skip to Main Content

Waarom tijdig een schildersbedrijf inhuren?

Is het laten schilderen van uw pand echt nodig?

Wanneer u kleine beschadigingen op de binnenmuren of op de buitengevel ziet, vraagt u zich misschien af of het laten schilderen van uw pand echt nodig is. Hoe belangrijk is het dat deze muren worden aangepakt door een ervaren schilder? In dit blog legt Stucadoorsbedrijf Orhan u uit waarom het laten schilderen van uw muren van tijd tot tijd echt gedaan moet worden.

Onderhoud aan uw woning

Er zijn diverse onderdelen aan de binnen- en buitenkant van uw huis die om de zoveel tijd goed onder handen moeten worden genomen. Met onder handen nemen bedoelen we het schilderen van diverse gedeelten. Denk hierbij aan:

  • Het schilderen van gevels
  • Houtwerk en deuren schilderen
  • Buitenkozijnen schilderen
  • Wanden en plafonds schilderen

Schilderen van gevels

Wanneer uw buitenmuur net gestuct of bepleisterd is, kunt u ervoor kiezen om een mooie verflaag erop te laten aanbrengen. Na een aantal jaar is het mogelijk dat er zich verkleuringen voordoen of dat u beschadigingen begint te zien. Dit is hét moment om een schildersbedrijf in te huren. Een gevel krijgt namelijk veel te verduren, doordat deze dag en nacht blootgesteld wordt aan de elementen. Het kiezen van de juiste verf is hierbij belangrijk. Kies een bedrijf dat met professionele verf aan de slag gaat. Zo krijgt uw woning een mooie buitenmuur en wordt deze ook nog eens goed beschermd tegen alle weersinvloeden.

Houtwerk en deuren schilderen

Wanneer u uw houtwerk en deuren niet voldoende onderhoudt, kunt u al snel last krijgen van houtrot. Ook hier heeft het weer veel invloed op. Door Stucadoorsbedrijf Orhan uw houtwerk te laten schilderen, heeft vocht geen kans om in uw houtwerk te trekken. Zo voorkomt u houtrot en andere vervelende beschadigingen.

Buitenkozijnen schilderen

Buitenkozijnen krijgen veel te verduren. Door tijdig uw buitenkozijnen te laten schilderen beschermt u uw woning. Goed schilderwerk beschermt uw kozijnen tegen regen, vrieskou, storm en andere weersomstandigheden die in Nederland veel voorkomen.

Wanden en plafonds schilderen

Ook voor het schilderen van wanden en plafonds geldt dat het resultaat er fris uitziet en dat uw wanden en plafonds er weer lang tegenaan kunnen. Een van de belangrijkste redenen om uw woning van tijd tot tijd te laten schilderen is het voorkomen van vocht in de wanden. Een te hoog vochtpercentage in huis kan vervelende gezondheidsklachten veroorzaken, zoals pijn in de gewrichten of spieren, astmatische klachten of benauwdheid.

Meer weten over uw schildersbedrijf ?

Als professioneel schildersbedrijf in Culemborg en omstreken kunnen wij u helpen met het schilderen van uw muren, kozijnen, plafonds en gevels. Het schilderen wordt altijd op vakkundige wijze uitgevoerd. Wilt u onze hulp inschakelen of wilt u een offerte aanvragen? Stuur dan een bericht via het contactformulier. U kunt ook telefonisch contact opnemen door te bellen naar 06-24899177. Of stuur een e-mail naar info@orhanstucadoors.nl.

    Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!    Back To Top