skip to Main Content
  • Vrijblijvende offerte in 1 dag
  • Binnen een week aan de slag
  • Kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • 5 jaar garantie op ons werk
  • 24/7 bereikbaar

Ons stukadoorsbedrijf levert in Zeist het beste stukwerk

Bent u op zoek naar een goede stukadoorsbedrijf in Zeist? Een stukadoor die u moeiteloos kunt aanbevelen aan familie en vrienden in Zeist en omstreken? Omdat u zelf heeft ervaren dat die stukadoor topkwaliteit levert en een stapje extra zet voor al zijn klanten? Zoekt u dan niet verder dan Stucadoorsbedrijf Orhan. Wij bieden de garantie van klantvriendelijkheid en een uitstekende afwerking. Wij gaan niet weg voordat u volledig tevreden met het stucwerk. Bovendien hanteren wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kies in voor Stucadoorsbedrijf Orhan en wij zullen uw vertrouwen niet beschamen! Lees hieronder wat wij u in Zeist allemaal te bieden hebben.

Van sierpleister tot schuurwerk

Het dienstenpakket van Stucadoorsbedrijf Orhan bevat alles wat u van een gerenommeerde stukadoor in Zeist mag verwachten. Staan uw wanden of plafonds scheef? Wij stuken deze met raapwerk of pleisterwerk weer perfect waterpas. Toe aan een kekke korrelstructuur aan uw wand? Kies voor een grove of fijne sierpleister! Bij ons uiteraard alle kleuren mogelijk. Werk het stucwerk vervolgens af met een mooie sierlijst of een ornament. Hiermee bent u jarenlang verzekerd van bijzondere allure. En dat in uw eigen woning in Zeist! Daarnaast kunt u ons ook probleemloos inhuren voor al uw onderhoudswerkzaamheden op het gebied van stucwerk. Bovendien stuken wij uiteraard zowel de binnenkant als de buitenmuren. Op het moment dat wij vertrekken zijn zal het interieur of exterieur van uw woning of bedrijfspand in Zeist er weer zo goed als nieuw uitzien! Wat uw voorkeuren in Zeist ook zijn, Stucadoorsbedrijf Orhan heeft voor u altijd een passende oplossing.

Stukadoor Zeist

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Al uw stucwerk in uitstekende handen

Over een gebrek aan ervaring hoeft u zich bij Stucadoorsbedrijf Orhan geen zorgen te maken. Wij timmeren immers al sinds 2000 met veel succes aan de weg. Op basis van vele prachtige projecten hebben wij inmiddels met verschillende aannemers en bouwbedrijven een langdurige samenwerking afgesloten.

Laat u positief verrassen door ons stukadoorsbedrijf in Zeist!

Wilt u er zeker van zijn dat uw stucwerk in de handen is van betrouwbare vaklui? Neem dan snel contact op met Stucadoorsbedrijf Orhan. U kunt ons bereiken via 06-24899177 of het contactformulier. Onze stukadoor komt graag vrijblijvend bij u langs in Zeist om uw wensen te bespreken en een offerte op te stellen!

    Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!    Back To Top