skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Stucen is de passie van ons stukadoorsbedrijf in IJsselstein!

Bent u op zoek naar de beste stukadoor in IJsselstein? Goed nieuws! U heeft deze met Stucadoorsbedrijf Orhan gevonden! Vanuit onze thuisbasis in IJsselstein hebben wij jarenlange ervaring op het gebied van alle voorkomende stukadoorswerkzaamheden. Ons bedrijf is allround inzetbaar en verzorgt dan ook diverse diensten. Denk hierbij aan muren sausen, spachtelputz, stucwerk, schilderwerk of latex spuiten. Op basis van onze voortdurende kwaliteit, betrouwbaarheid en liefde voor het vak hebben wij een groot klantenbestand op weten te bouwen. In IJsselstein en omstreken. Lees hieronder wat Stucadoorsbedrijf Orhan ook voor u in IJsselstein kan betekenen.

Geef uw interieur bijzondere allure!

De uitstraling van uw interieur wordt voor een groot deel bepaald door de kwaliteit van de wanden en het plafond. Het is vaak één van de eerste dingen waar het oog op valt bij binnenkomst. Als u stucwerk wilt laten verrichten in IJsselstein wilt u dat dan niet aan zomaar een stukadoor overlaten. Kies er daarom voor om uw stucwerk door Stucadoorsbedrijf Orhan te laten verrichten. Hiermee kiest u voor ruim vijftien jaar ervaring op het gebied van alle soorten stucwerk. Eenvoudig en strak of een decoratieve sierpleister. Voor particuliere en zakelijke klanten. Stucadoorsbedrijf Orhan biedt altijd een schitterende oplossing op maat.

Stukadoorsbedrijf IJsselstein

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

De specialiteiten van onze stukadoor

Stucadoorsbedrijf Orhan uit IJsselstein is zeer vakbekwaam op het gebied van allerhande stucwerkzaamheden. Zo zijn wij gespecialiseerd in de volgende soorten stucwerk:

 • Raapwerk: het recht maken van wanden of plafonds door delen dikker of dunner af te werken
 • Pleisterwerk: met een dunne laag stucwerk strak maken van betonnen wanden en plafonds
 • Het aanbrengen van sierpleister, dat uw plafond of wand een bijzondere uitstraling geeft
 • Spackwerk. Hiermee wordt op een snelle, machinale manier spuitpleister aangebracht
 • Schuurwerk. Hiermee krijgt uw plafond een zeer hoogwaardige, ‘golvende’ uitstraling
 • Het verfraaien van het stucwerk met verschillende soorten ornamenten en sierlijsten

Vanzelfsprekend blijven onze werkzaamheden niet beperkt tot het interieur. Ook de buitenkant van uw woning of andersoortige pand in IJsselstein kunnen wij met (herstellend) stucwerk verfraaien.

Zet onze stukadoor aan het stucen in IJsselstein!

Heeft u onze site bekeken en bent u ervan overtuigd geraakt dat stukadoorsbedrijf Orhan ook voor uw in IJsselstein de meest geschikte keuze is? Neem dan zo snel mogelijk contact op via het contactformulier of bel ons via 06-24899177. Wij komen graag met u in contact voor een eerste kennismaking en adviseren u met plezier over de mogelijkheden. Ook stellen wij geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Stucadoorsbedrijf Orhan is u graag van dienst in IJsselstein!

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top