skip to Main Content
  • Vrijblijvende offerte in 1 dag
  • Binnen een week aan de slag
  • Kwaliteit voor een scherpe prijs
  • Ruim 20 jaar ervaring
  • 5 jaar garantie op ons werk
  • 24/7 bereikbaar

Betrouwbaar en vakkundig stukadoorsbedrijf

Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare stukadoor voor het stucen van uw wand of plafond in Vianen? Een verstandige keuze. Stucen is namelijk bij uitstek een klus die u aan een echte vakman wilt overlaten. Niets is zo vervelend als beschadigingen aan uw wanden of plafonds, zoals loslatend pleisterwerk of een gebarsten sierpleister. U wilt uw stucwerk dan ook niet zomaar aan de eerste de beste stukadoor overlaten. Kies daarom voor Stucadoorsbedrijf Orhan! Wij zijn een officieel erkend stukadoorsbedrijf dat al jarenlang actief is in Vianen en omstreken. Laat u hieronder overtuigen van al onze diensten en kwaliteiten.

Onze stukadoor levert allerlei soorten stucwerk in Vianen

Wij zorgen ervoor dat u jarenlang kunt genieten van schitterende wanden en plafonds! Hiervoor kunnen wij alle beschikbare soorten stucwerk aanbieden. Allereerst is het uiteraard van belang dat uw muur of plafond weer netjes waterpas gemaakt wordt. Hiervoor zijn, afhankelijk van hoe scheef het oppervlak is, pleisterwerk of raapwerk noodzakelijk. Vervolgens kunnen wij dit afwerken met een mooie sierpleister. Uiteraard is het hierbij helemaal aan u om te bepalen in welke kleur en structuur wij dit voor u afwerken. Hierbij kunnen wij u in Vianen ook spackwerk aanbieden. Dit is een vorm van stucwerk waarbij we op machinale wijze spuitpleister aanbrengen. Een relatief snelle en goedkope oplossing, maar bij ons altijd met oog voor detail! Wilt u van uw wand of plafond een echte eyecatcher maken? Kies dan voor decoratief stucwerk. Sierlijsten en andere ornamenten zijn bij ons in alle soorten en maten beschikbaar! Bij onze stukadoor zijn de mogelijkheden eindeloos en u bent ook in Vianen altijd verzekerd van een schitterend resultaat.

stukadoor

In onze nieuwe huis in Nieuwegein moesten we een hoop verbouwen. Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan hebben wij weer schitterende muren. We waren zelfs zo blij dat we besloten hebben niet te behangen maar alleen te verven.

Sarah de Winter

Dankzij Stucadoorsbedrijf Orhan is mijn open haard een mooi geheel geworden met de rest van het huis. Een mooi en strak eindresultaat waar we nog iedere dag van genieten!

Piet van Zomeren

We hadden een oud huis opgekocht en het oude stucwerk zat vol met barsten en vlekken. Orhan heeft dit weer als nieuw opgeleverd. Snelle duidelijke service. Hartelijk bedankt Orhan!

Autumn Sneijder

Ons stukadoorsbedrijf geeft advies over het meest geschikte stucwerk

U weet nu dat Stucadoorsbedrijf Orhan probleemloos alle voorkomende soorten stucwerk voor u kan realiseren. Maar welke optie is voor u in Vianen nu eigenlijk de beste? Uiteraard geeft Stucadoorsbedrijf Orhan u hier graag geheel vrijblijvend professioneel advies over. Wij komen bij u langs om uw persoonlijke situatie te bekijken en u te informeren over alle mogelijkheden en de bijbehorende kosten. Zo bent u altijd verzekerd van maatwerk!

Zet ons stukadoorsbedrijf aan het stucen in Vianen!

U zoekt een stukadoor in Vianen en neemt uitsluitend genoegen met uitstekende service en topkwaliteit. Laat Stucadoorsbedrijf Orhan u die bieden! U kunt direct met ons contact opnemen via het contactformulier of via 06-24899177. Onze stukadoor ziet u graag in Vianen voor een eerste kennismaking!

    Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!    Back To Top