skip to Main Content
 • Vrijblijvende offerte in 1 dag
 • Binnen een week aan de slag
 • Kwaliteit voor een scherpe prijs
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • 5 jaar garantie op ons werk
 • 24/7 bereikbaar

Stucadoorsbedrijf Orhan zorgt ervoor dat u zich thuis voelt

Als u op zoek bent naar een stukadoor in Utrecht? Dan bent u bij Stucadoorsbedrijf Orhan aan het juiste adres. Wanneer u de eigenaar bent van een nieuwbouwwoning bent, zal menig Nederlander zal jaloers op u zijn. Maar ontbreekt het in uw nieuwe woning nog aan die strakke muren waar u van droomt? Of is het stucwerk aan uw woning of pand in Utrecht intussen wel aan een onderhoudsbeurt of zelfs vervanging toe? Schakel dan snel Stukadoorsbedrijf Orhan in! Het stucwerk van Stucadoorsbedrijf Orhan zorgt ervoor dat uw huis (weer) een thuis wordt.

Onze stukadoor levert het mooiste stucwerk

Heeft u weleens van spackwerk gehoord? Dit is een vorm van stucen waarbij het stucwerk machinaal met een spackspuit wordt uitgevoerd. Snel, niet al te duur en in allerlei kleuren en structuren mogelijk. En met de zeer vakkundige stukadoors van Stucadoorsbedrijf Orhan uiteraard altijd met een mooi eindresultaat. Behalve spackwerk bieden wij uiteraard ook alle andere voorkomende soorten stucwerk aan. Wellicht heeft u in Utrecht last van wanden of plafonds die scheef staan. In dit geval is raapwerk noodzakelijk. Hiermee maken we delen van uw wand dikker of juist dunner voor een mooi egaal resultaat. Vervolgens kunnen we hierop het pleisterwerk aanbrengen. Uiteraard is bij het aanbrengen van het pleisterwerk de keuze volledig aan u: ‘gewoon’ vlak en strak of met een aantrekkelijke sierpleister. Maar ook in Utrecht uiteraard altijd met oog voor detail en het streven naar volledige klanttevredenheid. Wilt u een écht bijzonder resultaat? Denk dan eens aan het het gebruik van decoratief stucwerk. Stucadoorsbedrijf Orhan zorgt met schuurwerk of een prachtige muur- of wandlijst voor de kers op taart in Utrecht.

stucwerk

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Het aanbod van ons stukadoorsbedrijf in Utrecht

Goed stuken is vakwerk. U wilt er zeker van zijn dat de stukadoor die u in Utrecht inhuurt kan voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Dat betekent niet alleen een prachtig en duurzaam eindresultaat, maar bijvoorbeeld ook een persoonlijke benadering en professioneel advies. Laten we de voordelen van Stucadoorsbedrijf Orhan eens op een rijtje zetten:

 • Lange ervaring met alle voorkomende stucwerkzaamheden: van schuurwerk tot sierpleister
 • Maatwerk en professioneel advies
 • Vijf jaar garantie op het eindresultaat
 • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Uitsluitend gediplomeerde vakmensen

Kies voor onze stukadoor in Utrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige stukadoor die maatwerk kan leveren in Utrecht? Zoek dan niet verder en neem zo snel mogelijk contact op met Stucadoorsbedrijf Orhan via 06-24899177 of het contactformulier. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te inventariseren en stellen geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Wij kijken ernaar uit om uw wensen in Utrecht te vertalen naar gelikte wanden en plafonds!

  Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!  Back To Top