn onze specialisatie.

Neem contact op met ons stukadoorsbedrijf en kies voor
het stucwerk van onze stukadoor

Wat doet een stukadoor eigenlijk precies?

Een stukadoor zorgt ervoor dat buiten- en binnenmuren voorzien worden van een beschermlaag. Deze laag heet ‘stucwerk’. Stucwerk kan fungeren als ondergrond waar u overheen kunt schilderen. Het kan ook fungeren als verfraaiing van uw muren. In dat geval wordt er sierpleister aangebracht. Wat te allen tijde belangrijk is, is dat u een stukadoor inschakelt die foutloos en egaal werk aflevert. Kies bij u in Wijk bij Duurstede daarom altijd voor een vakman. Bijvoorbeeld een stukadoor van Orhan.

Schilderwerk, spuitwerk, stucwerk en pleisterwerk

Contacteer ons vanuit Wijk bij Duurstede voor:

  • Schilderwerk: stukadoorsbedrijf Orhan levert een totaalconcept. Wij verzorgen dus niet alleen het stucwerk, maar ook al het schilderwerk. Uiteraard wordt alles met dezelfde kwaliteit en vakkundigheid uitgevoerd.
  • Stucwerk: egaal stucwerk zonder foutjes is dé perfecte basis voor sterke muren, waar u desgewenst eenvoudig overheen kunt schilderen. Ons stucwerk is van hoge kwaliteit, vochtregulerend en brandvertragend. Het verhoogt ook de waarde van uw bedrijfspand of huis in Wijk bij Duurstede.
  • Spuitwerk: onze stukadoors voeren spuitwerk (ook wel spackwerk) uit met een Airless spuitmachine. Deze manier van latex spuiten is heel netjes, snel, effectief en levert een subliem strak eindresultaat. Perfect dus voor uw muren of plafond.
  • Sierpleister: alleen ware vakmannen kunnen sierpleister egaal en strak op muren aanbrengen. Sierpleister wordt dikwijls gekozen als afwerking voor muren zodat deze er prachtig uit komen te zien. Er zijn diverse varianten waaruit u kunt kiezen. Denk aan sierpleister met een grove structuur of fijnkorrelig spachtelputz.

Stukadoorsbedrijf Wijk bij Duurstede

Stucwerk door uw stukadoor Wijk bij Duurstede

Stukadoorsbedrijf met een persoonlijke aanpak en uitsluitend kwaliteit

Bij iedere klus leveren wij u de hoogste kwaliteit. Dit kunnen wij u garanderen omdat we veel kennis en vakmanschap bezitten. Om oneffenheden en foutjes te voorkomen, besteden we bij elk karwei veel zorg aan mooi sierpleisterwerk. Dezelfde zorgvuldigheid en aandacht past onze stukadoor toe bij het stucwerk. Wij zijn pas tevreden met onze werkzaamheden als u dat ook bent. Dit hoort bij onze persoonlijke service.

Direct contact opnemen met onze stukadoor voor stucwerk in Wijk bij Duurstede

Wilt u de beste stukadoors inschakelen in Wijk bij Duurstede voor stucwerk, spachtelputz of schilderwerk? Of wilt u een professional laten langskomen om te sausen of latex te spuiten? Wat er ook moet gebeuren, onze stukadoor staat in Wijk bij Duurstede voor u klaar. Bel naar 06-24899177 of vul het contactformulier in om een afspraak te maken.

    Vrijblijvend informatie of een offerte aanvragen!


    Back To Top