skip to Main Content

Is stucwerk geschikt voor oudere woningen met scheuren en oneffenheden?

Oudere woningen stucen

Oudere woningen hebben vaak hun eigen unieke charme, maar kunnen ook last hebben van scheuren en oneffenheden in de muren en plafonds. Wilt u uw muren en plafonds een egale, gladde afwerking geven? En vraagt u zich daarom af of stucwerk geschikt is voor oudere woningen met scheuren en oneffenheden? Stucadoorsbedrijf Orhan kan ook oudere woningen met scheuren en oneffenheden in muren en plafonds voorzien van stucwerk. Lees snel verder en ontdek hoe wij uw interieur een frisse en moderne uitstraling kunnen geven!

Maak uw muren en plafonds weer strak

Muren en plafonds in oudere woningen zijn vaak niet meer in de beste staat. Na verloop van tijd kunnen er scheuren, oneffenheden en andere onvolkomenheden ontstaan. Is dit bij u in Gouda het geval? Dan heeft u mogelijk een stukadoor in Gouda nodig. Door uw muren en plafonds van stucwerk te voorzien, worden ze weer glad en strak. U zult geen scheuren of oneffenheden meer zien. Zelfs in oudere woningen kan stucwerk ervoor zorgen dat uw muren en plafonds er weer als nieuw uit komen te zien!

Behoud het karakter van uw oude woning

Wilt u uw oudere woning met scheuren en oneffenheden voorzien van stucwerk, maar wel de originele charme van de woning behouden? Dat kan! Als u uw muren en plafonds laat stucen, kunt u kiezen voor een afwerking die past bij de architectuur en stijl van uw huis. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stucwerk met textuur. Denk hierbij aan een subtile korrelige textuur of juist een grovere structuur voor een meer opvallend effect. Doordat u stucwerk ook kunt verven, kunt u er ook nog voor kiezen om kleur op uw muren en plafonds aan te brengen. Stucwerk geeft u de mogelijkheid om een afwerking te creëren die perfect past bij uw stijl en smaak.

Stucwerk in combinatie met andere materialen

In oudere woningen is vaak veel hout en steen gebruikt. Gelukkig combineert stucwerk prachtig met deze materialen. Stucwerk zorgt er in combinatie met deze natuurlijke elementen voor dat er een harmonieus samenspel tussen texturen en materialen ontstaat, waardoor uw interieur een unieke en gelaagde uitstraling krijgt!

Contact met Stucadoorsbedrijf Orhan

Wilt u dat wij uw oudere woning met scheuren en oneffenheden stucen? Neem dan contact met ons op via 06-24899177, stuur ons een e-mail via info@orhanstucadoors.nl of laat een bericht achter via ons contactformulier. Dankzij onze kennis, zorgvuldigheid en ervaring leveren wij altijd de beste kwaliteit stucwerk!

    Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!    Back To Top