skip to Main Content

Pand in Zeist omtoveren tot droompand?

Wij zorgen voor een goede basis

Heeft u een huis of bedrijfspand gekocht in Zeist, maar is het nog niet helemaal naar uw zin? Begin dan met de grote oppervlakken en maak het stap voor stap uw pand! De vloer van uw keuze op de grond. En de wanden en plafonds mooi afgewerkt. Met dat laatste kan Stucadoorsbedrijf Orhan u helpen. U leest er alles over in dit blog.

Geef muren en plafonds de juiste uitstraling

De muren en plafonds van uw woning vormen samen met de vloer de basis van uw huis. Is het uiterlijk van die wanden en plafonds niet helemaal uw smaak? Dat vraagt om de diensten van een stukadoor. Wij nemen ze voor u onder handen nemen en zorgen voor prachtig en kwalitatief goed stucwerk. Hiermee kunnen we een pand een volledig andere uitstraling geven. De uitstraling die u voor ogen heeft.

U droomt, de stukadoor realiseert het

Zijn de muren en/of plafonds scheef en beschadigd? Dat is geen gezicht. Scheve en beschadigde muren en plafonds onze stukadoor weer strak en waterpas met raapwerk of pleisterwerk. Dit kunnen we vervolgens helemaal glad afwerken, of met een sierpleister. Verschillende korrelstructuren zijn mogelijk. Hiermee geven we uw muren en plafonds in Zeist de uitstraling die u voor ogen heeft.

Wordt het een strakke moderne look? Een industriële betonlook, landelijk of droomt u van een pand van stand? Ook dat is mogelijk. Want we kunnen het stucwerk ook afwerken met een stijlvolle sierrand en een plafond ornamenten. Zo voorziet u uw woning of bedrijfspand in Zeist van een bijzondere allure. Natuurlijk kan het vervolgens ook geschilderd worden in de kleur van uw voorkeur.

Welke stijl ook uw voorkeur heeft, het begint allemaal met de juiste uitstraling van uw muren en plafonds.

Buitenkant woning of bedrijfspand stucen in Zeist

Ook de buitenkant van uw huis of pand in Zeist kunnen wij onder handen nemen. Om bestaand stucwerk te repareren of te onderhouden. Of om die standaard bakstenen gevel een totaal andere uitstraling te geven met een mooie stuclaag. Zowel glad als een structuur is mogelijk. Een bijkomend voordeel is dat een stuclaag ook de isolatie van uw huis verbetert. Dat is mooi meegenomen!

Stukadoor Zeist nodig? Neem vrijblijvend contact op.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van stucwerk in Zeist? Of bent benieuwd naar het kostenplaatje? Neem dan vrijblijvend contact op, voor een stukadoor in Zeist? Of het nu om gevels, wanden of plafonds gaat, onze ervaren stukadoors leveren de kwaliteit die u verwacht. Bel daarom Stucadoorsbedrijf Orhan op 06-24899177, stuur een e-mail naar info@orhanstucadoors.nl of laat een bericht achter op het contactformulier. Wij komen graag bij u langs.

    Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!    Back To Top