skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Kies voor de stukadoor van ons stukadoorsbedrijf

Zoekt u in Culemborg naar een uitstekender stukadoor? Dan bent u bij stukadoorsbedrijf Orhan aan het juiste adres. Wellicht bent op onze site aanbeland omdat u na al die jaren wel bent uitgekeken op uw wanden en plafonds. Of u heeft net een nieuwbouwwoning in Culemborg weten te bemachtigen en kijkt nog aan tegen kaal metselwerk. In welke situatie u zich ook bevindt, Stucadoorsbedrijf Orhan zorgt ervoor dat (weer) kunt genieten van uw interieur. Overigens kunt u ons ook probleemloos inhuren voor onderhoudswerkzaamheden of stucwerk aan buitenmuren. En niet te vergeten: ook voor de zakelijke markt zorgen wij al jaren voor tevreden klanten in Culemborg en omstreken!

Schilderwerk, sierpleister en ander stucwerk

U kunt ons in Culemborg inhuren voor alle voorkomende stucwerkzaamheden. Moeten uw wanden mooi egaal gemaakt worden, zodat deze gesausd of behangen kunnen worden? Hiervoor passen wij op vakkundige wijze pleisterwerk of raapwerk toe. Wilt u uw wand in Culemborg laten afwerken met een aantrekkelijke sierpleister? U kunt deze door Stucadoorsbedrijf Orhan in alle kleuren en groftes probleemloos laten aanbrengen. En heeft u wel eens van schuurwerk gehoord? Dit is een traditionele vorm van stuken waarmee wij uw plafond een zeer chique, warme uitstraling geven. Dit is uiteraard slechts een greep uit de mogelijkheden. Neem voor alle opties in Culemborg snel contact met ons op! Wordt u ook lid van de tevreden klantenkring van Stucadoorsbedrijf Orhan?

Stukadoor Culemborg

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

De voordelen van ons stukadoorsbedrijf in Culemborg op een rij

U huurt ons uiteraard in om uw wanden en plafonds er pico bello uit te laten zien. Stucadoorsbedrijf Orhan biedt echter meer dan alleen uitstekend vakwerk. Wij staan in Culemborg ook bekend om het feit dat we voor al onze klanten net dat stapje extra zetten. Kijkt u mee naar al onze kwaliteiten?

 • Ruime ervaring met alle soorten stucwerk, van sierpleister tot stucstop
 • Actief in nieuwbouw, renovatie en onderhoud
 • Uitsluitend vakkundig personeel
 • Wij stucen met de meest toekomstvaste materialen
 • Klantvriendelijkheid
 • Erkend door de Nederlandse Ondernemersvereniging voor Afbouwbedrijven
 • Vijf jaar garantie op al ons stucwerk

Persoonlijk advies van onze stukadoor in Culemborg

Bent u er klaar voor om het beste stucwerk in Culemborg en omstreken zelf te ervaren? Wij komen graag bij u langs om u persoonlijk te adviseren. Een gedetailleerde offerte krijgt u er bovendien gratis bij. Neem snel contact op via met 06-24899177 of het contactformulier op onze website. Stukadoor Orhan gaat graag met u de samenwerking aan in Culemborg!

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top