skip to Main Content

Waarvoor een schilder inschakelen?

Voor het regelmatig schilderen van onderdelen van uw pand

U weet waarschijnlijk net zo goed al wij dat u uw woning of bedrijfspand met enige regelmaat moet laten schilderen om uw houtwerk goed te beschermen. Bij voorkeur doet u dat schilderwerk elke vijf jaar. Is dat teveel werk voor u? Dan kunt u altijd de vakschilders van Stucadoorsbedrijf Orhan inschakelen. Hoe belangrijk is het dat uw houtwerk buiten en uw muren binnen aangepakt worden door een ervaren schildersbedrijf? In dit blog leggen wij u uit waarom vakkundig schilderwerk aan uw pand regelmatig nodig is.

Onderhoud aan uw woning

Er zijn diverse onderdelen aan de binnen- en buitenkant van uw huis die om de zoveel tijd goed onder handen moeten worden genomen door een vakschilder. Zeker aan de buitenkant van uw pand zijn de gevels en het houtwerk onderhevig aan de weersinvloeden Met name vocht en temperatuurschommelingen zorgen voor verkleuring en aantasting van verf op hout. Welke werkzaamheden kunnen wij als schildersbedrijf in Nieuwegein voor u uitvoeren?

  • Schilderen van gevels
  • Buitenkozijnen schilderen
  • Buitendeuren schilderen

Schilderen van gevels

Heeft u een gestucte of bepleisterde buitenmuur? Dan kunt u deze in elke kleur die u wenst laten schilderen. Maar na een aantal jaren kunnen zich verkleuringen of beschadigingen voordoen. Dit is hét moment om een schildersbedrijf in te huren. Als de beschadigingen of verkleuringen zich eenmaal tonen, gaat de kwaliteit van de gevel snel achteruit. Zeker omdat de elementen buiten nooit zullen rusten. Periodiek uw buitenmuren of gevels laten schilderen met topkwaliteit verf, zorgt ervoor dat uw pand er altijd netjes blijft uitzien.

Houtwerk en deuren schilderen

Wanneer u uw houtwerk en deuren niet voldoende onderhoudt, zijn ook hier de elementen er als kippen bij om het hout aan te tasten. Houtrot ligt dan snel op de loer. Door Stucadoorsbedrijf Orhan tijdig uw houtwerk buiten te laten schilderen, geeft u vocht geen kans.

Buitenkozijnen schilderen

Als uw kozijnen niet van kunststof zijn, moet u uw houten raamkozijnen ook regelmatig onderhouden met goed schilderwerk. Buitenkozijnen krijgen veel te verduren. Goed schilderwerk beschermt uw kozijnen tegen regen, vrieskou, storm en andere weersomstandigheden die in ons land veel voorkomen.

Schilderwerk binnen

Uiteraard is schilderwerk binnen bijhouden in uw pand ook van belang. Binnen hoeft u niet zo vaak te schilderen als buiten. Maar dat neemt niet weg dat ook hier met enig onderhoud uw pand in goede conditie blijft. Bovendien kunt u met nieuw schilderwerk ook een keer de kleuren aanpassen van uw muren en het houtwerk.

Meer weten over uw schildersbedrijf?

Als professioneel schilder in Nieuwegein en omstreken kunnen wij u helpen met het schilderen van uw muren, kozijnen, plafonds en gevels. Wilt u onze hulp inschakelen of een offerte aanvragen? Stuur ons uw verzoek via het contactformulier. Of bel naar 06-24899177. Mailen kan uiteraard ook naar info@orhanstucadoors.nl.

    Ontvang meer informatie of een vrijblijvende offerte op maat!    Back To Top