skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Ons stukadoorsbedrijf neemt al het stucwerk uit handen

Zoekt u een uitstekende stukadoor in Montfoort? Goed nieuws! U heeft deze in Stucadoorsbedrijf Orhan gevonden! Wij nemen u graag alles wat met stuken te maken heeft uit handen. U kunt ons inhuren voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Maar ook voor onderhoud bent u bij ons aan het juiste adres. Voor de particuliere en zakelijke markt zorgen wij al sinds 2000 voor superstrak stucwerk. Aarzel dan ook niet en schakel ons in in Montfoort!

Onze stukadoor levert sierpleister en ander stucwerk in Montfoort

Heeft u net intrek genomen in een spiksplinternieuwe woning in Montfoort, maar hebben uw wanden en plafonds nog niet bepaald die allure waar u van droomt? Mist u bijvoorbeeld nog een mooie sierpleister? Of heeft u een pand waarvan het stucwerk aan de buitenkant wel een opknapbeurt kan gebruiken? En heeft u niet de tijd of vaardigheid om zelf aan het stuken te gaan? Begrijpelijk, want goed stuken is arbeidsintensief vakwerk. Maar geen nood! Want met Stucadoorsbedrijf Orhan haalt u een stukadoor in huis die moeiteloos al uw stucwensen vertaalt naar prachtige resultaten.

Ons stukadoorsbedrijf staat bekend om:

 • Het gebruik van uitsluitend de beste en meest toekomstvaste materialen
 • Gespecialiseerde vaklieden die pas tevreden zijn als u dat bent
 • Een klantvriendelijke en efficiënte werkwijze
 • Het maken van heldere werkafspraken, waaronder uiteraard een gedetailleerde offerte
 • Het leveren van vakwerk aan zowel de particuliere als zakelijke markt

Stukadoor Montfoort

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Naast stucwerk ook schilderwerk en andere mogelijkheden

Heeft u wel eens gedacht aan het afwerken van uw plafond met schuurwerk? Met deze traditionele vorm van stuken realiseert u een ‘golvend’ plafond dat erg mooi uitkomt bij verschillende soorten lichtinval! Dit is slechts één voorbeeld van de vele diensten die wij u met veel kunde en enthousiasme kunnen bieden in Montfoort. Ook voor raap- en pleisterwerk (het egaal maken van wanden en plafonds) bent u bij ons stukadoorsbedrijf aan het goede adres. Net als voor het aanbrengen van sierpleister uiteraard. En wist u dat wij ook moeiteloos zorgen voor prachtige sierlijsten en ornamenten? Deze vormen de kroon op uw stucwerk!

Neem contact op met de stukadoor van Stucadoorsbedrijf Orhan

Wilt u een afspraak maken om u voor te laten lichten over uw persoonlijke mogelijkheden in Montfoort? Of wilt u wellicht liever eerst een aantal referenties opvragen? Geen probleem. Wij horen graag van u via 06-24899177. U kunt ons ook altijd bereiken via ons contactformulier. Ook in Montfoort kunt u rekenen op de topkwaliteit van Stucadoorsbedrijf Orhan!

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top