skip to Main Content

Uitsluitend kwaliteit en vakwerk

Flexibel en servicegericht

Bijna 20 jaar ervaring

Erkend leerbedrijf

Concurerende prijzen

Stukadoorsbedrijf Orhan zorgt ervoor dat u zich thuis voelt

Als u op zoek bent naar een stukadoor in Utrecht? Dan bent u bij Stucadoorsbedrijf Orhan aan het juiste adres. Wanneer u de eigenaar bent van een nieuwbouwwoning bent, zal menig Nederlander zal jaloers op u zijn. Maar ontbreekt het in uw nieuwe woning nog aan die strakke muren waar u van droomt? Of is het stucwerk aan uw woning of pand in Utrecht intussen wel aan een onderhoudsbeurt of zelfs vervanging toe? Schakel dan snel Stukadoorsbedrijf Orhan in! Het stucwerk van stukadoorsbedrijf Orhan zorgt ervoor dat uw huis (weer) een thuis wordt.

Neem contact op met ons stukadoorsbedrijf en kies voor
het stucwerk van onze stukadoor

Onze stukadoor levert het mooiste stucwerk

Heeft u weleens van spackwerk gehoord? Dit is een vorm van stucen waarbij het stucwerk machinaal met een spackspuit wordt uitgevoerd. Snel, niet al te duur en in allerlei kleuren en structuren mogelijk. En met de zeer vakkundige stukadoors van stukadoorsbedrijf Orhan uiteraard altijd met een mooi eindresultaat. Behalve spackwerk bieden wij uiteraard ook alle andere voorkomende soorten stucwerk aan. Wellicht heeft u in Utrecht last van wanden of plafonds die scheef staan. In dit geval is raapwerk noodzakelijk. Hiermee maken we delen van uw wand dikker of juist dunner voor een mooi egaal resultaat. Vervolgens kunnen we hierop het pleisterwerk aanbrengen. Uiteraard is bij het aanbrengen van het pleisterwerk de keuze volledig aan u: ‘gewoon’ vlak en strak of met een aantrekkelijke sierpleister. Maar ook in Utrecht uiteraard altijd met oog voor detail en het streven naar volledige klanttevredenheid. Wilt u een écht bijzonder resultaat? Denk dan eens aan het het gebruik van decoratief stucwerk. Stukadoorsbedrijf Orhan zorgt met schuurwerk of een prachtige muur- of wandlijst voor de kers op taart in Utrecht.

Stukadoor Utrecht

Het aanbod van ons stukadoorsbedrijf in Utrecht

Goed stuken is vakwerk. U wilt er zeker van zijn dat de stukadoor die u in Utrecht inhuurt kan voldoen aan de allerhoogste kwaliteitseisen. Dat betekent niet alleen een prachtig en duurzaam eindresultaat, maar bijvoorbeeld ook een persoonlijke benadering en professioneel advies. Laten we de voordelen van Stukadoorsbedrijf Orhan eens op een rijtje zetten:

  • Lange ervaring met alle voorkomende stucwerkzaamheden: van schuurwerk tot sierpleister
  • Maatwerk en professioneel advies
  • Vijf jaar garantie op het eindresultaat
  • Een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
  • Uitsluitend gediplomeerde vakmensen

Kies voor onze stukadoor in Utrecht

Bent u op zoek naar een betrouwbare en vakkundige stukadoor die maatwerk kan leveren in Utrecht? Zoek dan niet verder en neem zo snel mogelijk contact op met stukadoorsbedrijf Orhan via 06-24899177 of het contactformulier. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te inventariseren en stellen geheel vrijblijvend een offerte voor u op. Wij kijken ernaar uit om uw wensen in Utrecht te vertalen naar gelikte wanden en plafonds!

    Maak een afspraak voor een vrijblijvend bezoek op locatie!


    Back To Top